Με homeplugs γίνεται αυτό που λες ή χρειάζεται καλώδιο? Ρωτάω γιατί έχω ένα ζευγάρι homeplugs TP-Link 200Mbps
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι ότι έχω κανονικά internet στην TV χωρίς να διακοπτεται. Το πρόβλημα είναι στην αναπαραγωγή των files του PC
Πως να εξηγηθεί αυτό?
Έχω το router Thompson speedtouch 585V7 από τη forthnet.
Μήπως μπορώ να αναβαθμίσω το firmware του?
Την λύση με τον Philips Media Manager δεν την εξέτασες καθόλου, σωστά;
Παιδιά καλημέρα.
Το πρόβλημα τελικά φαίνεται να ήταν από το router (speedtouch Thomson 585V7 της Forthnet).
Συνδέοντας απ' ευθείας την TV με το PC μέσω homeplugs χωρίς την παρεμβολή του router και μάλιστα με αυτόματη IP (όχι στατική) το streaming των files του PC γίνεται άψογα. Προφανές πρόβλημα ασυμβατότητας του router με τους servers ή κάποια ρύθμιση που απαιτείται στο router την οποία πρέπει να κάνω και δεν έχω κάνει. Anyway όλα φαίνεται να λειτουργούν σωστά τώρα και σκέφτομαι να αλλάξω router. Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει τώρα είναι ότι όταν streamάρω από το pc δεν έχω internet γιατί βγάζω το router από το pc για να βάλω στη θύρα το homeplug.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον SlionB που μου άνοιξε τα μάτια και με γλύτωσε από τη διαδικασία να στείλω την TV στο service αλλά και σε σας petasis και ilise που ενδιαφερθήκατε για το πρόβλημά μου.
Keep in touch
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.