Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Ομοίως και εγώ πήρα από εκεί και παρέλαβα Δευτέρα ενώ παρήγγειλα την προηγούμενη Τετάρτη (3-4 εργάσιμες) !!!!

Σε απευθείας σύνδεση με tv,χωρίς παρεμβολή ενισχυτή,σε 4k ανάλυση αρχείου, συγκεκριμένα το Thor Ragnarok,αν δεν βάλω manually το deep colour mode 10bit,δηλαδή για HDR αρχεία η ταινία δεν παίζει.το καλό είναι όμως ότι αν δεν είναι 10bit η ταινία γυρνάει μόνο του σε 8bit και βλέπεις 1080p χωρίς να πειράξεις setting

Το παρουσιάζει σε κάποιον αυτό?

EDIT

Δοκίμασα 3-4 ταινίες και συμβαίνει το ίδιο.οποτε δεν είναι το αρχείο

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Καλησπέρα σε όλους :)

Ειμαι κατοχος του Zidoo x9s και πρoσφατα προσπαθησα να δω 4K video files χρησιμοποιώντας την εφαρμογή youtube απο το Google Store

Παρόλο που εχω αρκετα γρηγορή γραμμη VDSL 50 η εφαρμογή δεν μου δινει την επιλογή να επιλέξω ποιότητα μεγαλύτερη απο 1080

Αντιθετως η Samsung TV εχει τετοια δυνατότητα για παιζει ανετα 4k files .

To Zidoo υποτιθεται οτι υποστηριζει 4Κ μεσα απο το youtube.. Ωστόσω θα πρεπει να κατεβασω καποια αλλη εφαρμογή για να βλέπω 4k μεσα απο το YouTube ?

Οπως YouTube ( Android TV ) version 2.0 for ARM soc

http://forum.zidoo.tv/index.php?threads/youtube-for-android-tv-2-0-2160p-30.5493/

Εχετε να μου προτεινετε κατι καλο ?

To kodi δεν το πολυχρησιμοποιώ λογω κακης εμφάνισης της εικονας κατα το playback

Thanks

Εγω εχω το εξης προβλημα. Εχω κατεβασει απο το youtube αρκετα 4κ βιντεο σε mkv με το 4k video downloader και στην καλυτερη ποιοτητα που μου επιτρεπει π.χ. 4κ 60 fps. Σε καποια απο αυτα κατα την αναπαραγωγη ο ηχος εχει προβλημα οχι ομως απο την αρχη αλλα απο ενα σημειο και μετα. Στην τηλεοραση μου lg 49uj620v ομως παιζουν μια χαρα απο το usb της. Τι μπορει να φταει στο zidoo?

Εγω εχω το εξης προβλημα. Εχω κατεβασει απο το youtube αρκετα 4κ βιντεο σε mkv με το 4k video downloader και στην καλυτερη ποιοτητα που μου επιτρεπει π.χ. 4κ 60 fps. Σε καποια απο αυτα κατα την αναπαραγωγη ο ηχος εχει προβλημα οχι ομως απο την αρχη αλλα απο ενα σημειο και μετα. Στην τηλεοραση μου lg 49uj620v ομως παιζουν μια χαρα απο το usb της. Τι μπορει να φταει στο zidoo?

Δοκίμασε HDMI 2.0 (4K) καλώδιο... http://www.e-shop.gr/ixos-eikona-ka...C9%CA%CF%CD%C1%D3&filter-711=1&filter-14197=1

Αγορασα αυτο http://www.e-shop.gr/in-akustik-sta...h-ethernet-gold-plated-15m-black-p-PER.585231 αλλα τα ιδια μου κανει. Επισης στις προχωρημενες ρυθμισεις εβαλα το HDMI σε ν2.0. Δεν ξερω αν ειναι θεμα ρυθμισεων η φταιει κατι αλλο.
Τα αρχεια τα τρεχω μεσα απο τη διαχειρηση αρχειων του μποξ. Στο 4k video downloader κανω τισ εξεις επιλογες, format: mkv, και μετα original quality (οτι καλυτερο μου βγαζει) mkv-vp9-vorbis.

Δοκίμασε να το βάλεις στο auto και δες να μην τρέχουν 'εφαρμογές' στο background...

