Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Σου παιζει στο auto το deep colour?
Εμενα με τιποτα...μονο στο 10bit
Με μια KS 9000 Samsung και απευθειας στην tv με πιστοποιημενο καλωδιο HDMI 2.0 18gbps γιατι ο 4k ενισχυτης ειναι on the way :2thumb22sup:
EDIT
Με 2.0.5 FW

ολα στο auto και μαλιστα μεσω του switch του av.
εσενα samsung και εχεις τετοια θεματα?
συνηθως τα προβληματα ηταν με Lg oled..

Κάθε φορά που αλλάζουμε firmware (π.χ. από το 1.4.16 στο 2.05) αλλά και apk για το zdmc (π.χ. από το 17.3 στο 17.6) όλα τα addons χάνονται; Υπάρχει τρόπος να τα αποθηκεύσουμε κάπου και να τα ξαναπεράσουμε μετά την αλλαγή ;

Οπως εγραψα αρχικα, αγορασα HDMI καλωδιο απο γνωστη αλυσιδα και ειναι πιστοποιημενο για σημα HDMI 2.0 και αναλυσεις 4κ@60fps και υποστηριζει ταχυτητες μεχρι 18Gbps (τουλαχιστον ετσι εγραφε στο κουτι).
Με αυτο το καλωδιο εχω τις διακοπες.
Εχω και κατι αλλα καλωδια hmdi αλλα αμφιβαλω/δεν θυμαμαι αν υποστηριζουν hdmi 2.0 ή 1.4.
Μπορει να προτεινει καποιος hdmi καλωδιο που ειναι δοκιμασμενο...

Οπως εγραψα αρχικα, αγορασα HDMI καλωδιο απο γνωστη αλυσιδα και ειναι πιστοποιημενο για σημα HDMI 2.0 και αναλυσεις 4κ@60fps και υποστηριζει ταχυτητες μεχρι 18Gbps (τουλαχιστον ετσι εγραφε στο κουτι).
Με αυτο το καλωδιο εχω τις διακοπες.
Εχω και κατι αλλα καλωδια hmdi αλλα αμφιβαλω/δεν θυμαμαι αν υποστηριζουν hdmi 2.0 ή 1.4.
Μπορει να προτεινει καποιος hdmi καλωδιο που ειναι δοκιμασμενο...

http://www.e-shop.gr/in-akustik-sta...h-ethernet-gold-plated-15m-black-p-PER.585231
Αυτο μου προτειναν αυτο πηρα και δουλευει μια χαρα

τι εννοεις?εαν εχεις προβληματα εκτος av,σιγουρα θα εχεις και με αυτον.
δοκιμασε αλλο καλωδιο και κανε και ενα ρισετ.
Εννοω οτι βαρεθηκα να κανω reset και διαφορα τεστ.
Οταν ερθει ο ενισχυτης θα ξανακανω δοκιμες.
Βαρεθηκα!

οκ-χαλαρα.αυτα θελουν υπομονη..
Εγώ πάλι νομίζω πως όλα αυτά θα έπρεπε να είναι plug & play και όχι plug & pray.
Γι αυτό το λόγο, υποτίθεται, παίρνεις media player και όχι PC.

Εγώ πάλι νομίζω πως όλα αυτά θα έπρεπε να είναι plug & play και όχι plug & pray.
Γι αυτό το λόγο, υποτίθεται, παίρνεις media player και όχι PC.

ολα εχουν τα θεματα τους σε αυτην την κατηγορια τιμης.
εα θες πολλα με λιγα,με το zidoo εισαι καλα και κανεις καποιες υποχωρησεις μεχρι να τα διορθωσουν οι κινεζοι με Update.
αλλιως πας σε Nvidia ή dune και δεν ασχολεισαι-σχεδον-καθολου.

Πειτε ρε παιδια σε ποια settings μειωνουμε το banding σε 4Κ; Δεν γινεται να βλεπω φουλ uhd bluray iso και να υπαρχει banding. Εχω lg oled 65E7

Polakis ριξε μια ματια στο επισημο forum της zidoo και συγκεκριμενα στο τοπικ του fw 2.0.5. Υπαρχει καποιος εκει που εχει κανει πολλες δοκιμές και δίνει καποιες απαντησεις,κανε ενα κοπο και διαβασε.
Οσο για το δικό μου θεμα μαλλον εφταιγε τελικα το καλωδιο,το αλλαξα με αλλο, μεχρι στιγμης δεν εχω θεμα αλλα οι δοκιμες συνεχιζονται.
Πως μπορω να καταλαβω οτι το καλωδιο HDMI που αλλαξα υποστηρίζει την έκδοση 2.0 και ταχυτητες ως 18gbps;

