Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

ειμαι εκτος σπιτιου και δεν εχω την δυνατοτητα να το δοκιμασω αλλα νομιζω πως εδω θα βρειτε ταινιες με 5.1 http://www9.zippyshare.com/v/sN0i5lSW/file.html

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

NFL On-Demand game replays in 720p
Classic movies from the 30s and 40s in HD
80s movie collection in 720p or 1080p
James Bond collection in 1080p 5.1 surround sound
Tons of other movie collections in 1080p surround sound: Family movies, futuristic movies, Fast and the Furious collection, Star Trek collection, family Christmas playlist, Transformers, Star Wars, Netflix shows
3D movies
Hundreds of current movies all in the best HD quality.

τι απ ολα αυτα δουλευει δεν γνωριζω αλλα αξιζει να ριξετε μια ματια

Υπαρχει επιλογη κωδικοποιησης υποτιτλων που να μην χανονται τα γραμματα;

Καλημέρα, δεν νομίζω αν γίνεται αυτός που θες. Υπάρχει θέμα με το τελευταίο f/w. Αναμένουμε νέο που θα φτιάχνει το πρόβλημα με τους υπότιτλους.

Μία ερώτηση - απορία. Κάποιοι φίλοι έχουν αναφέρει ότι τικάροντας τον αυτόματο έλεγχο για τελευταίο f/w, τους έρχεται αυτόματα η σχετική ειδοποίηση.

Στο δικό μου zidoo x9s, αν και έχω την σχετική επιλογή ενεργοποιημένη, δεν μου έχει έρθει ποτέ ειδοποίηση. Ούτε όταν κάνω τον έλεγχο χειροκίνητα.

Αποτέλεσμα να περνάω κάθε καινούργιο f/w με φλασάκι κάθε φορά.

Υπάρχει κάποιος που να έχει παρατηρήσει το ίδιο στο δικό του; Ευχαριστώ.

Και το δικο μου το ιδιο. Και εγω χειροκινητα την εβαλα την 1.2.10

για ποιο λογο κανετε την αναβαθμιση με φλασακι απο την στιγμη που μπορειτε να κατεβασετε απευθειας το fw στην συσκευη και απο κει να γινει η εγκατασταση του?

Μα συγγνώμη αυτό λέμε δηλ. ότι σε μένα προσωπικά δεν βγάζει ειδοποίηση για νέο f/w σε καμία περίπτωση ακόμα και όταν έχω ενεργοποιημένη την σχετική ρύθμιση.

Δεν έχω το Zidoo X9S, αλλά από το router βλέπετε το Zidoo να έχει πάρει IP; Μήπως πρέπει να ανοίξετε κάποιο port;

Από την εφαρμογή YouTube (που φαντάζομαι ότι έχει ως android box), βλέπετε κανονικά; Για να ελέγξετε τουλάχιστον έτσι ότι συνδέεστε στο διαδίκτυο.

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Προσωπικά στο δικό μου έχει IP κανονικά. Απλά αρνείται να δει online το ενημερωμένο f/w. Θα το ξαναδώ πάντως, ευχαριστώ.

Εκτός αν φταίει που το έχω με wifi και όχι μέσω ethernet;

Ούτε το δικό μου και ούτε πρόκειται..

Για τον απλούστατο λόγο ότι όλες οι εκδόσεις λογισμικού δεν είναι 'stable'.
Όταν κάποια χαρακτηριστεί 'stable ή official' τότε θα την ανεβάσουν και θα την δει το μηχανάκι.

Αυτή την εξήγηση μου δώσανε όταν τους ρώτησα...

Αντε παλικαρια..
Να δουμε παλι τι εφτιαξαν.. (και κυριως ΤΙ 'χαλασαν'.. :flipout:)
Η v1.2.11 ειναι στον αερα με μονη αλλαγη στους υποτιτλους.. :a0210:

στην 1.2.9 γινοταν διαμορφωση ως επεκταση η sd.
στην 1.2.10 δεν γινοταν με τιποτε.μαλιστα μετα την διαδικασια η καρτα χανοταν εντελως..!
εαν εφτιαξαν τους υποτιτλους και την sd στην 1.2.11 κατι κανουμε...

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

στην 1.2.9 γινοταν διαμορφωση ως επεκταση η sd.
στην 1.2.10 δεν γινοταν με τιποτε.μαλιστα μετα την διαδικασια η καρτα χανοταν εντελως..!
εαν εφτιαξαν τους υποτιτλους και την sd στην 1.2.11 κατι κανουμε...

Δεν το νομιζω....Αντιγραφω απο το site τους:

This version is a repairs update, based on 1.2.10
Fixed the external subtitles cuts issue

Aρα λογικα μονο αυτο εφτιαξαν.. (..και στην πορεια θα δουμε τι 'εσπασαν'..)
Στον file manager οταν βλεπει αρχεια πολλα απο SMB εσας σας κραταει τις ρυθμισεις? (πχ καταχωριση κατα αλφαβητικη σειρα, ανα μεγεθος κτλ?) εμενα παντως οχι....

Το έβαλε κανενας;
Όντος βελτιώσανε το προβλημα με τους υπότιτλους;
Εγω δυστυχως θα εχω πρόσβαση στο μηχάνημα μου το Σάββατο..

To έβαλα.
Διόρθωσαν τα γράμματα που χάνονταν και μόνο.
Σε όσες έβαλα, οι υπότιτλοι ήταν εντάξει.
Όχι αποθήκευση θέσης, μεγέθους. Έχω μια υποψία ότι λειτουργεί η αποθήκευση όταν δεχθείς τη θέση bookmark, αλλά δεν δίνω όρκο και δεν το είχα κοιτάξει και ποτέ πριν.

Το εβαλανκι εγω. Τα εφτιαξαν τα γραμματα. Τι ειναι η θεση bookmark;

Την 1.2.9 την είχαν ανεβάσει για update σε ΟΤΑ. Εμένα την βρήκε αμέσως και την κατέβασε. Την 1.2.10 δεν την βρήκε οπότε μάλλον δεν την ανέβασαν σε ΟΤΑ. Για την 1.2.11 δεν έχω τσεκάρει ακόμα.

Επιβεβαιώνω και εγώ ότι οι υπότιτλοι εμφανίζονται σωστά και πάλι. Επίσης στα τελευταία 2-3 f/w σαν να μεγάλωσε και άλλαξε το font; Για το ΟΤΑ update εξακολουθεί να μην μου δουλεύει προσωπικά.

Bookmark, είναι η αποθήκευση θέσης (χρονοθέσης) της ταινίας, έτσι ώστε εάν τη ξαναβάλεις, να μπορεί να μεταβεί ακριβώς στο σημείο που την είχες αφήσει.
Από την 1.2.9 άλλαξαν όντως και το font της γραμματοσειράς, σε καλύτερο. Αλλά ακόμη υπολείπεται από το άριστο που είναι με ένα μικρό 3d μαύρου dropdown στο γράμμα.