Καλησπερα σε ολους.
Και εγω ημουν μεταξυ του H6 Pro & του X9s και τελικα κατεληξα στο X9s.
Δεν ειχα ξανα android tv box οποτε και οι ερωτησεις αρκετες...
1)Εχει εγκατεστημενο το 1.4.16 firmware.Αν κανω αναζητηση για καινουργιο firmware δεν μου εμφανιζει κατι.Ξερω ομως μεσω του forum της zidoo οτι υπαρχει σε beta η εκδοση 2.0.5.Να την κατεβασω γιατι με ενδιαφερει και το HomeTheater 2.0 ή να αφησω την 1.4.16 σαν πιο σταθερη εκδοση?
2)Το zdmc δεν το ειχε εγκατεστημενο οποτε πηγα στην επισημη σελιδα της zidoo και κατεβασα την τελευταια εκδοση(17.6).Ελπιζω να εκανα το σωστο και οχι κατι λαθος?Επισης μπορω να κανω εγκατασταση 3rd party addons?
3)Μπορω να αλλαξω την σειρα των εικονιδiων(apps) στην αρχικη σελιδα του launcher?
4)Στις ρυθμισεις για το playback μου εμφανιζει τις εξης δυο επιλογες για ποιον player θελω να χρησιμοποιει για να παιζει τα αρχεια.Η μια επιλογη ειναι "Nu player" & η αλλη "Native player".Ποιες ειναι η διαφορες μεταξη των δυο?Ποιο player να προτιμησω μεταξυ των δυο?Ή να κανω χρηση μονο το zdmc?Ή καποιον τριτο οπως mx player κτλ?
5)Θελω το upscale να γινεται μονο απο την τηλεοραση(4k) και οχι απο το player.Να αφησω το resolution στο auto ή να αλλαξω σε αναλυση σε 1080p οταν θελω να παιξω αρχεια με φορματ 1080p και σε αναλυση 4k οταν θελω να δω αρχεια με φορματ 4k?
Εχω κι'αλλες εωτησεις αλλα στην πορεια αυτες...
Πολυτιμη η βοηθεια σε οποιον κανει τον κοπο να απαντησει!
Ευχαριστω πολυ!

Το 2.05 μια χαρα σταθερό φαινεται μετα απο 3 εβδομάδες χρήσης.Το home theater ανκαι το κόλλησα1 φορα προσπαθωντας.να περασω με λάθος τρόπο 1 πόστερ από τότε που το επανεγκτεστησα δεν εχει κανενα προβλημα.Τιπ επειδη ομως δεν υποστηρίζει φακέλους μπορεις να εχεις το παλιο με διαφορετικές ταινίες να δουλεύει παραλληλα.Τώρα για τα κουμπιά της αρχικής οθόνης απλα πατησε με το κουμπι μενού πανω τους.

Αν είσαι οπαδός το Kodi τότε το ZDMC θα σε βολέψει. Αν θέλεις όμως κάτι πιο απλό τότε το HT2.0 (που έρχεται με το 2.05) είναι πολύ καλό. Παντού διαβάζω ότι ο native player του zidoo είναι καλύτερος του Kodi. Εγώ αυτόν χρησιμοποιώ. Δεν έχω 4K tv οπότε προς το παρόν δεν με απασχολεί το upscale. Πάντως το 2.05 είναι αρκετά σταθερό, δεν έχω λειτουργήσει άλλο firmware οπότε δεν ξέρω να σου πω. Δοκίμασε και δες

Sent from my iPhone using Tapatalk

στο off ή auto σε πολλες περιπτωσεις και ανεξαιρετως υλικου,χανεται/επανερχεται η εικονα και μαλιστα πολλες φορες την χανεις εντελως..
στο πρηγουμενο firmware ηταν οκ αλλα στο τελευταιο τα σκ@τωσ@νε παλι..
δεν εχεις κανενα προβλημα,παιζει κανονικα Hdr.

Αναφερθηκε σαν προβλημα αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι αλλο στο topic αλλα και ουσιαστικη λυση στο forum της zidoo.
Αν εχω αναλυση auto ή 4k στο HDMI Mode και ανεξαρτητως αν εχω στο auto ή οχι τις επιλογες (Deep Color Mode & Color Space Mode) η εικονα στην τηλεοραση χανεται/επανερχεται αρκετες φορες ή καποιες φορες χανεται εντελως οταν βρισκεται στην αρχικη οθονη ή οταν παω στις ρυθμισεις.
Μονο αν η αναλυση ειναι σε 1080p δεν εχω προβλημα.
Η τηλεοραση ειναι μια Sony 4Κ και υποστηριζει Deep Color Mode το οποιο ειναι ενεργοποιημενο στις ρυθμισεις για hdmi της tv.Επισης στο menu του zidoo ειναι διαλεγμενο το HDMI 2.0 (αν θυμαμαι καλα ειναι καπου στο advanced settings)
Το καλωδιο HDMI που ειναι συνδεδεμενο στην tv ειναι καινουργιο και πιστοποιημενο για σημα HDMI 2.0 και υποστηριζει ταχυτητες μεχρι 18Gbps.
Το firmware που εχω στο zidoo ειναι το 2.0.5

Υπαρχει καποια λυση ή αν αντιμετωπιζει καποιος αλλος αναλογο προβλημα?

