υπαρχει οικος βελτιωσης στην ελλαδα?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: υπαρχει οικος βελτιωσης στην ελλαδα?

μιλαμε για σεναριο επιστημονικης φαντασιας?ειναι δυνατων να συμβουν ολα αυτα στο ισιωμα?

Δεν είναι λες ε.... ? Εγώ πάλι σόρρυ που στο λέω... αλλά αν κάποτε γινόμουν υπουργός μεταφορών, θα έθετα προς ψήφιση νόμο σύμφωνα με τον οποίο όποιος συλλαμβάνεται να τρέχει με πάνω από κάποια συγκεκριμένη ταχύτητα σε κατοικημένη περιοχή να αντιμετωπίζεται ως απόπειρα ανθρωποκτονίας... Ακριβώς επειδή θέτει τους γύρω του σε τεράστιο κίνδυνο χωρίς να τους ρωτήσει...
Το ίδιο φυσικά και για όποιον οδηγεί σουρωμένος.

Ας είχαμε όπως οι γερμανοί απεριόριστες ταχύτητες σε σωστούς αυτοκινητοδρόμους. Και σε πίστες... Όποιος έχει 30 χιλιάρικα να δίνει για αμάξι, έχει περιθώριο να πληρώσει και τα έξοδα για να το σκίσει σε μια πίστα. Ή να βγει στα "ανοιχτά" και να πληρώσει και λίγα διόδια.

Οι υπόλοιποι δε φταίνε σε τίποτα.

Last edited:
Δες κι εδώ την επιστημονική φαντασία.... γύρω στο 0:43 δείχνει και πως προκλήθηκε:

http://www.youtube.com/watch?v=msXVcgoHzyc

Θα μου πεις ειναι σκηνοθετημένο και κινηματογραφημένο... Αλλά δε βλέπω τίποτα το απίθανο σε όλο το συμβάν.

Last edited:
Ναι βρε Maestro αλλά άμα το κάνεις τούμπανο και κοντράρεις δεν πειράζει γιατί είναι το hobby σου.
Άσε που αυτά γίνονται μόνο στις ταινίες όπως το Star Trek....ε;

Ναι βρε Maestro αλλά άμα το κάνεις τούμπανο και κοντράρεις δεν πειράζει γιατί είναι το hobby σου.
Άσε που αυτά γίνονται μόνο στις ταινίες όπως το Star Trek....ε;

Σωστά... εξάλλου αυτά δε συμβαίνουν ποτέ σε μας, μόνο στους άλλους τους άσχετους... κι εμείς τα κάνουμε σε δρόμους που ξέρουμε καλά... και το αυτοκίνητο μας είναι υπερμαμάτο...

... οι δικαιολογίες δεν τελειώνουν ποτέ.... Η αλήθεια δυστυχώς του νοσοκομείου (στην καλύτερη) είναι αμείλικτη.

Για να μην αναφέρω το επιχείρημα "γουστάρω το πώς ακούγεται".

Στο παλιό μου σπίτι οσους ήθελα να σφάξω επειδή ήθελαν να ακούγονται οι εξατμισάρες τους ώρες ύπνου, δε λέγεται...

παναγια μου

φτου φτου φτου και μοιαζω με το παιδι ,,,,,,,,,,,..........

μακρια απο μενα............

δεν θα μπορω να κοιμηθω τι ηθελες και το βαζες?

Last edited:
Re: Απάντηση: υπαρχει οικος βελτιωσης στην ελλαδα?

παναγια μου

φτου φτου φτου και μοιζω με το παιδι ,,,,,,,,,,,..........

μακρια απο μενα............

δεν θα μπορω να κοιμηθω τι ηθελες και το βαζες?

Αυτός ήταν ο σκοπός του φίλε μου... Καλό είναι να'χουμε κάθε στιγμή υπόψιν μας κάθε πιθανή κατάληξη των πράξεων μας. Όλοι γουστάρουμε την ταχύτητα. Κανείς μας δε θα ήθελε να είναι έστω και γνωστός του το παιδί του βίντεο...

Το είχα δει το βιντεάκι πριν λίγα χρόνια και με είχε σοκάρει... καθώς δείχνει πως από το ΤΙΠΟΤΑ μπορεί να προκληθεί ένα τραγικό ατύχημα. Για την ιστορία, το βιντεάκι είναι παραγωγή του Υπουργείου Μεταφορών της Νορβηγίας, και προβαλόταν στην τηλεόραση με σκοπό αυτό ακριβώς που έπαθες... να σοκάρει...

