Υπερεκτιμημένος Δίσκος/τραγούδι

Απάντηση: Re: Απάντηση: Υπερεκτιμημένος Δίσκος/τραγούδι

δεν ξέρω πείτε ότι θέλετε:
Δεν συμπάθησα κανένα, δεν αγόρασα κανένα, δεν έχουν θέση με τίποτα στη δισκοθήκη μου και στην καρδιά μου.
Εκτός από τους stiff που αγόρασα ένα δίσκο lp σε ξεπούλημα δισκάδικου... (και πάλι δεν άλλαξα γνώμη)

Ααα ...ήρθαν οι ενισχύσεις . Επιτέλους .

Ειλικρινά πάντως δεν καταλαβαίνω , πως είναι δυνατόν να εκστομίζονται με σοβαρότητα τέτοιες απόψεις , αφοριστικού και αξιωματικού χαρακτήρα όταν μιλάμε για μουσική και ως κορυφαίο δίσκο τοποθετούμε έναν του οποίου οι δημιουργοί του δεν ήξεραν να παίζουν καν ένα όργανο.

Εδώ παύει πλέον να είναι θέμα γούστου .

Mα δεν εμπνεύστηκαν απο την κλασσική.Ηθελαν να γράψουν ´σαν κλασσικοί´.Το μουσικό τους αδιέξοδο και πεπερασμένο προσπάθησαν να διασώσουν.Και εκεί το punk τούς ξεμπρόστιασε.
Ειναι όπως η Νανά Μούσχουρη ήθελε να τραγουδάει Norma στο Ηρώδειο.
Δεν ηταν Callas και ουτε μορούσε ποτέ να γίνει.

:worshippy:

Ααα ...ήρθαν οι ενισχύσεις . Επιτέλους .

φώναξε κανείς ?
και εγώ λοιπόν λέω ότι το n m t b ήταν η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία
της ηχογραφημένης μουσικής , μεγαλύτερη και από αυτήν των milli vanilli.
period

Παιδιά η ακραία απαξίωση ενός κλασσικού πλέον δίσκου οδηγεί σε νέο κύκλο προσωπικών αντιπαραθέσεων. Δεν χρειάζεται να έχουμε τόσο προκλητική στάση. :grandpa:

Πάντως παιδιά ο μουσικόφιλος που θέλει να έχει σφαιρική άποψη για την μουσική οφείλει να έχει και δίσκους που δεν του αρέσουν... Που ξέρεις; μπορεί κάποια στιγμή να ανακαλύψει καινούργια πράγματα..(ΙΜΗΟ)

Last edited:
Re: Απάντηση: Υπερεκτιμημένος Δίσκος/τραγούδι

Ειλικρινά πάντως δεν καταλαβαίνω , πως είναι δυνατόν να εκστομίζονται με σοβαρότητα τέτοιες απόψεις , αφοριστικού και αξιωματικού χαρακτήρα όταν μιλάμε για μουσική και ως κορυφαίο δίσκο τοποθετούμε έναν του οποίου οι δημιουργοί του δεν ήξεραν να παίζουν καν ένα όργανο.

Εδώ παύει πλέον να είναι θέμα γούστου .
Μα δεν αφοριζω κανεναν. Εγω εχω βγαλει την οργη μου μικρος, που ακουγα punk.

Αυτό που ισχυρίζεται ο Σπύρος , είναι καθαρά προσωπική του άποψη που δεν προκύπτει από κανένα ,ιστορικό στοιχείο . Ουδείς τους βρισκόταν σε μουσικό και προσωπικό αδιέξοδο , όταν ξεκινούσαν .

Αλλωστε πως γίνεται και αυτοί που υιοθέτησαν την κλασσική ως επιρροή ήταν σε αδιέξοδο , ενώ αυτοί που υιοθέτησαν τον Stockhausen και τον Cage ήταν δημιουργικοί και δεν μπορούμενα τους προσάψουμε τίποτα ;

Έχω βάλει το passion play δίπλα στους Modern English και παρατήρησα ότι κιτρίνισε λίγο. Λες να είναι από τη ντροπή του;
icon10.gif

Πάντως παιδιά αυτός που θέλει να έχει σφαιρική άποψη για την μουσική οφείλει να έχει και δίσκους που δεν του αρέσουν... Που ξέρεις; μπορεί κάποια στιγμή να ανακαλύψει καινούργια πράγματα..(ΙΜΗΟ)

οσο κιτρίνισε και ο Μπαχ από την ντροπή του δίπλα στον Τσαλίκη .

Αλήθεια το modern english τι είναι ; Μέθοδος εκμάθησης αγγλικών ανευ διδασκάλου ;

Re: Απάντηση: Υπερεκτιμημένος Δίσκος/τραγούδι

μήπως το ότι το ομολόγησαν?-bye-

οσο κιτρίνισε και ο Μπαχ από την ντροπή του δίπλα στον Τσαλίκη .

Αλήθεια το modern english τι είναι ; Μέθοδος εκμάθησης αγγλικών ανευ διδασκάλου ;

Όπως είδες Δημήτρη το αφαίρεσα. Δεν νομίζω ότι έχει νόημα πλέον αυτό που γίνεται ούτε υπάρχει κάτι να προστεθεί. Καθένας με τις απόψεις του.

Και είπαμε: ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ.

Επι της ουσιας. Δεν ηξερε ο steve jones κιθαρα, ακου το blah blah blah του iggy, δεν ηξερε ο Cook drums ή δεν ηξερε ο Matlock μπασο. Μονο ο vicious ηταν ασχετος, αλλα δε παιζει στο never mind the bollocks. Μη μιλαμε με κλισε. Ακου το submission. Οι pistols δε μπορουσαν να παιξουν Live γιατι ο Vicious μαμησε το rhythm section, αλλα οταν συνεβει αυτο, ουτως ή αλλως κανεις δε πηγαινε στις συναυλιες τους για να ακουσει μουσικη.-bye-

Γιώργο η κατηγορία ξέρει και αντέχει. (νομίζω)
Και ούτε ισοπέδωση γίνεται που λέει ο Ντοκ (ίσως να μην κατάλαβα κάτι) ή δεν έχει νόημα η συζήτηση που λες εσύ.
Εγώ είπα, πάντως, ότι όλα αυτά τα παληκάρια δεν μου "μίλησαν" ποτέ.
Είχα σαφές πρόβλημα σίγουρα, αλλά αυτή είναι η άποψή μου.
Κάπου εκεί κοντά είναι κι ο Ντοκ κι ο Νίκος.
Δέχομαι ότι υπάρχουν κι άλλοι απέναντι, αλλά σίγουρα δε θα δανειστώ τους δίσκους τους....-bye-

Εγώ βλέπω ότι -μετά από καιρό- γίνεται μια πολύ ωραία συζήτηση με επιχειρήματα, χωρίς προκλήσεις και προσωπικές επιθέσεις-ειρωνείες.

Ειναι πρωτοφανές αυτο που γίνεται σε κάθε σχεδόν Thread, αρχιζει και μ'αρέσει πάντως, εισαστε όλοι μοναδικοί και ευτυχώς διαφορετικοί.

Για φανταστείτε να συμφωνούσαμε ολοι με όλα τι βαρεμάρα θα είχε εδω μέσα?