Μου σπασανε τα νευρα με την βλακεια που πηρα.
Με οποιον τροπο με οποιο προγραμμα και να κανεις τον δισκο format στον υπολογιστη το X10 δεν τον βλεπει.
Ο μονος τροπος για να τον δει ειναι να τον κανεις format μεσα στο μηχανημα απο την IP οπως μου εγραψε ο φιλος απο πανω.
Εδω ξεκινανε τα κουφα! Ωραια τον εκανα μεσα στο μηχανημα τον ειδε κανονικα αλλα οταν τον εβγαλα για να τον βαλω στον υπολογιστη να βαλω μεσα τα αρχεια μου δεν τον εβλεπε ο υπολογιστης.
Λεω οκ δεν θα εχει γραμμα πχ \:G ας του βαλω, τιποτα δεν μπορεις να κανεις τιποτα δηλαδη αν τον φορμαρεις μεσα στο X10 μετα τον παντρευεται το μηχανημα και ο μονος τροπος να περασεις αρχεια ειναι μεσω του μηχανηματος.
Θυμαμαι και αλλο μηχανημα που ειχα Dune max που εκανες τον δισκο format μεσα στο μηχανημα τον εκανε αν θυμαμαι exfat αλλα τον εβλεπες μετα στον υπολογιστη με προγραμμα.
Η διαφορα ομως του Dune max με αυτη την σαχλαμαρα ηταν οτι εβλεπε κανονικα δισκο φορμαρισμενο στον υπολογιστη οτι ηθελες και ntfs και fat32 και exfat και mbr και gtp
Παω αυριο να παρω ενα κουτακι να βαλω τον δισκο μεσα και ξεχναω τον εσωτερικο και στο τελος θα το σουταρω το μπρικι.