Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

@leonkoum ξέρεις τουλάχιστον αν θα γίνει τίποτα με τα θέματα banding η frame drop για τα οποία τσακώνονται οι άλλοι στο φόρουμ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

@leonkoum ξέρεις τουλάχιστον αν θα γίνει τίποτα με τα θέματα banding η frame drop για τα οποία τσακώνονται οι άλλοι στο φόρουμ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

:grandpa:

2vknj7o.jpg

:grinning-smiley-043

Πάλι μου πήρε κανά 10λεπτο να κάνω μετάφραση τι γράφουν :p

Άντε, ευπρόσδεκτα. Θεωρώ πως καλό είναι να δουν λίγο το seemless branching γιατί άρχισα πάλι να κάνω χρήση MakeMKV.

δεν καταλαβα γιατι δεν βαζει το λινκ ο leonkoum, απο τη μια με δικη μας ευθυνη και απο την αλλη να ψαχτουμε μονοι μας... βαλτο ρε αδερφε και οποιος θελει το βαζει,παρανομο ειναι και το εχουμε κρυφο? :)

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

δεν καταλαβα γιατι δεν βαζει το λινκ ο leonkoum, απο τη μια με δικη μας ευθυνη και απο την αλλη να ψαχτουμε μονοι μας... βαλτο ρε αδερφε και οποιος θελει το βαζει,παρανομο ειναι και το εχουμε κρυφο? :)

Εξεθεσα την αποψη μου παραπανω.
Σε δημοσιο νημα δεν θα το κανω εαν δεν ανακοινωθει επισημα γιατι μια στραβη να γινει το πιθανοτερο θα ειναι να σου μεινει στα 'χερια'..
Check your mail

Παιδιά καλησπέρα. ένα περίεργο πρόβλημα με την 2.0.5 έχω συνδεδεμένα πάνω ένα σκληρό usb 3.0 1 tb και ένα φλασάκι 64 gb και κάθε φορά που το βάζω στο standby μολις το ξανανοίγω τα χάνει και πρέπει να κάνω restart για να τα ξαναδεί..

Το έχει ξανασυναντήσει κανείς μήπως; Σας ευχαριστώ.

Εγώ παιδιά έχω πολλά προβλήματα.να μην τα αναφέρω πάλι.απλα εδώ και δύο μέρες με τους υπότιτλους κάνει ότι θέλει....ταινίες που έχω δει με σωστά συνχρονισμενους srt υπότιτλους,κάνοντας πειράματα ήχου και εικόνας για να βρω το set up που μου ταιριάζει στον νέο ενισχυτή,τώρα θέλουν συνχρονισμα.καθ μιλάμε για τα ίδια ακριβώς srt αρχεία.
Ότι να ναι...ευτυχώς δρομολογήθηκε αλλαγή και αύριο το στέλνω πίσω και περιμένω άλλο.
Να ευχαριστήσω ένα μέλος εδώ ανώνυμα,δεν χρειάζεται να αναφέρω όνομα.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Επίσης έχει ένα ψιλοπροβληματακι με τα iso Blu Ray μου φαίνεται...κατέβασα χτες the return of the King extended 79gb αρχείο και δεν το παίζει..

Αυτό που παρατήρησα με τους υπότιτλους είναι το εξής:ξεκινά η ταινία και είναι πχ το offset στο -8 για να παίζει σωστά.
Καθώς προχωρά η ταινία ανα τακτά διαστήματα αποσυνχρονιζονται και θέλουν ρυθμισμα,και σιγά σιγά κοντά στο τέλος της ταινίας το offset καταλήγει 0, συνήθως κάθε νέο συνχρονισμα είναι 1sec κάτω.
Το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό?
Η μόνο σε μένα ΚΑΙ αυτό συμβαίνει? χαχαχα

Μέσω δικτύου παίζεις; Αν δεν είναι καλή η σύνδεση μπορεί να έχεις ένα σωρό φαινόμενα, από αποσυγχρονισμό υποτίτλων μέχρι και lipsync.

Παίζω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω δικτύου με NAS και ποτέ δεν έχω παρατηρήσει τέτοιο φαινόμενο. εκτός αν έπεσες σε κανά ελαττωματικό κομμάτι. Από το gearbest περιμένεις άλλο;

Όχι.απο σκληρό δίσκο.
Από geek buying.επρεπε να φύγει σήμερα αλλά δε πρόλαβα ταχυδρομείο

Αυτό που παρατήρησα με τους υπότιτλους είναι το εξής:ξεκινά η ταινία και είναι πχ το offset στο -8 για να παίζει σωστά.
Καθώς προχωρά η ταινία ανα τακτά διαστήματα αποσυνχρονιζονται και θέλουν ρυθμισμα,και σιγά σιγά κοντά στο τέλος της ταινίας το offset καταλήγει 0, συνήθως κάθε νέο συνχρονισμα είναι 1sec κάτω.
Το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό?
Η μόνο σε μένα ΚΑΙ αυτό συμβαίνει? χαχαχα

Επίσης αν έχει συνχρονιστει ο υπότιτλος και το γυρίσεις πχ 20 λεπτά πίσω θέλει πάλι συνχρονισμα ! Κουλο?
Χαχα

Επίσης δεν βγάζει με τίποτα HD ήχο όταν έχει setting στο HDMI sound :AUTO.οτι και αν το ταισω βγάζει pcm 2καναλο.μονο σε RAW setting παίζει TRUE HD και DTS MA.
Τεσταρισμενο με 2 ενισχυτές και 2 καλώδια παρακαλώ.
Μάλλον ειμαι ο γκαντεμης που πέτυχα το σούπερ ελαττωματικό !

Επίσης έχει ένα ψιλοπροβληματακι με τα iso Blu Ray μου φαίνεται...κατέβασα χτες the return of the King extended 79gb αρχείο και δεν το παίζει..

Τελικά σε αυτό δεν έφταιγε το Zidoo
Ούτε το Himedia δεν το έπαιξε.
Ήθελε επεξεργασία το mkv.μονο έτσι επαιξε

Τελικά σε αυτό δεν έφταιγε το Zidoo
Ούτε το Himedia δεν το έπαιξε.
Ήθελε επεξεργασία το mkv.μονο έτσι επαιξε

ειναι ορισμενα αρχεια που δεν παιζουν σχεδον πουθενα εκτος απο το πισι..