Η υπερτιμηση και η απατη ειναι αδελφια διδυμα
Χμ...Οχι πάντα.Υπάρχουν υπερτιμημένα προιόντα( για τον άλφα η βήτα λόγο)που κάνουν την διαφορά, που ή τα αγοράζεις ή δεν τα κοιτάς καν
και υπάρχουν οι σκέτες αρπαχτές..
Η υπερτιμηση και η απατη ειναι αδελφια διδυμα
Χμ...Οχι πάντα.Υπάρχουν υπερτιμημένα προιόντα( για τον άλφα η βήτα λόγο)που κάνουν την διαφορά
Σωστό είναι αυτό ρε Αναξαγόρα... αλλά στη πράξη μόνο giant killers (χαμηλή τιμή - υψηλή απόδοση) εμφανίζονται στη πιάτσα, 1-2 τη πενταετία και φτιάχνονται νήματα 100 σελίδων για αυτά!
Τα υπόλοιπα στο ίδιο καζάνι βράζουν... και ο καθένας αποφασίζει με τα γούστα του ένα απο αυτά...
(σήμερα έχασες ένα πολύ καλό ηχείο στην εκδήλωση... ακριβό αλλά καλό!)
Και για να σοβαρετούμε και λίγο, θα συμφωνήσω με το φίλο που ανέφερε πιό πάνω στα πιό υπερεκτιμημένα μηχανήματα το LP12 (καλό, πολύ καλό, αλλά όχι και το καλύτερο πικάπ της ιστορίας).
Υπερτιμημένο προϊόν είναι ο mbl 6010. Βρίσκεις παρόμοιο στο 1/10 της τιμής
Προχθές είχα τηλέφωνο. Το τροφοδοτικό είχε εσωτερικά διακόπτη για 220 -240V...:slapface:
Τον είχες Εκτωρα?...Σε ποιόν προ αναφέρεσαι που είναι παρόμοιος με το 1/10 της τιμής του 6010?
Και κάτι λίγο άσχετο:
Μου έχουν φέρει από Αμερική προενισχυτή με τροφοδοτικό στα 110V.
Για καιρό το δούλευα με μετασχηματιστή. Όταν έστειλα mail στην εταιρεία για κόστος μετατροπής στα 230 μου είπαν 500 δολλάρια και τα έξοδα μεταφοράς από Ελλάδα προς το εργοστάσιο και πίσω δικά μου.
Την προηγούμενη εβδομάδα τον έδωσα σε μέλος του φόρουμ να τον ανοίξει για ν'αλλάξει το τροφοδοτικό με κάποιο στα 230 αν υπάρχει.
Προχθές είχα τηλέφωνο. Το τροφοδοτικό είχε εσωτερικά διακόπτη για 220 -240V...:slapface:
Τον είχες Εκτωρα?...Σε ποιόν προ αναφέρεσαι που είναι παρόμοιος με το 1/10 της τιμής του 6010?
Όταν έστειλα mail στην εταιρεία για κόστος μετατροπής στα 230 μου είπαν 500 δολλάρια και τα έξοδα μεταφοράς από Ελλάδα προς το εργοστάσιο και πίσω δικά μου.
Την προηγούμενη εβδομάδα τον έδωσα σε μέλος του φόρουμ να τον ανοίξει για ν'αλλάξει το τροφοδοτικό με κάποιο στα 230 αν υπάρχει.
Ανάλυση κόστους:
Πάτημα του διακόπτη για να γυρίσει στα 220-240V: 0.5
Γνώση ότι υπάρχει διακόπτης που γυρίζει το τροφοδοτικό στα 220-240V: 499.5 .
Προφανώς είχαν κάποιο μοντέλο που έπαιζε μόνο στα 110 και σε κάποιο revision άλλαξαν τροφοδοτικό και έβαλαν κάποιο που παίρνει και τις δύο τάσεις...
Οπότε, πρακτικά, θα πλήρωνες ολόκληρο το κόστος του καινούργιου τροφοδοτικού.![]()
Για να μην πουμε οτι θα μπορουσαν να του πουνε να κοιταξει μπας και υπηρχε κανενας διακοπτης μεσα πριν τον στειλει .........................
Ούτε καν...
Λογικά και μόνο από το serial number θα ήξεραν αν είναι από την παρτίδα με το παλιό ή το πιο καινούργιο τροφοδοτικό...
Αν μη τι άλλο, κάθε σοβαρή εταιρία μπορεί να ξέρει τι parts χρησιμοποίησε για κάθε μηχάνημά της αν ξέρει το serial number του.![]()
Αχά!
Δεν είμαι ο μόνος τελικά που βλέπει τον ντόρο για το LP12 και αναρωτιέται "Γιατί είναι χαρούμενος ο κόσμος και χειροκροτά πατέρα";
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.