Zidoo x10

1 tb μηπως ειναι εξαιρετικά λίγο; για να δώσεις καλή εικονα σε μια 4κ tv θα πρεπει να τη ταισεις με 25 gb αρχεία μίνιμουμ. Θα πρέπει να εισαι στη τσίτα να αδειάζεις χώρο συνεχεια.
 
Εχω και ενα εξωτερικο 2τβ. επίσης οι ποιο πολλες ταινιες που εχω ειναι 1080p αφου και ο optoma που εχω δεν ειναι 4κ.
Ειναι καλυτερα ο σκληρος να ειναι σχεδιασμενος για nas και εως 7.200rpm;
 
Ερωτηση δισκο 4TB NTFS που εχει ηδη ταινιες μεσα τον βαζω μεσα στο Χ10 η θελει φορμαρισμα για να τον δει;
 
Στο φόρουμ τους λένε οτι πρέπει να είναι φορμαρισμένος σε gpt. Δοκίμασε πρωτα οπως ειναι και βλέπουμε...
 
Αν δεν τον δει θα παρω ενα κουτακι δεν εχω που να μεταφερω τα αρχεια για να τον κανω φορματ.
 
Τζιφος τον δισκο δεν τον βλεπει και δεν εχω καπου να βαλω αυτα που εχω μεσα να τον κανω GTP με βλεπω να αγοραζω κανεναν εξωτερικο 4+ TB ετσι και αλλιως θα μου χρειαστει.
 
https://www.easeus.com/partition-manager-software/free-convert-mbr-to-gpt-without-data-loss.html
Δες λίγο το παραπάνω πρόγραμμα. (Free Convert MBR to GPT Without Data Loss)
Δεν το έχω δουλέψει προσωπικά - μη βαρας αν τα σβήσει όλα - αλλά λέει οτι μετατρέπει σε gtp χωρίς να χάσεις τα δεδομένα σου.
Αν μετά αυτό ακόμα δεν τον βλέπει, μπορείς να τον μετατρεψεις μέσω του openwrt αλλά δεν ξέρω αν θα χάσεις τα δεδομένα ή όχι.
Αν ακόμα και μετα απο αυτό δεν τον βλέπει, θέλει φορμάτ μέσω openwrt και σίγουρα χάνεις τα πάντα...
Κάνε την ερώτηση και στο φόρουμ τους, δεν χάνεις τίποτα...
 
Εκανα μετατροπη με το partition magic χωρις να χασω τιποτα αλλα δεν τον βλεπει παλι.
Αναγκαστικα θα τα μεταφερω δεξια αριστερα αλλα αυτο το openwrt που το βρισκω;

Ολα τα media που παιρνουν δισκο μεσα εχουν να τον φορμαρεις μεσα σε αυτα αυτο γιατι δεν εχει;
 
Λοιπον εβαλα εναν 1TB που τον ειχα για δοκιμες ειχε Windows 10 μεσα τον ειδε κανονικα πηγα στις προχωρημενες ρυθμισεις προσπαθησα να του κανω format αλλα μου εγραψε openwrt format failed και μετα δεν τον εβλεπε τον δισκο.
 
Re: Απάντηση: Zidoo x10

Εκανα μετατροπη με το partition magic χωρις να χασω τιποτα αλλα δεν τον βλεπει παλι.
Αναγκαστικα θα τα μεταφερω δεξια αριστερα αλλα αυτο το openwrt που το βρισκω;

Ολα τα media που παιρνουν δισκο μεσα εχουν να τον φορμαρεις μεσα σε αυτα αυτο γιατι δεν εχει;

Βάζεις την ip του x10 σε ένα browser στο λάπτοπ που είναι συνδεδεμένο στο ίδιο δίκτυο.
Πας system - disc managment και έχει επιλογές για gtp format κτλ.
 
Απάντηση: Re: Απάντηση: Zidoo x10

Βάζεις την ip του x10 σε ένα browser στο λάπτοπ που είναι συνδεδεμένο στο ίδιο δίκτυο.
Πας system - disc managment και έχει επιλογές για gtp format κτλ.

Ωραιος σε ευχαριστω τον εκανα format τον 1TB GPT NTFS απλα για να τον δει ηθελε restart το Zidoo

Απλα θα επερεπε να εχει επιλογη για φορμαρισμα απο το μενου.

Εγω τις ταινιες μου παντα τις ειχα χωρις εξωφυλλα απλα το ονομα σε λιστα τωρα μου εβαλε για ολες εξωφυλλα και περιληψη.

Θα επανελθω με ερωτησεις για τις ρυθμισεις σε τηλεοραση 4k hdr 3D
 
Μου σπασανε τα νευρα με την βλακεια που πηρα.
Με οποιον τροπο με οποιο προγραμμα και να κανεις τον δισκο format στον υπολογιστη το X10 δεν τον βλεπει.
Ο μονος τροπος για να τον δει ειναι να τον κανεις format μεσα στο μηχανημα απο την IP οπως μου εγραψε ο φιλος απο πανω.
Εδω ξεκινανε τα κουφα! Ωραια τον εκανα μεσα στο μηχανημα τον ειδε κανονικα αλλα οταν τον εβγαλα για να τον βαλω στον υπολογιστη να βαλω μεσα τα αρχεια μου δεν τον εβλεπε ο υπολογιστης.
Λεω οκ δεν θα εχει γραμμα πχ \:G ας του βαλω, τιποτα δεν μπορεις να κανεις τιποτα δηλαδη αν τον φορμαρεις μεσα στο X10 μετα τον παντρευεται το μηχανημα και ο μονος τροπος να περασεις αρχεια ειναι μεσω του μηχανηματος.

Θυμαμαι και αλλο μηχανημα που ειχα Dune max που εκανες τον δισκο format μεσα στο μηχανημα τον εκανε αν θυμαμαι exfat αλλα τον εβλεπες μετα στον υπολογιστη με προγραμμα.
Η διαφορα ομως του Dune max με αυτη την σαχλαμαρα ηταν οτι εβλεπε κανονικα δισκο φορμαρισμενο στον υπολογιστη οτι ηθελες και ntfs και fat32 και exfat και mbr και gtp

Παω αυριο να παρω ενα κουτακι να βαλω τον δισκο μεσα και ξεχναω τον εσωτερικο και στο τελος θα το σουταρω το μπρικι.