Δοκιμασε auto στο HDMI και 10bit στο deep colour
Εγω αυτο εκανα και εστρωσε με 4k υλικο και ενεργοποιημενο το HDMI 2.0 στα advanced settings
Οταν ειναι σε 10bit ρυθμιση αν παιξεις υλικο 1080p δεν χρειαζεται να το αλλαξεις.γυρναει μονο του(εκτος αν δεν χρειαζεται η αν υπαρχει 1080p με 10bit encode,που δεν γνωριζω).ενω οταν ειναι στο auto δεν γυρναει μονο του ανεξαρτητως τι υλικο θα παιξεις.Κουλο?

Last edited:
HDMI ειναι στο auto.Βασικα δοκιμασα--->
HDMI/Deep Color/Color Space στο auto ολα-->χανεται/επανερχεται
HDMI/Deep Color/Color Space διαφοροι συνδιασμοι (4K αναλυση και off-10bit-12 bit και 4:2:0-4:2:2-4:4:4)-->χανεται/επανερχεται
Αν και θα ξαναδοκιμασω και σημερα διαφορους συνδιασμους.
Το υλικο που παιζω ειναι κατα 90% σε φορματ 1080p και ενα 10% σε 4K.

Αναφερθηκε σαν προβλημα αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι αλλο στο topic αλλα και ουσιαστικη λυση στο forum της zidoo.
Αν εχω αναλυση auto ή 4k στο HDMI Mode και ανεξαρτητως αν εχω στο auto ή οχι τις επιλογες (Deep Color Mode & Color Space Mode) η εικονα στην τηλεοραση χανεται/επανερχεται αρκετες φορες ή καποιες φορες χανεται εντελως οταν βρισκεται στην αρχικη οθονη ή οταν παω στις ρυθμισεις.
Μονο αν η αναλυση ειναι σε 1080p δεν εχω προβλημα.
Η τηλεοραση ειναι μια Sony 4Κ και υποστηριζει Deep Color Mode το οποιο ειναι ενεργοποιημενο στις ρυθμισεις για hdmi της tv.Επισης στο menu του zidoo ειναι διαλεγμενο το HDMI 2.0 (αν θυμαμαι καλα ειναι καπου στο advanced settings)
Το καλωδιο HDMI που ειναι συνδεδεμενο στην tv ειναι καινουργιο και πιστοποιημενο για σημα HDMI 2.0 και υποστηριζει ταχυτητες μεχρι 18Gbps.
Το firmware που εχω στο zidoo ειναι το 2.0.5

Υπαρχει καποια λυση ή αν αντιμετωπιζει καποιος αλλος αναλογο προβλημα?

εγινε αλλαγη καλωδιου-σχεδον-συγχρονως με το update 2.05.
απο τοτε τα εχω ολα auto και δεν μου εχει κανει το παραμικρο.
μην με ρωτησεις-δεν εψαξα παραπανω απο την στιγμη που παιζει..:antlers:

HDMI ειναι στο auto.Βασικα δοκιμασα--->
HDMI/Deep Color/Color Space στο auto ολα-->χανεται/επανερχεται
HDMI/Deep Color/Color Space διαφοροι συνδιασμοι (4K αναλυση και off-10bit-12 bit και 4:2:0-4:2:2-4:4:4)-->χανεται/επανερχεται
Αν και θα ξαναδοκιμασω και σημερα διαφορους συνδιασμους.
Το υλικο που παιζω ειναι κατα 90% σε φορματ 1080p και ενα 10% σε 4K.

Από τα συμφραζόμενα μάλλον μιλάμε για ‛ακατάλληλο’ καλώδιο...
Γενικά το καλώδιο είναι το πιο ύποπτο στην αλυσίδα ώστε να δημιουργήσει προβληματα. Επειδή παίζει ‛καλα’ στα 1080p πιστεύουμε ότι είναι ‛καλο’ και αμελούμε να το αλλάξουμε με ένα ‛καλο’.
Γενικά τα λ7 για καλά καλώδια hdmi 2a/b 18Gbps μην τα λυπάστε.. Μια φορά θα πληρώσεις αλλά θα σε απαλλάξει από πολλά προβληματα

εγινε αλλαγη καλωδιου-σχεδον-συγχρονως με το update 2.05.
απο τοτε τα εχω ολα auto και δεν μου εχει κανει το παραμικρο.
μην με ρωτησεις-δεν εψαξα παραπανω απο την στιγμη που παιζει..:antlers:
Σου παιζει στο auto το deep colour?
Εμενα με τιποτα...μονο στο 10bit
Με μια KS 9000 Samsung και απευθειας στην tv με πιστοποιημενο καλωδιο HDMI 2.0 18gbps γιατι ο 4k ενισχυτης ειναι on the way :2thumb22sup:
EDIT
Με 2.0.5 FW