μιλαμε για σεναριο επιστημονικης φαντασιας?ειναι δυνατων να συμβουν ολα αυτα στο ισιωμα?

Η απαντηση Γιαννη απλα ειναι ναι ειναι!

Βεβαια εισαι αρκετα νεος και καλα κανεις κι εχεις την τρελλα σου (αλλιως τι νεος θα 'σουν?) οπως μαλλον σιγουρα την ειχαμε ολοι στην ηλικια σου.

Η τελικη -και πανω απ' ολα φιλικη- συμβουλη απ' ολους εδω για το καλο σου παντα ειναι κανε την πλακα σου, περνα οσο καλυτερα μπορεις, απλα με μπολικη συνεση και λογικη...:grandpa:

Δεν είναι λες ε.... ? Εγώ πάλι σόρρυ που στο λέω... αλλά αν κάποτε γινόμουν υπουργός μεταφορών, θα έθετα προς ψήφιση νόμο σύμφωνα με τον οποίο όποιος συλλαμβάνεται να τρέχει με πάνω από κάποια συγκεκριμένη ταχύτητα σε κατοικημένη περιοχή να αντιμετωπίζεται ως απόπειρα ανθρωποκτονίας... Ακριβώς επειδή θέτει τους γύρω του σε τεράστιο κίνδυνο χωρίς να τους ρωτήσει...
Το ίδιο φυσικά και για όποιον οδηγεί σουρωμένος.

Ας είχαμε όπως οι γερμανοί απεριόριστες ταχύτητες σε σωστούς αυτοκινητοδρόμους. Και σε πίστες... Όποιος έχει 30 χιλιάρικα να δίνει για αμάξι, έχει περιθώριο να πληρώσει και τα έξοδα για να το σκίσει σε μια πίστα. Ή να βγει στα "ανοιχτά" και να πληρώσει και λίγα διόδια.

Οι υπόλοιποι δε φταίνε σε τίποτα.

+1000000000000

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: υπαρχει οικος βελτιωσης στην ελλαδα?

Η απαντηση Γιαννη απλα ειναι ναι ειναι!

Βεβαια εισαι αρκετα νεος και καλα κανεις κι εχεις την τρελλα σου (αλλιως τι νεος θα 'σουν?) οπως μαλλον σιγουρα την ειχαμε ολοι στην ηλικια σου.

Η τελικη -και πανω απ' ολα φιλικη- συμβουλη απ' ολους εδω για το καλο σου παντα ειναι κανε την πλακα σου, περνα οσο καλυτερα μπορεις, απλα με μπολικη συνεση και λογικη...:grandpa:

ακριβώς !!!!!

κάνε τούμπανο το αμάξι Γιάννη μικρή σημασία έχει.

αλλά!!!!!!!!!!!!!!!!!! τα υπόλοιπα σε πίστα και μόνο.
πρόσφατα στην πίστα των Σερρών έκανα το rx8 ενός φίλου να κάνει "διακοπές", γιατί η αντλία βενζίνης δεν μπορούσε να δώσει καύσιμο απο την καλοπέραση και κόντεψα να δακρύσω απο την κ@βλα!

Πίστα Γιάννη και μόνο .. δοκίμασε το, δεν έχεις τίποτα να χάσεις !!

Απάντηση: Re: υπαρχει οικος βελτιωσης στην ελλαδα?

Αγαπητέ Γιάννη...σόρρυ που θα το παίξω και λίγο μπαμπάς αλλά να πω και εγώ την γνώμη μου. Όπως είχες πει σε παλαιότερο θρεντ λόγω ευέξαπτου οδικού χαρακτήρα είχες τρακάρει κάμποσες φορές και μία από αυτές άσχημα. Νομίζω μας είχες δείξει και φωτογραφίες με τις λάμες στα πόδια σου. -

Αν ισχυει αυτο..πας γυρευοντας φίλε για χειρότερα..

Να πω κάτι και συγγνώμη από τώρα...πριν 6-7 χρόνια ο ξάδερφός μου "σκεπτόμενος" ότι ο δρόμος είναι ίσιωμα αποφάσισε να ανοίξει λίγο το "γαμάτο" και φτιαγμένο Seat Ibiza που είχε...κάπου λοιπόν στα 170 χιλιομετράκια (εκεί βρήκανε καρφωμένο το κοντέρ) έγινε το απίστευτο σενάριο επιστημονικής φαντασίας...πετάχτηκε μία γάτα την οποία και πάτησε γιατί φυσικά με τέτοια ταχύτητα δεν είχε χρόνο να αντιδράσει ώστε να την αποφύγει. Μήπως ξέρετε πόσες τούμπες έκανε (φτιαγμένο) το αμάξι από μία γάτα? Ο ξάδερφος δυστυχώς (αν και βγήκε από το αμάξι) δεν τα κατάφερε...και ρωτάω εγώ τώρα...Σενάριο επιστημονικής φαντασίας είναι αυτό ή δυστυχώς απόδειξη ότι μία κακιά στιγμή αρκεί για ένα παιδί 26 ετών που τρέχει με 170 να χάσει τη ζωή του? Τέλοσπάντων...λόγω του γεγονότος αυτού εγώ δεν τα έχω καθόλου καλά ούτε με την ταχύτητα ούτε με αυτούς που τρέχουν και βάζουν σε κίνδυνο τη δικιά μου ζωή...για τον πολύ απλό λόγο ότι όσο καλός οδηγός και να νομίζει ότι είναι ο άλλος δεν έχει κανένα δικαίωμα να παίζει με την δικιά μου τη ζωή αν τύχει και βρεθώ μπροστά του στην "κακιά στιγμη" που αυτός από μόνος του θα έχει προκαλέσει...

Αν κάνεις μια αναζήτηση στα μηνύματα του 2007 θα δεις ότι έχω μια καταχώρηση για οικονομική ενίσχυση για ένα παιδί παράλυτο 95% και με εγκεφαλική παράλυση, το οποίο γυρνούσε 23.00 σπίτι του μαζί με τους φίλους του. Περπατούσαν πάνω στο πεζοδρόμιο στην προέκταση Ανθέων της Θεσσαλονίκης, δηλ. σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, αλλά όχι σαν την Ποσειδώνος στο ύψος της Εξπρές Σέρβις. Ένα αυτοκίνητο ξήλωσε τη μικρή μπαριέρα (είχε και μπαριέρα να φανταστείς), ανέβηκε πάνω στο πεζοδρόμιο και τους θέρισε κανονικά από πίσω. Δυο νεκροί και ένας ... όπως σου είπα. Ο μικρός (19,5 χρονών) οδηγός είπε στην ανάκριση ότι ο "άλλος" στην κόντρα ήταν ένα μήκος μπροστά και του έριξε λάδια. Μπορεί να ήταν κι έτσι.

Ο μπαμπάς πάντως πήγε με μπράβους και πήρε το γιο από την ανάκριση. και στο δικαστήριο είπε φωναχτά προς το γιο για να τον ακούσουν όλοι: καλά ρε μαλάκα, εγώ δεν σου είπα σε τέτοιες περιπτώσεις να κάνεις κι όπισθεν;;; Ξέρεις τώρα πόσο θα πληρώσω;

Έχω κι άλλες περιπτώσεις. Θέλεις να τις ακούσεις; έχω και στοιχεία.

ΥΣΤ.
Αλήθεια, μια και έχεις τόσα χρήματα, μήπως θέλεις να πάμε μαζί να δεις εκείνο το παιδί; Τώρα είναι 19 χρονών. Φυσικά δεν έχει επαφή με το περιβάλλον. Μια και έχεις τόσα χρήματα μήπως να αφήσεις και κάτι; Διότι ο νεαρός οδηγός παίρνει διάφορες αναβολές και δεν γίνεται το δικαστήριο με σκοπό να προλάβει να πεθάνει το παιδί για να γλυτώσουν τη μηνιαία αποζημίωση.

Last edited:
Είναι απλό.
Πάμε ήρεμα και ωραία και τα αποφεύγουμε όλα αυτά.
Με 300 άλογα αν μπορείς να πας ήρεμα στο δρόμο στα 20 σου μπράβο. Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να συγκρατηθείς όμως Τζώνυ, πάρε ένα Prius και κάνε τη δουλειά σου. Γιατί δεν σου φταίει καμία οικογένεια να κλαίει επειδή είναι....κ@βλα η κόντρα και το άνοιγμα στα φανάρια.

Αλλά οι γονείς πάντα την κάνουν την ζημιά, για να έχει ο κανακάρης σπορ αμάξι μην χάσει η Βενετιά βελόνι.....

τωρα αν βρω κανα καγκουρα στα φαναρια και "ανοιξουμε" αλλα παλι αυτο μονο.

