Υπηρεσία Υβριδικής Τηλεόρασης

Δεν είναι κατηγορούμενοι όχι εκφράζουν δυσαρέσκεια και προβληματισμό. Έχουν πληρώσει και ως καταναλωτές χρήζουν καλύτερης μεταχείρισης από τους αντιπροσώπους αλλά και από τους κατασκευαστές των προϊόντων που πλήρωσαν πανάκριβα. Δεν αναφέρομαι σε προϊόντα δεκαετίας αλλά και των τελευταίων ετών.

Re: Απάντηση: Υπηρεσία Υβριδικής Τηλεόρασης

Άποψη μου είναι πως ακομα και δεκαετίας δεν δικαιολογειται να μην μπορείς να κάνεις χρήση των λειτουργιών της.
Ανδρέας Εννοείται
Διορθώνω το post μου αφού δεν μπορώ να το επεξεργαστώ
Δεν είναι κατηγορούμενοι όσοι εκφράζουν δυσαρέσκεια και προβληματισμό. Έχουν πληρώσει και ως καταναλωτές χρήζουν καλύτερης μεταχείρισης από τους αντιπροσώπους αλλά και από τους κατασκευαστές των προϊόντων που πλήρωσαν πανάκριβα. Δεν αναφέρομαι σε προϊόντα δεκαετίας αλλά και των τελευταίων ετών.

Δεν υπάρχει και μια ελάχιστη ευθύνη που βαρύνει τους παρόχους περιεχομένου, που διαφορετική έκδοση Hbb χρησιμοποιεί ο ένας διαφορετική ο άλλος; Δεν υπάρχει και η ευθύνη του παρόχου σήματος να ελέγχει την πολυπλοκότητα του XML αρχείου (δεν φαντάζομαι ο ίδιος πάροχος σήματος να συμφωνούσε ποτέ πχ να μεταδώσει SD περιεχόμενο με max bitrate στα 18Mbits, με το οποίο πολλοί φθηνοί SD δέκτες θα "μπούκωναν").

Απάντηση: Re: Υπηρεσία Υβριδικής Τηλεόρασης

Δεν υπάρχει και μια ελάχιστη ευθύνη που βαρύνει τους παρόχους περιεχομένου, που διαφορετική έκδοση Hbb χρησιμοποιεί ο ένας διαφορετική ο άλλος; Δεν υπάρχει και η ευθύνη του παρόχου σήματος να ελέγχει την πολυπλοκότητα του XML αρχείου (δεν φαντάζομαι ο ίδιος πάροχος σήματος να συμφωνούσε ποτέ πχ να μεταδώσει SD περιεχόμενο με max bitrate στα 18Mbits, με το οποίο πολλοί φθηνοί SD δέκτες θα "μπούκωναν").
Φυσικά και υπάρχει ευθύνη όχι όμως του παροχου (αν μιλάμε για digea) αλλά του καναλιού που δεν κάνει την προσπάθεια να παράγει υλικό που να είναι συμβατό με όσο το δυνατόν περισσότερες τηλεοράσεις.
Και είναι να τραβάς τις μασχάλες σου που θα πρέπει να τους το τονίσουμε για να το κάνουν ( που δεν το κάνουν αλλά λέμε)
Δεν καταλαβαίνουν πως είναι προς το συμφέρον τους να διευκολύνουν την πρόσβαση στην υπηρεσία;.
Εγω και να μην μπορέσω να έχω πρόσβαση δεν τρέχει και κάτι;.
Δεν βγαίνω εγώ χαμένος
Αυτοί πρέπει να έχουν την έγνοια για την μεγαλύτερη διείσδυση της υπηρεσίας του.
Αυτο που παρατηρώ και μάλιστα στον ιδιωτικό τομέα είναι τρελό.
Φτάσαμε ο πελάτης ( δηλαδή ο θεατής) να κυνηγάει τον πωλητή (δηλαδή τα κανάλια) ενώ φυσιολογικά αυτό λειτουργεί ακριβώς αντίθετα.

Σε ένα άρθρο που είχα κάπου διαβάσει και ίσως έχω ανεβάσει και εδώ αλλά δεν μπορώ να το βρω τώρα υπήρχε κάποια συμφωνία για το hbbtv που το αθέτησαν οι κατασκευαστές τηλεοράσεων και δεκτών.

Νέα ενημέρωση στην εφαρμογή Android για την Ertflix 1.7.
Διορθώνει τις ασυμβατότητες με αρκετές συσκευές Android και συγκεκριμένα με MI box και Shield.
Πλέον λειτουργούν όλα τα λινκ από την live ροή, ταινίες, σειρές και άλλες εκπομπές εκτός από τα μαθήματα δημοτικού που εξακολουθούν να μην ανοίγουν.

Σε μένα δεν κάνει έξοδο από την εφαρμογή...

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κανένα πρόβλημα με την έξοδο της εφαρμογής σε Shield.
Επίσης αυτό που έγραφα παραπάνω για την εκπαίδευση στο σπίτι δεν ισχύει, πλέον ανοίγουν και αυτα.
Συνεπώς όλα καλα με shield.
Αυτο που δεν καταλαβαίνω ακόμα είναι πως στην ευχή λειτουργεί το update σε αυτήν την εφαρμογή.
Πάντα έχω κλειστές τις αυτόματες ενημερώσεις και ελέγχω κατά διαστήματα τι θέλω να κάνω ενημέρωση.
Στην Ertflix ακόμα και έτσι, στην αρχή της εφαρμογής χτες μου έγραψε 1.7 με ημερομηνία 1/8.
Το τρελό είναι πως στις ιδιότητες της εφαρμογής γράφει 1.5 δηλαδή την παλιά έκδοση που είχα.
Από το play βλέπω ότι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση 1.7.
Πως είναι δυνατόν να γράφει ξαφνικά 1.7 και η ενημέρωση από μέρους μου να μην έχει γίνει ακόμα;
Εν τω μεταξυ με αυτήν την εικόνα η εφαρμογή όντως δεν έκλεινε και άρα λέω ας κάνω την ενημέρωση κανονικά ώστε να γράφει και από τις ιδιότητες ότι είναι πραγματικά 1.7.
Μόλις το έκανα όλα διορθώθηκαν.
Θα πρότεινα πλήρη απεγκατάσταση και εκ νέου εγκατάσταση της εφαρμογής.

Ποια έκδοση του Ertflix είναι η προβληματική για τα media player tv ώστε να ξέρουμε αν υπάρξει νεότερη να τη περάσουμε.
Δεν ξέρω πιο από τα 2 τοπικ είναι το σωστό γι' αυτό και παραθέτω κι εδώ την ερώτηση μου.

Re: Απάντηση: Υπηρεσία Υβριδικής Τηλεόρασης

Δεν ξέρω πιο από τα 2 τοπικ είναι το σωστό γι' αυτό και παραθέτω κι εδώ την ερώτηση μου.
Σε beelink ultimate gt1 με ROM του Alvatech δεν κολλάει
Σε Χ96mini με μαμά ROM δεν παίζει και έχει συνεχώς κολλήματα
Σε X96max παίζει και εκεί απροβλημάτιστα με την μαμά ROM
Οπότε όλα σχετικά είναι.

Καλημερα. Σημερα δεν βλεπω σε κανενα καναλι το κοκκινο εικονιδιο του HbbTV.
Δεν δουλευει το υβριδικο συστημα. Σαν να μην υπαρχει συνδεση.
Συνδεση ομως υπαρχει κανονικα γιατι βλεπω Youtube.
Ειμαι με LG uk6300 και wind στη Θεσσαλονικη.
Αν θελετε δωστε καμια ανταποκριση.

Ευχαριστω makfil. Τελικα επανηλθε το hybrid μετα απο restart στο router.
Τι σχεση ειχε τωρα η επαναφορα του hybrid με το restart του router δεν μπορω να καταλαβω
γιατι συνδεση ουτως η αλλως υπηρχε.

Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος που να έχει ενεργοποίησει την υβριδική μόνος του σε Samsung H6400 αλλάζοντας το local set σε ger/spain μέσω εφαρμογής στο κινητό; Το ertflix δουλεύει; Σε επικοινωνία με την Samsung μου είπαν ότι δεν κάνουν πλέον αλλαγή στην χώρα και γενικότερα δεν θα δουλέψει η υβριδική (ψέμα)

Καλησπέρα. Το έχω κάνει εγω σε Samsung F5500 (μοντέλο ένα χρόνο πριν τη δική σου) αλλάζοντας το Local set σε Ger. Το έκανα πριν καπου δυό χρόνια. H αλλαγη εγινε μέσω του "κρυφου μενού" της τηλεόρασης και όχι μέσω κινητού.

Το ERTFILX δουλευει χωρίς ιδιαίτερες καθυστερησεις, η μόνη διαφορα είναι ότι επειδη δεν εχουν περάσει ελληνική γραμματοσειρά στα ξένα δίκτυα (επειδή πήγα Ger), όπου έχει ελληνικη γραφή και δεν ειναι σε φωτογραφία, τα γραμματα βγαινουν με συμβολα σαν κινέζικα ας πουμε. Αλλα με λίγη εκπαίδευση ξέρεις τι θα βρεις και που, άψογα παιζουν οι ταινιες και το sport κανάλι.

Στα άλλα κανάλια με υβριδική δυστυχώς δεν μπορει να κατεβάσει βίντεο από εκει, μόνο το μενού τους μπορείς να δεις, είναι ουσιαστικά άχρηστη γι αυτά. Απ ότι εχω διαβάσει είναι σε νεότερη έκδοση υβριδικού που δεν υποστηρίζει η τηλεόραση.

Σε F σειρά είναι όπως τα γραφεις.
Στην Η σειρά λειτουργούν όλα κανονικά.
Το κινητο το χρησιμοποιείς για να μπεις στο service menu παρότι στις σειρές αυτές μπαίνεις και με συνδυασμό κουμπιών στο τηλεκοντρόλ