Όταν ξεκινάει να παίξει ταινία η όταν βγαίνω από την ταινία με κάνει μία διακοπή μαυρίζει η οθόνη για ένα δευτερόλεπτο κ μετά παίζει τό κάνει κ σέ εσάς;

Όταν ξεκινάει να παίξει ταινία η όταν βγαίνω από την ταινία με κάνει μία διακοπή μαυρίζει η οθόνη για ένα δευτερόλεπτο κ μετά παίζει τό κάνει κ σέ εσάς;
Ναι,το κανει επειδη εχεις στο auto το frame rate και το HDMI

Μάγκες καλημέρα. Δοκίμασε κανείς να συνδέσει στο zidoo εξωτερικό DRIVE (DVD-RW, BD-RW, etc...) σε usb(με convertor) ή στη sata που έχει; Εαν ναι πως παίζει τα δισκάκια;

Ερχεται τις επομενες μερες νεο λογισμικο.. (μαλλον ως 2.0.17 γιατι αυτο εχει κατι μικρα λαθακια..)

v2.0.15
System:
1, Improve the stability of system
2, Fix ZDMC port conflicts
3, Add the weather in China
4, Fix the setting of the front pad system

Player Get:
1, Add 4 colors for internal subtitle
2, Optimize the Video information
3, the Optimize SUBTITLE downloading the

Filemanager:
1, Add the SMB v2

Blu-ray Player navigation:
1, Fix failing to display subtitle when there is only one subtite
2, Fix failing to choose a subtitle in certain movies.
3, Optimize 4K Blu-ray navigation

Theater:
1, Fix malfunction of sorting in PC interface.
2, Add a function to zoom in the photo of the actors
3, Fix actors can not relate to the movies when it comes Chinese language.
4, Fix the poster. Do not refresh when changing from PC interface.
5, Add "year" information for search results when rematching movies.
6, Add a Loop Mode in the left side bar,
7, Improve Accuracy for matching actors
8, Fix Fixed crash problems when scanning
10, Add self- association results when re-matching movies
12, Improve UI
13, Fix crash after reset data
15, Fix removing inoperative
16, Improving movies matching, such as "Lost in Space" match to "Lost in Space 11"
17, Fix crash when unmatched files are too many
18, Fix crash while removing while scanning
19, Optimize unmatching videos UI.
20, Add more scanning ways
21, Add portaits of actors.
22, Fix crashs when scanning certain SMB devices.
23, Add a tag for a path which do not want to scan.

Control Center:
1, Add editing for country and movie duration
2, Fix some movies CAN not the re-matching by IMDB

Launcher
1, New UI
2, the Add a wallpaper changing

Quicksettings:
1, New UI
2, Improve the way of operative
3, Fix "auto" mode do not work in HDMI audio output

Onekey Clean:
1, New UI
2, Fix problems of self-starting management
3, Improve Cleaning

Setupwizard:
1, Improve UIzidoo

link δεν σας βαζω γιατι δεν το εχουν ανεβασει στο site τους.. απλα το βαζω για να εχουμε μια εικονα το που δουλευουν και του τι ερχεται αμεσα (λογικα πρωτα θα ελθει αυτο του Η6 PRO και μετα αυτα της σειρας x8/x9s/x10)
Για το νεο UI μην τρελαινεστε, μικρες αλλαγες στα εικονιδια, δυνατοτητα αλλαγης wallpaper και διαφανα ειναι.
Η αλλαγη (και τα μεγαλυτερα 'θεματακια') ειναι στο νεο SMB2 & στις βελτιωσεις του posterwall στην αναζητηση και με το imdb.
Οποιος τρωγεται & θελει να το βαλει -με δικη του ευθυνη- αν 'ψαχτει' το νετ θα βρει την ακρη...:operator:

Το ευχάριστο είναι ότι "ακούνε" είχα προσωπικά ζητήσει την εμφάνιση ηθοποιών στις λεπτομέρειες των ταινιών (αλά kodi) καθώς και την δυνατότητα search μέσω ηθοποιών σκηνοθετών κτλ, καθώς και την εμφάνιση χρονολογίας στις αναζητήσεις μέσω rematch των ταινιών (για να ξέρουμε ποια είναι η σωστή βρε αδερφέ)

Sent from my iPhone using Tapatalk