Παρατησε το το ''σπορ'' .θα καταστρεψεις η τη ζωη σου η κανενος αλλου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: υπαρχει οικος βελτιωσης στην ελλαδα?

Αν κάνεις μια αναζήτηση στα μηνύματα του 2007 θα δεις ότι έχω μια καταχώρηση για οικονομική ενίσχυση για ένα παιδί παράλυτο 95% και με εγκεφαλική παράλυση, το οποίο γυρνούσε 23.00 σπίτι του μαζί με τους φίλους του. Περπατούσαν πάνω στο πεζοδρόμιο στην προέκταση Ανθέων της Θεσσαλονίκης, δηλ. σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, αλλά όχι σαν την Ποσειδώνος στο ύψος της Εξπρές Σέρβις. Ένα αυτοκίνητο ξήλωσε τη μικρή μπαριέρα (είχε και μπαριέρα να φανταστείς), ανέβηκε πάνω στο πεζοδρόμιο και τους θέρισε κανονικά από πίσω. Δυο νεκροί και ένας ... όπως σου είπα. Ο μικρός (19,5 χρονών) οδηγός είπε στην ανάκριση ότι ο "άλλος" στην κόντρα ήταν ένα μήκος μπροστά και του έριξε λάδια. Μπορεί να ήταν κι έτσι.

Ο μπαμπάς πάντως πήγε με μπράβους και πήρε το γιο από την ανάκριση. και στο δικαστήριο είπε φωναχτά προς το γιο για να τον ακούσουν όλοι: καλά ρε μαλάκα, εγώ δεν σου είπα σε τέτοιες περιπτώσεις να κάνεις κι όπισθεν;;; Ξέρεις τώρα πόσο θα πληρώσω;

Έχω κι άλλες περιπτώσεις. Θέλεις να τις ακούσεις; έχω και στοιχεία.

ΥΣΤ.
Αλήθεια, μια και έχεις τόσα χρήματα, μήπως θέλεις να πάμε μαζί να δεις εκείνο το παιδί; Τώρα είναι 19 χρονών. Φυσικά δεν έχει επαφή με το περιβάλλον. Μια και έχεις τόσα χρήματα μήπως να αφήσεις και κάτι; Διότι ο νεαρός οδηγός παίρνει διάφορες αναβολές και δεν γίνεται το δικαστήριο με σκοπό να προλάβει να πεθάνει το παιδί για να γλυτώσουν τη μηνιαία αποζημίωση.

Το παιδί που εμεινε παραλυτο πηγαινε στο σχολείο μου..τον χτυπησε το αυτοκινητο και εκτοξευθηκε σε μια πινακιδα χτυπωντας τον αυχενα του..
Ο οδηγος ηταν αλβανός μεθυσμένος..είναι εξω με αναστολη..

παιδια σταματηστε να λετε για ατυχηματα

ημαρτον ...........

μη ανοιξει κανενας θεμα με αμαξια ολο ιστοριες με ατυχηματα λετε

με ξενερωσατε ντιπ.

ΒΛΑΣΙΔΗ τι να πω λυπαμαι γιατο παιδι που ειναι 95% παραλυτο και νιωθω οργη για τον μλκ που το πατησε αλλα τι σχεση εχει αυτο.?

παιδια σταματηστε να λετε για ατυχηματα

ημαρτον ...........

μη ανοιξει κανενας θεμα με αμαξια ολο ιστοριες με ατυχηματα λετε

με ξενερωσατε ντιπ.

ΒΛΑΣΙΔΗ τι να πω λυπαμαι γιατο παιδι που ειναι 95% παραλυτο και νιωθω οργη για τον μλκ που το πατησε αλλα τι σχεση εχει αυτο.?

Καμία σχέση. Κάνε το Evo 450 άλογα και που και που άνοιγέ το στα φανάρια. Ρίξε και καμιά κVλιά, καμιά χειροφρενιά στην πλατεία. Να τσεκάρεις και τελικές μην ξεχάσεις.

τι λες?
το θεμα ηταν

υπαρχει οικος βελτιωσης στην ελλαδα?

για να συζητουσουμε αν υπαρχει και αν καποιος πιθανον εχει αγορασει υπηρεσειες απο κατι τετοιο

και με το παπι κινδυνευεις

ενα παιδι επεσε πανω σε μια γιαγια και τη σκοτωσε στο κεντρο στα γιαννενα

φιλικα....