Επομένως ψάχνεσαι να βελτιώσεις ένα Evo IX σωστά;
Να πειράξεις δηλαδή το απόσταγμα 9 γενεών Ιαπωνικής μηχανολογίας και εξέλιξης σε ένα αυτοκίνητο μύθο ;
Επειδή προφανώς δεν σε καλύπτει;
Αν δεν σε λένε Κύρκο, Ιαβέρη ή Στρατισσίνο αντιλαμβάνεσαι την γελοιότητα του πραγματος. Έτσι;
hunter σευχαριστω για το τραγουδι θα το ακουω οταν οδηγω
petran σωστα τα ΞΑναλες ,αλλα απο τοτε που τρακαρα με νταλικα εστρωσα..
δεν ειπα οτι θα κανω τπτ αμεσα.
απλα τα οργανωνω λιγο στο κεφαλι μου.......
εχω και ενα ξαδερφο που ολο κατεβαινει αθηνα και ριχνει λ7 στο δικο του και ζηλεψα![]()
Μωρέ και μπροστά να είσαι αν θέλουν να στην κάνουν θα το πετύχουν και δεν θα πάρεις και χαμπάρι. Σ' αυτά τα πράγματα πρωτεύον ρόλο παίζει μόνο η εμπιστοσύνη.
Αλλά, εμπόριο και εμπιστοσύνη όμως είναι δυό έννοιες που δύσκολα παντρεύονται....
Τουλάχιστον να εύχεσαι να μην έχουν κάνει καμιά "λαδιά" στην εργασία και τα ανταλλακτικά και το μόνο ατώπημα να είναι το "ξύρισμα" στα οικονομικά.
ακριβώς !!
όλοι έχουμε μια τυρόπιτα σφηνωμένη στον εγκέφαλο.
άλλοι με τα αυτοκίνητα, άλλοι με τα audiovideo, άλλοι με μουσικές και άλλοι δεν ξέρω κι εγώ με τι άλλο.
αγοράκια είμαστε άλλωστε, πρέπει να έχουμε τα παιχνιδάκια μας !![]()
Ντίνο σ' αυτά τα πράγματα δεν υπάρχει γιατί.
είναι σαν να λένε σ' εμάς: γιατί έχεις προβολέα; Δεν σε φτάνει η τηλεόραση; και γιατί να πάρεις ακριβή 50άρα τηλεόραση; δεν σε φτάνει μια 40άρα; και γιατί το ηχοσύστημά σου είναι τόσο ακριβο; δεν έκανες την δουλειά σου με φθηνότερο; μήπως είσαι κοροϊδο και σου παίρνουν λεφτά για το τίποτα;
μου τα χουν ρωτήσει αυτά πολλοί γνωστοί και φίλοι μου και στην ηλικία μου μάλιστα και ειλικρινά δεν ξέρεις τι να πεις και τι να απαντήσεις.....
Φαντάζομαι καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Ο καθένας όπως την βρίσκει![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.