Zidoo x10

DSC01720.jpg

Τελικα και σε μενα θολα ειναι τα συμβολα εκτος απο την ωρα.
Αυτη η οθονη εκτος απο την ωρα δικτυο δισκο και την αναλυση δειχνει κατι αλλο;

ναι. οταν βλεπεις ταινια, δειχνει το χρονο που εχει περασει ή το χρονο που απομενει.

http://mediaplayers.gr/zidoo-x10/

Δεν μοιαζει με την φωτο που θα βρεις στο παραπανω λινκ?
οχι. ειναι λιγο χειροτερα απο τη φωτο του λευτερη. και οχι τοσο μπλε. ποιο πολυ προς ασπρο.
εψαξα λιγο το θεμα με αλλες vdf και στις περισσότερες περιπτωσεις φταιει το μπροστα τζαμακι. ειτε εχει πιασει βρωμια απο μεσα, ειτε εχει θολωσει το πλαστικο.
διστάζω να ανοιξω ολο το κουτι για να καθαρισω το τζαμακι απο μεσα....

Υπαρχει κανενας οδηγος για δικτυο στα Windows 10 να μπορω να μεταφερω αρχει απο το Zidoo στον υπολογιστη και το αντιθετο;
Τα εχω και τα δυο με καλωδιο lan και βαριεμαι καθε φορα που θελω να βαλω κατι να το βαζω σε αλλον δισκο usb και να κανω την μεταφορα.

έχω παλιο λαπτοπ με 1000 δικτυο όμως και ssd. Συνδεδεμένα σε 1000 switch kai το zidoo(που εχχει 1000 δικτυο) me ethernet στο switch. με usb 3.0 δισκο συνδεμένο πάνω στο zidoo πιανω 110mb/s .Αν ο δίσκος είναι usb 2.0 πιανω 33μβ/ς. Αν βαλω λαπτοπ με 100 δικτυο και ssd me usb 3,0 hdd sto zidoo τότε πιανω 10 μβ/ς.

Λογικά 1000αρι έχω την ASUS CROSSHAIR VI HERO με RYZEN 1700X επεξεργαστή τώρα δεν ξέρω αν με κολλάει το Zyxel ρούτερ που έχω αλλά vdsl είναι δεν το πιστεύω.

Μς φρεναρει το ρουτερ αν ειναι δυνατον 100αρι εχει ελεος

Zyxel VMG1312-B10D

DSL Modem & Router, VDSL2, Ταχύτητα LAN: 100Mbps, Ταχύτητα Wireless: 300Mbps, Θύρες Ethernet: 1, USB 2.0: 1 , Κατασκευαστής: Zyxel (DSL Modems / Routers)

Re: Απάντηση: Zidoo x10

Μς φρεναρει το ρουτερ αν ειναι δυνατον 100αρι εχει ελεος

Zyxel VMG1312-B10D

DSL Modem & Router, VDSL2, Ταχύτητα LAN: 100Mbps, Ταχύτητα Wireless: 300Mbps, Θύρες Ethernet: 1, USB 2.0: 1 , Κατασκευαστής: Zyxel (DSL Modems / Routers)

Που πας χωρις switch βρε Λευτέρη?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Zidoo x10

Που πας χωρις switch βρε Λευτέρη?

Ασε τα πολλα λογια και πες μου ενα καλο φτηνο. :grandpa:
Στο σημειο που θα μπει ειναι το ρουτερ η τηλεοραση το Zidoo και ο AV που θα παρω.
Λογικα πανω του θα συνδεθει και ο σταθερος που ειναι σε αλλο δωματιο αλλα ολα θα ειναι με καλωδιο κανενα ασυρματο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Zidoo x10

Ασε τα πολλα λογια και πες μου ενα καλο φτηνο. :grandpa:
Στο σημειο που θα μπει ειναι το ρουτερ η τηλεοραση το Zidoo και ο AV που θα παρω.
Λογικα πανω του θα συνδεθει και ο σταθερος που ειναι σε αλλο δωματιο αλλα ολα θα ειναι με καλωδιο κανενα ασυρματο.

Πόσα μηχανάκια θα κουμπωσεις επάνω του?
Έχε στο νου σου ότι μια θέση θα φαειβτο ρούτερ σου.

και ο AV που θα παρω
Μιά φιλική off topic συμβουλή: πάρε ένα με pre outs.
Aν ο δικός μου είχε pre outs θα έψαχνα ήδη για τελικούς.

Απάντηση: Re: Zidoo x10

Μιά φιλική off topic συμβουλή: πάρε ένα με pre outs.
Aν ο δικός μου είχε pre outs θα έψαχνα ήδη για τελικούς.

Εχω μικρα ηχεια και δενε χω χωρο για ποιο μεγαλα.

Το μηχανακι ειναι παλαβο; μου εχει βγαλει εξωφυλλα απο ταινιες που δεν εχω.

Re: Απάντηση: Zidoo x10

Το μηχανακι ειναι παλαβο; μου εχει βγαλει εξωφυλλα απο ταινιες που δεν εχω.

Προφανως ο τιτλος της ταινιας η του folder της ηταν λιγο μυστηριος και εκρινε λαθος.
Μπορεις να διορθωσεις και μονος σου χειροκινητα.