Υπάρχει κανένας φαν των CRT;

Και εγώ είμαι fan.
Έχω μια 32" Wega 16/9 στο σαλόνι και η εικόνα της για εμένα δεν παίζεται!
Στα 2 μέτρα που βλέπω έχω τέλεια χρώμματα και φωτεινότητα και ανάλυση που μου επιτρέπει να βλέπω τηλεόραση και dvd και ματρόσκες χωρίς να φαίνεται οτι δεν έχουν hd ανάλυση και χωρίς αυτό το γεγονός να έχει ιδιαίτερη σημασία λόγω απόστασης.
Νομίζω οτι πέραν του θέματος εργονομίας λόγω όγκου σε όλα τα υπόλοιπα ο ντόρος γύρω απο τις lcd και λιγότερο τις plasma ειναι περισσότερο αλλη μία πλάνη του marketing.
Πρόσφατα απέκτησα και μια ακόμα wega 21" της οποίας η εικόνα ειδικά στα χρώμματα και στην φωτεινότητα κάνει σκόνη την bravia που έχω πάρει για το υπνοδωμάτιο.

CRT FOR EVER!!!!

εμενα η παλια crt μια nokia 21'' παιζει πολυ καλυτερα απο την ολοκαινουργια

3D samsung LE46C750 που αγορασα 1500 ευρω...

Εμένα πάλι, η 42U10 παίζει καλύτερα από την ακριβότερη Sony Wega 29" που αντικατέστησε, περίεργα πράγματα... :chinscratch: :flipout:

Εμένα πάλι, η 42U10 παίζει καλύτερα από την ακριβότερη Sony Wega 29" που αντικατέστησε, περίεργα πράγματα... :chinscratch: :flipout:

Εγώ πάλι δεν έχω βγάλει ακόμα πόρισμα... :flipout:

Εσύ έχεις και μεγαλύτερο ιντσάζ διαφοράς σε υλικό 4:3... :p

Για δοκίμασε στο μέγεθος που βγαίνει με Text+Picture, αντιστοιχεί και σχεδόν σε 1:1 pixel mapping για το PAL... ;)

edit: Χρέωσέ μου μια αγγινάρα, δεν είναι και τόσο κόντα... :p Σε παράθυρο 960x768 αντιστοιχεί...

Last edited:
Κι εμενα η 50U10 μου παιζει καλυτερα απο την 29αρα sony trinitron...
:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Υπάρχει κανένας φαν των CRT;

Κι εμενα η 50U10 μου παιζει καλυτερα απο την 29αρα sony trinitron...
:ernaehrung004:
Κι εμένα πάλι η 29 CRT PHILIPS MATCHLINE 9416 παίζει καλύτερα και από τις δυο σε sd τηλεοπτικό σήμα. . . :ADFADF1:

Μα καλά, πως είναι δυνατόν να συγκρίνετε τηλεοράσεις με τόσο μεγάλη διαφορά στην διαγώνιο, και μάλιστα σε τηλεοπτικό σήμα;

Ασφαλώς και το πλεονέκτημα θα το έχει η μικρότερη....

Μα καλά, πως είναι δυνατόν να συγκρίνετε τηλεοράσεις με τόσο μεγάλη διαφορά στην διαγώνιο, και μάλιστα σε τηλεοπτικό σήμα;

-bye-

Ελα ντε... Σε τετοιες συζητησεις, εχω παντα την απορια πως γινεται οι CRTακηδες να συγκρινουν ανομοιες διαστασεις. Αν μπορουσε καποιος να βρει CRT 40" ειμαι σιγουρος οτι δεν θα εμενε και τοσο ικανοποιημενος απο την αποδοση της, εστω και στο αναλογικο τηλεοπτικο σημα. Για να μην μιλησω για συγκριση με βαση ψηφιακα σηματα, εστω και standard definition

Ελα ντε... Σε τετοιες συζητησεις, εχω παντα την απορια πως γινεται οι CRTακηδες να συγκρινουν ανομοιες διαστασεις. Αν μπορουσε καποιος να βρει CRT 40" ειμαι σιγουρος οτι δεν θα εμενε και τοσο ικανοποιημενος απο την αποδοση της, εστω και στο αναλογικο τηλεοπτικο σημα. Για να μην μιλησω για συγκριση με βαση ψηφιακα σηματα, εστω και standard definition

1/ Την σύγκριση με ανόμοιες ίντσες δεν την ξεκίνησαν οι CRTακηδες
2/ Η δικιά μου 29'' PHILIPS MATCHLINE παίζει καλύτερα από την 14'' ιντσών
απλή crt philips όπως επίσης από τις απλές 29 οποιασδήποτε μάρκας. Επίσης παίζει καλύτερα από την 22'' 16/9 LG που έχω επίσης στην κατοχή μου.
Όλα αυτά σε σήμα sd.
3/ Για πολλοστή φορά προσκαλώ τον οποιοδήποτε να περάσει από το σπίτι μου μια βόλτα για να πάρει μια ιδέα
Τέλος, αναγνωρίζοντας τις δύσκολες μέρες που περνάμε , η βενζίνη, τα οδοιπορικά, οι μπύρες και οι πίτσες δικές μου . . .-bye-

Έχω την Philips 29PT9417,απλά η καλύτερη CRT που υπήρξε ever!:award:
Σκέφτηκα να την δώσω,καθώς διαθέτω 2 LED 46" και 40" και προβόλι με οθόνη 110",αλλά θα 'ταν έγκλημα.
Την έχω βάλει σ' ένα δωματιάκι και πού και πού την ανάβω,ξεκινάω κι ένα DVD και ...χαζεύω! :worshippy:

Θέλω μια τέτοια ,fullHD και σε >55",γίνεται????????????????:nounder:

Έχω την Philips 29PT9417,απλά η καλύτερη CRT που υπήρξε ever!:award:
Σκέφτηκα να την δώσω,καθώς διαθέτω 2 LED 46" και 40" και προβόλι με οθόνη 110",αλλά θα 'ταν έγκλημα.
Την έχω βάλει σ' ένα δωματιάκι και πού και πού την ανάβω,ξεκινάω κι ένα DVD και ...χαζεύω! :worshippy:

Θέλω μια τέτοια ,fullHD και σε >55",γίνεται????????????????:nounder:

Σε καταλαβαίνω φίλε μου και εγώ τις ίδιες προσδοκίες έχω . . .

Μην το λες. Το πλεονέκτημα θα το έχει αυτή που κάνει καλύτερη απόπλεξη και scaling. Ένας καλός τρόπος είναι να τις φωτογραφήσεις, και να κάνεις τις φωτογραφίες ίδια διάσταση (οπότε ο παράγοντας μέγεθος εξαλείφεται) και να τις δεις στον υπολογιστή...

Ή αν τις έχεις και τις δύο στον ίδιο χώρο, μπορείς να πλησιάσεις την πιο μικρή τόσο πιο κοντά, ώστε από την θέση θέασης το φαινόμενο μέγεθος να είναι το ίδιο... ;)

Αλλά τί να λέμε τώρα, είστε όλοι λάθος !!!

Άκου CRT και Plasma, τσ-τσ-τς...

Ιδού, η υπέρτηλεόραση, κύριοι:

anga07_06.jpg

:flipout: :Banane0: :flipout:

Εγώ δεν κατάλαβα τι είναι αυτό που βλέπω. Βλέπω μοτέρ ή γεννήτρια στο κέντρο;

Μοτέρ φυσικά... Πρόκειται για ηλεκτρομηχανική τηλεόραση... :D :flipout:

Α, νόμιζα ήταν φορητή/αυτόνομη. Γυρνάς την μανιβέλα και παίζει... :flipout:

Λοιπον εβαλα διπλα διπλα μια nokia crt 21'' με την καινουργια μου lcd samsung 46c750 με αποσταση θεασης το μισο μετρο σε απλο αναλογικο τηλεοπτικο σημα.

Αποτελεσματα...

Η crt ειναι κλασεις ανωτερη απο την lcd και σε χρωματα και σε κινηση και σε
ποιο φυσικη εικονα..

Για να είναι αντικειμενική η σύγκριση, θα πρέπει, σε κάδρο 4:3, η Samsung να είναι περίπου στα 2 μέτρα από τη θέση θέασης και η Νokia περίπου στα 80 εκατοστά από την ίδια θέση... ;)