Υπερεκτιμημένος Δίσκος/τραγούδι

Απάντηση: Re: Υπερεκτιμημένος Δίσκος/τραγούδι

Αυτα τα τραγουδια σου δινουν τη δυνατοτητα να ταυτιστεις με πονο που δεν ειναι δικος σου. Ακουγα ας πουμε το i feel i am going older και ταυτιζομουν πιτσιρικας. H ας πουμε ακους στο mark levinson to with no money in our coats και ταυτιζεσαι ρε παιδακι μου. Η το " δε τους αντεχω, ζευγαρωμενους και εγω να μην εχω και σε πιανουν οι μοναξιες σου. Και συζω 12 χρονια:flipout: :flipout:

Κάτι σαν "Αγιε μου Σώστη , σώσε με / την αγαπάω νοιώστε με " αλλά σε πιό κυριλέ

Αυτο ας πουμε μου ξυπνα θρησκευτικο συναισθημα. Με κανει να θελω να αναπτυχθω πνευματικα. Για αυτο σου λεω, μεγαλη η Χαρουλα.

Re: Απάντηση: Re: Υπερεκτιμημένος Δίσκος/τραγούδι

Αυτό είναι το πρόβλημα μου Δημήτρη. Ο αφορισμός ενός ολόκληρου μουσικού ρεύματος επειδή κάποιος άκουσε δειγματολειπτικά 10 κομμάτια. Δυστυχώς δεν έχετε ψάξει. Και'γω δεν συμπαθώ, όπως έχω ξαναπεί το πρώτο μισό των 70ς αλλά υπάρχουν πολλά που μου αρέσουν μετά από ψάξιμο.

Για παράδειγμα οι clash στους μεταγενέστερους δίσκους έχουν απίστευτο ηχητικό και συνθετικό εύρος. Τα Television - Marquee Moon, Patti Smith - Horses, Jam - All Mod Cons θεωρούνται κλασσικά πλέον όπως το Aqualung. Πολλά punk συγκροτήματα συνέχισαν μετά σε New Wave μονοπάτια και έβγαλαν διαμάντια.

Το punk έδωσε πολλά στην μουσική όχι το ίδιο, αλλά κυρίως μέσω των post punk ρευμάτων που ακολούθησαν. Όπως οι αριστουργηματικοί post-punk/anant garde Japan.

Αμα δε μου είπανε βρε Γιώργο το 1975 που ήμουνα 18 χρονών....
άστα να πάνε.
Τα έψαξα πολύ.
Νομίζεις ότι τότε στην παρέα δεν υπήρχαν άλλοι που κόβανε φλέβες?
Εγώ ...έκοβα λάσπη...-bye-

Μην είστε απόλυτοι και αφοριστικοί με ένα είδος που ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ.

αφοριστικοί?
τι αφοριστικοί?
Δεν αφόρισα κανένα.
παραθεσατε 5 ονόματα, έτυχε και τα 5 να μην μου έχουν πει τίποτα, τα κουοτάρησα και απάντησα, τζαστ λαικ δατ....:firstprize:

Αυτα τα τραγουδια σου δινουν τη δυνατοτητα να ταυτιστεις με πονο που δεν ειναι δικος σου. Ακουγα ας πουμε το i feel i am going older και ταυτιζομουν πιτσιρικας. H ας πουμε ακους στο mark levinson to with no money in our coats και ταυτιζεσαι ρε παιδακι μου. Η το " δε τους αντεχω, ζευγαρωμενους και εγω να μην εχω και σε πιανουν οι μοναξιες σου. Και συζω 12 χρονια:flipout: :flipout:

εσύ δεν έχεις φράγκο στη τσέπη...
για το Μικ δεν ξέρω...
τον πόνο όμως στον μεταδίδει τζάμι...
Είδες...ο Μαρκ Λέβινσον?:flipout:

εσύ δεν έχεις φράγκο στη τσέπη...
για το Μικ δεν ξέρω...
τον πόνο όμως στον μεταδίδει τζάμι...
Είδες...ο Μαρκ Λέβινσον?:flipout:
Ετσι ειναι Δημητρη. Οσο πιο ακριβα τα μηχανηματα, τοσο πιο πολυ πονας με το with no money in our coats. Ειναι που πετυχαινουν τις χροιες:flipout: :flipout:

Προσωπικά τους stranglers τους έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Η μουσική των sex pistols δε μου είπε τίποτα μεν από μουσικής πλευράς, αλλά πιο πολύ ως κοινωνικό μήνυμα.
Ένα περίεργο πράγμα: Ενώ μέχρι πέρσι άκουγα punk και χτυπιόμουνα, ξαφνικά δε μου κάνει κέφι, δε μου λέει τίποτα...
Άλλαξα από τη μια μέρα στην άλλη;

Προσωπικά τους stranglers τους έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Η μουσική των sex pistols δε μου είπε τίποτα μεν από μουσικής πλευράς, αλλά πιο πολύ ως κοινωνικό μήνυμα.
Ένα περίεργο πράγμα: Ενώ μέχρι πέρσι άκουγα punk και χτυπιόμουνα, ξαφνικά δε μου κάνει κέφι, δε μου λέει τίποτα...
Άλλαξα από τη μια μέρα στην άλλη;
Μηπως εισαι περι τα 25;

Αλλα το πραγματικα τραγικο ειναι οταν ο ανθρωπος αρχιζει και ακουει jazz. Και αυτο απο προσωπικη εμπειρια το γραφω.:grandpa:

Για να καταληξουμε ολοι εμεις που αγαπαμε τη μουσικη, να ακουμε κλασικη. Μεχρι τους 15000 κυκλους. Για αυτο δε χρησιμοποιουνε πιατινια σε πολλα εργα. Σου λεει ποιος θα τα ακουσει:flipout: :flipout: