Υπότιτλοι σε BluRay, πάει κι αυτό ........

Γιατι βρε Δημητρη???

Επειδη με κερασες εναν καφε....κ μου εβαλες στον σκληρο.....μερικες φωτογραφιες σου....!!!!!!:cool4:

Λες να με :hanged:

Με το Showtime έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα όπως με το powerdvd. Σωστή εικόνα αλλά τρελλά σπασίματα. Με το mpc παίζει πολύ ομαλά (έβαλε ο αδερφός μου το coreavc αντί για το ffdshow ως φίλτρο) αλλά η εικόνα βγάζει παραμορφώσεις, σαν πχ NOVA όταν έχει κακοκαιρία, βγάζει κάτι πολύ έντονα ψηφιακά τεχνουργήματα και το έργο δεν βλέπεται. Αλλά η κίνηση πάρα πολύ ομαλή. Υποψιάζομαι ότι κάτι γίνεται με κάποιον codec των Bluray. Προσπαθώ δηλαδή να συνδυάσω την αψεγάδιαστη εικόνα του powerdvd 7.3 ή του nero showtime 4 με την άριστη κίνηση του mpc. Αλλά απ' ότι φαίνεται μέχρι στιγμής μπορώ να έχω μόνο το ένα από τα δύο. Θέμα επεξεργαστή δεν τίθεται, το ξανακοίταξα και έχω intel core 2 duo 3ghz. Επίσης χθες πήρα laptop και μου βγάζει το ίδιο πρόβλημα με τα bluray .m2ts αρχεία.

Βγηκε νεο Nero 8 με βελτιώσεις απο ότι είδα. Κίνηση όνειρο, πολύ χαμηλή cpu και χωρίς ΗΑ, και δεν ξέρω πως γίνεται αυτό ?????? Ακόμα, φυσικά VMR9 κανονικότατα. Κατα την αναπαραγωγη στο info του προγράμματος αναφέρει και τα φίλτρα που είναι ενεργά - μήπως οι γνώστες του graphedit βρούν κάτι πολύτιμο εκεί στην κατασκευή .grf για άλλα προγράμματα???? Λέω τώρα.

Ειμαι κοντα λεμε......

Πρεπει να βρω ομως αυτα του nero που λες να τα βαλω στο graph.......αφου λες οτι παιζουν καλα, πρεπει να τα βρω πρωτα ομως.....Αμα φτιαχτει το graph , μετα τα παιζουμε οπου θεμε ....

Απάντηση: Re: Υπότιτλοι σε BluRay, πάει κι αυτό ........

Γιατι βρε Δημητρη???

Επειδη με κερασες εναν καφε....κ μου εβαλες στον σκληρο.....μερικες φωτογραφιες σου....!!!!!!:cool4:

Λες να με :hanged:

Δεν σε κέρασα μόνο καφέ..
Σε κέρασα και cookies τα οποία φρόντισε να περιποιηθεί δεόντως ο γάτος μου !
Του άρεσαν περισσότερο απ ότι εσένα.
Ασε που μετά μου έκανε την μοκέτα όλο τρίμματα και ψίχουλα με αποτέλεσμα να βάλω σκούπα σαν την δουλάρα,χειρουργημένος άνθρωπος !!:smash:

[Off topic :
Ευχαριστώ πάντως τον soulkeeper που με τίμησε με την επίσκεψή του στο σπίτι μου.
Ενα σοβαρό,καλοκάγαθο και χαμογελαστό παιδί από μακρυά που αναταποκρίθηκε με την μία στην πρόσκλησή μου.Γνωριζόμαστε μόνο απ τα ποστ μας αλλά αυτό δεν εμπόδισε μια πολύ όμορφη μάζωξε με ανταλλάγή πληροφοριών και φιλοφρονήσεων (κυρίως ως προς την τηλεόραση και το ηχοσύστημά μου)

Είναι περίεργο πόσα χρόνια,απ το avforum, έχω καλέσει άτομα,σχεδόν παρακαλέσει να έρθουν και συνεχίζω να τρώω άρνηση στα μούτρα.
Ανθρωποι "φίλοι" όλο χαρές και τραλαλά στο φόρουμ αλλά το ξεράδι τους σπίτι μου δεν το έχουν πατήσει ακόμα.
Ζήτημα να έχουν έρθει 2-3 άτομα απο εδώ μέσα τόσον καιρό.
Κατά τα άλλα φίλοι μου..:HTEHETH63:

Και βρέθηκε και καταδέχτηκε ένα παιδί απ το πουθενά και περάσαμε ένα χαρούμενο απόγευμα.

Σ ευχαριστώ Γιώργο που με τίμησες.
Ευχαριστώ και όλους όσους με έχουν γραμμένο..

end off topic]

Re: Απάντηση: Υπότιτλοι σε BluRay, πάει κι αυτό ........

Ειμαι κοντα λεμε......

Πρεπει να βρω ομως αυτα του nero που λες να τα βαλω στο graph.......αφου λες οτι παιζουν καλα, πρεπει να τα βρω πρωτα ομως.....Αμα φτιαχτει το graph , μετα τα παιζουμε οπου θεμε ....

Nα τι με λέει ο νέρος σε υλικό avc:

Filter list:
Internal Script Command Renderer
Default DirectSound Device
Video Mixing Renderer 9
Nero Sound Processor
Nero Subtitle
Nero DVD Decoder
Haali Media Splitter

Εύκολο ειναι ρε, όρμα του .....

Last edited:
Όποιος έχει διάθεση και όρεξη, ας κατεβάσει αυτό το graph file και ας παίξει στο Theatertek αρχεία m2ts άνετα με κίνηση νερό, φυσικά VMR9, και νομίζω και ελλ. υπότιτλους μεσω vobsub όπως παλιά ............... Χρειάζεται nero8 το φρέσκο χθεσινό 8.2.κατι Digital Theater Arcsoft και τα κλασικά χαάλι βομπσάμπ κτλ. Χωρις ΗΑ το POTC 33% !!!!!

Απάντηση: Re: Υπότιτλοι σε BluRay, πάει κι αυτό ........

Ασε που μετά μου έκανε την μοκέτα όλο τρίμματα και ψίχουλα με αποτέλεσμα να βάλω σκούπα σαν την δουλάρα,χειρουργημένος άνθρωπος !!:smash:

[Off topic :
Ευχαριστώ πάντως τον soulkeeper που με τίμησε με την επίσκεψή του στο σπίτι μου.
Ενα σοβαρό,καλοκάγαθο και χαμογελαστό παιδί από μακρυά που αναταποκρίθηκε με την μία στην πρόσκλησή μου.Γνωριζόμαστε μόνο απ τα ποστ μας αλλά αυτό δεν εμπόδισε μια πολύ όμορφη μάζωξε με ανταλλάγή πληροφοριών και φιλοφρονήσεων (κυρίως ως προς την τηλεόραση και το ηχοσύστημά μου)

Είναι περίεργο πόσα χρόνια,απ το avforum, έχω καλέσει άτομα,σχεδόν παρακαλέσει να έρθουν και συνεχίζω να τρώω άρνηση στα μούτρα.
Ανθρωποι "φίλοι" όλο χαρές και τραλαλά στο φόρουμ αλλά το ξεράδι τους σπίτι μου δεν το έχουν πατήσει ακόμα.

Και βρέθηκε και καταδέχτηκε ένα παιδί απ το πουθενά και περάσαμε ένα χαρούμενο απόγευμα.

end off topic]

εγω πεφτω λιγο μακρυα αν μετακομιζες στο Αμβουργο θα σιχαινοσουνα να με βλεπεις καθε μερα .......:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

πλακα κανω .......

παντως Παιδες η δουλεια που κανουν τα παιδια εδω μεσα με τους υποτιτλους ειναι φανταστικη !!!!!

κατεβαζω το STAR WARS 3 σε ματροσκα αρχειο 1080 8,7 γιγα .....αν θελετε μπορω να σας δωσω τους υποτιτλους αλλα και αλλους υποτιτλους απο αρχεια ματροσκα !
δεν ξερω αν ταιριαζουν ομως ...........

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Υπότιτλοι σε BluRay, πάει κι αυτό ........

[Off topic :

end off topic]

Εγω σε ευχαριστω που με "εβαλες" σπιτι σου...χωρις καν να εχουμε δει ο ενας τον αλλον....παρα μονο η επαφη που ειχαμε απο αυτο εδω το φορουμ...

Ειναι αληθεια οτι Σαντορινη δεν εχω βρει καποια αλλα "παιδια" να μοιραστω το μοκροβιο-χομπι που εχουμε ολοι εδω μεσα.....Οποτε καταλαβαινεις οτι αν για σενα η χαρα ηταν "μια" για μενα ηταν "1000000"!!!!

Συγχαρητηρια για αλλη μια φορα για ολη την προσπαθεια που κανουν τα παιδια στο club κ τα μοιραζονται με τους υπολοιπους.....μαθαινουμε πολλα πραγματα κ ειναι ,τουλαχιστον για μενα,μια μεγαλη συντροφια....Ελπιζω με τον καιρο να γνωρισω κιαλλα παιδια απο εδω!!!!

Σορρυ για το :offtopic:

Λοιπόν... Χθές έκανα μιά πολύ-πολύ πρόχειρη "επαφή" με το NERO 8 και τα BR... Υπότιτλους δεν δοκίμασα γιατί δεν είχα κάποιον πρόχειρο εκείνη τη στιγμή. Θα δοκιμάσω όμως σύντομα.
Το πρώτο αρνητικό είναι οτι σε αρκετές ταινίες δεν υπάρχει ένα μόνο αρχείο αλλά παραπάνω κι αυτά πρέπει, αφού βρείς πρώτα τη σειρά, να τα ενώσεις.
Το δεύτερο αρνητικό είναι οτι κάποιες ταινίες παίζουν κανονικά και κάποιες σε slow motion. Καρέ καρέ...
Το τρίτο αρνητικό είναι οτι σε πολλές ταινίες στο κυρίως αρχείο δεν υπάρχει ήχος. No Audio γράφει...
Αν σε 10 λεπτά πρόλαβα και είδα αυτά τότε... έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μου φαίνεται.

Λοιπόν... Χθές έκανα μιά πολύ-πολύ πρόχειρη "επαφή" με το NERO 8 και τα BR... Υπότιτλους δεν δοκίμασα γιατί δεν είχα κάποιον πρόχειρο εκείνη τη στιγμή. Θα δοκιμάσω όμως σύντομα.
Το πρώτο αρνητικό είναι οτι σε αρκετές ταινίες δεν υπάρχει ένα μόνο αρχείο αλλά παραπάνω κι αυτά πρέπει, αφού βρείς πρώτα τη σειρά, να τα ενώσεις.
Το δεύτερο αρνητικό είναι οτι κάποιες ταινίες παίζουν κανονικά και κάποιες σε slow motion. Καρέ καρέ...
Το τρίτο αρνητικό είναι οτι σε πολλές ταινίες στο κυρίως αρχείο δεν υπάρχει ήχος. No Audio γράφει...
Αν σε 10 λεπτά πρόλαβα και είδα αυτά τότε... έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μου φαίνεται.

Μπάμπη ότι θα γίνεις και beta tester δεν το περίμενα.... :grinning-smiley-043

Πάντως δίκιο έχεις στα παραπάνω. Το Nero είναι "μερική" λύση. Λότο κανονικό.... -bye-

Μπάμπη ότι θα γίνεις και beta tester δεν το περίμενα.... :grinning-smiley-043

Πάντως δίκιο έχεις στα παραπάνω. Το Nero είναι "μερική" λύση. Λότο κανονικό.... -bye-

Είναι να μην πάρω φόρα....
icon10.gif
Είδες τι κάνουν οι κακές παρέες;
icon10.gif

Χθές το βράδυ ασχολήθηκα λιγάκι ακόμα...
Το συμπέρασμα είναι οτι υπάρχουν κυρίως 2 προβλήματα ή μάλλον 3.
Το 1ο είναι τα αρχεία... Αν είναι σπασμένη η ταινία σε πολλά αρχεία υπάρχει πρόβλημα, θέλουν ένωση. Μ´αυτό δεν ασχολήθηκα καθόλου, είναι δουλειά του Κυριάκου.. :clown:
Το 2ο πρόβλημα είναι οτι σε μερικές ταινίες δεν παίζει ο ήχος... Μου βγάζει "No Audio".
To 3o πρόβλημα είναι οτι κάποιες τις παίζει καρέ-καρέ... Δεν ξέρω για πιό λόγο αφού η CPU δεν είναι φορτωμένη πάνω από 20%.
Στις ταινίες τώρα που δεν υπάρχουν αυτά τα προβληματα και παίζουν κανονικά το να βάλεις υ´ποτιτλους είναι σχεδόν γελοίο. Απλά πετάς το srt αρχείο μέσα στο folder που υπάρχει και η ταινία κι αυτό ήτανε. Ουσιαστικά δεν έχει καμία διαφορά από ένα απλό mkv αρχείο.
Χθές μ' αυτή τη διαδικασία είδαμε το Wild Hogs κανονικότατα...

Aπ' ότι βλέπω κανείς δεν ασχολείται... Μόνος μου τα γράφω, μόνος μου τα διαβάζω... :o
Είναι και χρονιάρες μέρες κι απ' ότι φαίνεται τόχετε ρίξει στο ραχάτι...:flipout:

Λοιπόν, συνεχίζω.
Για το πρόβληαμ 2 μάλλον φταίει το οτι δεν έχω τα extra plug-ins του NERO και μου λείπει ο VC-1 video decoder.
Γιά το πρόβλημα 3 δεν ξέρω τι φταίει, αν τις ταινίες τις παίξεις από το PowerDVD παίζουν κανονικά, αν ανοίξεις μόνο το αρχείο από το folder STREAMS κάνει σπασίματα.
Ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετώπισα και με παίδεψε πάρα πολύ στο συγχρονισμό των υποτίτλων είναι το οτι το NERO δεν διαβάζει σωστά το time code της ταινίας. Σε κάποια, στο UNTOUCHABLES ή στους "Πειρατές της Καραϊβικής" αν δεν κάνω λάθος, μου έδινε χρόνο μέχρι και 4 λεπτά λάθος. Όταν τους συγχρόνισα βάσει των χρόνων που δίνει το PowerDVD όλα ΟΚ.
Δεν έχω φτιάξει πολλούς, καμιά 10-αριά μέχρι τώρα αλλά παίζουν μια χαρά.. Τα μπρός πίσω δεν τους αρέσουν πάντως. Αν το πάς τον slider πολύ μπροστά αργούν λίγο να ξαναεμφανιστούν κι αν τον πάς πίσω τους έχασες.
Αυτά και συνεχίζουμε...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. :guitarist:

Re: Απάντηση: Υπότιτλοι σε BluRay, πάει κι αυτό ........

Aπ' ότι βλέπω κανείς δεν ασχολείται... Μόνος μου τα γράφω, μόνος μου τα διαβάζω... :o
Είναι και χρονιάρες μέρες κι απ' ότι φαίνεται τόχετε ρίξει στο ραχάτι...:flipout:
.......

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. :guitarist:

Σε παρακολουθούμε με κομμένη την ανάσα!

Χρόνια Πολλά!!

:crown: