Εγω εχω το εξης προβλημα. Εχω κατεβασει απο το youtube αρκετα 4κ βιντεο σε mkv με το 4k video downloader και στην καλυτερη ποιοτητα που μου επιτρεπει π.χ. 4κ 60 fps. Σε καποια απο αυτα κατα την αναπαραγωγη ο ηχος εχει προβλημα οχι ομως απο την αρχη αλλα απο ενα σημειο και μετα. Στην τηλεοραση μου lg 49uj620v ομως παιζουν μια χαρα απο το usb της. Τι μπορει να φταει στο zidoo?
στο off ή auto σε πολλες περιπτωσεις και ανεξαιρετως υλικου,χανεται/επανερχεται η εικονα και μαλιστα πολλες φορες την χανεις εντελως..
στο πρηγουμενο firmware ηταν οκ αλλα στο τελευταιο τα σκ@τωσ@νε παλι..
δεν εχεις κανενα προβλημα,παιζει κανονικα Hdr.
Αναφερθηκε σαν προβλημα αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι αλλο στο topic αλλα και ουσιαστικη λυση στο forum της zidoo.
Αν εχω αναλυση auto ή 4k στο HDMI Mode και ανεξαρτητως αν εχω στο auto ή οχι τις επιλογες (Deep Color Mode & Color Space Mode) η εικονα στην τηλεοραση χανεται/επανερχεται αρκετες φορες ή καποιες φορες χανεται εντελως οταν βρισκεται στην αρχικη οθονη ή οταν παω στις ρυθμισεις.
Μονο αν η αναλυση ειναι σε 1080p δεν εχω προβλημα.
Η τηλεοραση ειναι μια Sony 4Κ και υποστηριζει Deep Color Mode το οποιο ειναι ενεργοποιημενο στις ρυθμισεις για hdmi της tv.Επισης στο menu του zidoo ειναι διαλεγμενο το HDMI 2.0 (αν θυμαμαι καλα ειναι καπου στο advanced settings)
Το καλωδιο HDMI που ειναι συνδεδεμενο στην tv ειναι καινουργιο και πιστοποιημενο για σημα HDMI 2.0 και υποστηριζει ταχυτητες μεχρι 18Gbps.
Το firmware που εχω στο zidoo ειναι το 2.0.5
Υπαρχει καποια λυση ή αν αντιμετωπιζει καποιος αλλος αναλογο προβλημα?
HDMI ειναι στο auto.Βασικα δοκιμασα--->
HDMI/Deep Color/Color Space στο auto ολα-->χανεται/επανερχεται
HDMI/Deep Color/Color Space διαφοροι συνδιασμοι (4K αναλυση και off-10bit-12 bit και 4:2:0-4:2:2-4:4:4)-->χανεται/επανερχεται
Αν και θα ξαναδοκιμασω και σημερα διαφορους συνδιασμους.
Το υλικο που παιζω ειναι κατα 90% σε φορματ 1080p και ενα 10% σε 4K.
Σου παιζει στο auto το deep colour?εγινε αλλαγη καλωδιου-σχεδον-συγχρονως με το update 2.05.
απο τοτε τα εχω ολα auto και δεν μου εχει κανει το παραμικρο.
μην με ρωτησεις-δεν εψαξα παραπανω απο την στιγμη που παιζει..:antlers:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.