makis1973
AVClub Addicted Member
Αγαπητέ Γιάννη...σόρρυ που θα το παίξω και λίγο μπαμπάς αλλά να πω και εγώ την γνώμη μου. Όπως είχες πει σε παλαιότερο θρεντ λόγω ευέξαπτου οδικού χαρακτήρα είχες τρακάρει κάμποσες φορές και μία από αυτές άσχημα. Νομίζω μας είχες δείξει και φωτογραφίες με τις λάμες στα πόδια σου. Αλήθεια θεωρείς συνετό να ρίξεις 10.000 σε ένα γρήγορο αμάξι για να το κάνεις ακόμα πιο γρήγορο? Λες ότι έβαλες μυαλό...δεν πολυφαίνεται είναι η αλήθεια. Το αμάξι όταν τρέχει τότε θα το τρέξουμε...δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε πχ 300 άλογα κάτω από το καπό και να μην τα χρησιμοποιήσουμε. Και να ξέρεις ότι στις μεγάλες ταχύτητες τον μεγαλύτερο και σημαντικότερο ρόλο στο να μην χτυπήσουμε παίζει η τύχη. Μία λακούβα του δρόμου αρκεί για να βρεθούμε ανάποδα και το αυτοκίνητο από πάνω. Δεν θα σου πω φυσικά ότι είναι πολλά τα λεφτά ή οτιδήποτε τέτοιο. Της δικιάς σου οικογένειας είναι και όπως θέλετε εσείς θα τα ξοδέψετε. Αλλά σε κάποιον που γουστάρει ταχύτητα, όσο και να θεωρεί ότι άλλαξε, δεν δίνεις γρήγορο αμάξι γιατί θα τρέξει και μάλιστα πολύ. Το Εβο μία χαρά αμάξι είναι και από τη μάνα του. Δώσε τα 10.000 στις γυναίκες που θα πηγαίνεις βόλτα με το Εβο να περάσεις και καλά![]()
+100000!!!!!!