Υπαρξιακά ζητήματα Εξοπλισμού

Ευχαριστω πολυ!

950 τoν Tamron, 1550 την μηχανη

2500 βρηκα το πακετο και σε αλλο καταστημα, προτιμησα τον Γαλαιο λογο συμπεριφορας

Νασο εντος του ΣΚ

Πειτε μου και αν θελετε τιποτε συγκεκριμενες συνθηκες

Επι της ευκαιριας:
Σε διαφορα δειγματα που βλεπουμε και λενε 100% crop, πως υπολογιζω αυτο το 100% ?

Εγώ δε θέλω ειδικές συνθήκες ούτε crop. Μόνο ένα-δυο καλοφωτισμένα δείγματα σε χαμηλό iso και σε πλήρη ανάλυση!

Ευχαριστω παιδια

Ειναι παρα πολυ καλη μηχανη, παραειναι θα ελεγα καλη στα δικα μου χερια.
Το θετικο (ελπιζω), ειναι οτι θα με προκαλεσει να μαθω καποια πραγματα πανω στην φωτογραφια, και δεν μιλαω μονο για τον χειρισμο/ρυθμισεις της.

------------------

Ο Ταμρον ειναι βοΐδι.
Νομιζω πως ενα grip ειναι απαραιτητο, τοσο για ισορροπία σωματος/φακου, οσο και για να πιανω την μηχανη με όλα τα δακτυλα. (συνεχιζει να περισσευει το μικρο :D)

εμενα η καινουργια μου φαγουρα τωρα ειναι να δωσω 17-40 και 24-105 και να παρω τον καινουργιο 24-70 ( 2.8 η τον 4 IS)

... και απο οτι ξερω δεν εχει βγει και σχετικη κρεμα για την συγκεκριμενη φαγουρα....:p

Και μετα θα σε πιασει τρελος κνησμος για τον 24-70 IS, ειδικα μολις δεις τι κανει το VC στον ταμρον...

Εγω παντως σκεφτομαι να χτηπησω καμια 5Δμκ1 με κανα 50/1.4 . Τη μηχανη την πουλανε τωρα με 500-600 ευρω, τι λετε αξιζει?

... και απο οτι ξερω δεν εχει βγει και σχετικη κρεμα για την συγκεκριμενη φαγουρα....:p

Και μετα θα σε πιασει τρελος κνησμος για τον 24-70 IS, ειδικα μολις δεις τι κανει το VC στον ταμρον...

:grinning-smiley-043

Εγω παντως σκεφτομαι να χτηπησω καμια 5Δμκ1 με κανα 50/1.4 . Τη μηχανη την πουλανε τωρα με 500-600 ευρω, τι λετε αξιζει?

αν δεν κανω λαθος η 1 δεν ειναι FF
μηπως τοτε ειναι καλυτερα μια κροπ νεοτερης τεχνολογιας?

Μου βάζεις ιδέες και θα ανέβουν οι τιμές... αλλά είδα την Nikon 7000 (που δεν είναι και θηρίο) και με πόνεσε η μέση μου :)