Υπάρχει κανένας φαν των CRT;

Ασε ρε Γιάννη, όταν εδώ γράφουμε ότι σε 60άρα plasma βλέπεις άνετα υλικό HD από τα 3 μέτρα, πέφτουν να μας φάνε. -bye-

Υ.Γ. Οταν πήρα την 5090Η με βάση τοίχου και ηχεία 2.600 ευρώ, η 6090Η κόστιζε παραπάνω από 5.500 ευρώ.....

Last edited:
Απάντηση: Re: Υπάρχει κανένας φαν των CRT;

Ασε ρε Γιάννη, όταν εδώ γράφουμε ότι σε 60άρα plasma βλέπεις άνετα υλικό HD από τα 3 μέτρα, πέφτουν να μας φάνε. -bye-

+1 στην νιοστή.

Τολμώ να πω και από πιό κοντά σε 60άρα ειδικά όταν το υλικό είναι κορυφαίο. Και είναι κάτι υλικά.....πω πω πω πω που δεν πιστεύεις στα μάτια σου. Και βέβαια ΔΕΝ μιλάω για ταινίες. Τα κορυφαία είναι τα αθλητικά και τα ντοκυμανταίρ. Αν θέλετε ένα παράδειγμα θα σας πω το ντοκυμανταίρ Baraka ή το Home. Αυτοί που πέφτουν να μας φάνε, ας κάνουν πρώτα το πείραμα και μετά εδώ είμαστε :grinning-smiley-043

Originally Posted by pafrag
Υπάρχει κανένας φαν των CRT;

Να κάνω μία ερώτηση;
Το τόπικ αφορά μόνο τηλεοράσεις CRT;
Ή οποιαδήποτε συσκευή προβολής εικώνων βασισμένη στην τεχνολογία καθοδικού σωλήνα;

Κατά βάση, τηλεοράσεις καθοδικού, άμεσης εκπομπής...

Τί έχεις κατά νου; :D

Φίλε JL ?,

Κατά νου έχω προβολικά βασισμένα στην CRT τεχνολογία.
Τα οποία δεν είναι άμεσης εκπομπής... :D
Ξέρεις αν υπάρχει σχετικό τόπικ στην κατηγορία προβολέων;
Σε περίπτωση που δεν υπάρχει, θα το κάναμε πολύ off-topic αυτό προσθέτοντας και τέτοια CRT μηχανήματα; :confused:

Έχω και γω μια 29'' SONY (100Hz) που αγοράστηκε το 1996 αντί 330 χιλιάδων (δραχμές ακόμα)....
Ζυγίζει 50 κιλά και εκεί που την έβαλα όταν ήρθε... εκεί είναι ακόμα και παίζει πάνω από 5 ώρες κάθε μέρα όλα αυτά τα χρόνια.
Για τηλεοπτικό σήμα και DVD δεν έχω κανένα παράπονο....
Ο ήχος πάρα πολύ καλός για τηλεόραση.
Την πρώτη βδομάδα που την πήρα έγινε και ένα μικρό καλιμπράρισμα (γεωμετρία - service menu) και από τότε δεν ξαναπειράχτηκε για τίποτα.

Η αλήθεια είναι πως καμια φορά η γυναίκα μου λέει "γιατί δεν παίρνεις καμιά λεπτή και έχουμε ακόμη αυτή τη γκουμούτσα???" ....
Η απάντηση μου είναι "όταν χαλάσει..." ... μέσα μου όμως εύχομαι να αντέξει ακόμα μερικά χρόνια.......

Και εγώ είμαι FUN!
Έχω την 29" 4:3 Philips 29PT9417. Έχω κάνει κάποιες σκέψεις κατά διαστήματα να την αλλάξω, αλλά δεν το προχωράω.
Έχω δει κάποιες LCD Full HD αλλά την τόσο γεμάτη και καθαρή εικόνα που έχει, στα μάτια μου δεν το έχουν οι άλλες.
Την έχω καταευχαριστηθεί. Και εμένα με πειράζουν γνωστοί για να την δώσω αλλά δεν παίρνω χαμπάρι.
Θα φύγει δύσκολα, καθώς ψάχνω μόνο λευκή ή ασημί (όχι μαύρη) οπότε, δύσκολα τα πράγματα.

Re: Απάντηση: Υπάρχει κανένας φαν των CRT;

Και εγώ είμαι FUN!
Έχω την 29" 4:3 Philips 29PT9417. Έχω κάνει κάποιες σκέψεις κατά διαστήματα να την αλλάξω, αλλά δεν το προχωράω.
Έχω δει κάποιες LCD Full HD αλλά την τόσο γεμάτη και καθαρή εικόνα που έχει, στα μάτια μου δεν το έχουν οι άλλες.
Την έχω καταευχαριστηθεί. Και εμένα με πειράζουν γνωστοί για να την δώσω αλλά δεν παίρνω χαμπάρι.
Θα φύγει δύσκολα, καθώς ψάχνω μόνο λευκή ή ασημί (όχι μαύρη) οπότε, δύσκολα τα πράγματα.

την ιδια εχω κι εγω και παρομοιως την εχω καταευχαριστηθει. εχει βγαλει τα λεφτα της (1000 ευρωπουλα το 2004).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Υπάρχει κανένας φαν των CRT;

την ιδια εχω κι εγω και παρομοιως την εχω καταευχαριστηθει. εχει βγαλει τα λεφτα της (1000 ευρωπουλα το 2004).
Έχεις κάνει σκέψεις να πάρεις κάποια καινούρια και αν ναι, ποια?
Εγώ την πήρα καλοκαίρι του 2007, καινούρια στα 600 ευρώ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Υπάρχει κανένας φαν των CRT;

Έχεις κάνει σκέψεις να πάρεις κάποια καινούρια και αν ναι, ποια?
Εγώ την πήρα καλοκαίρι του 2007, καινούρια στα 600 ευρώ.

Nαι ειμαι στο ψαξιμο. Mαλιστα μου εχει κεντρισει το ενδιαφερον αυτη
http://www.skroutz.gr/s/264588/LG-42LX6500-42".html
αλλα ο yperion και ο papadas με προβληματισαν με τις γνωμες τους εδω
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=61398

Εχω βεβαια και εναλλακτικες απο sony (40ex700) philips (42pfl9664h) samsung (40c650) αλλα βλεπω και καποιες plasma. Γενικα ειμαι σε προβληματισμο με δεδομενο οτι ερχονται και αλλα μοντελα μεχρι το τελος του καλοκαιριου.

Οι crt σε απλο τηλεοπτικο σημα παιζουνε καλυτερα απο τις σημερινες ακριβες
lcd - led