Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Συμφωνώ. Μεγάλη βελτίωση όπως και να έχει από το προηγούμενο που ήταν επιπέδου γραφομηχανής.

****Μήνυμα λίγο εκτός θέματος*****

Το Zidoo που παρήγγειλα από τέλη Νοεμβρίου, δείχνει μέσα από το tracking των PostNL να έφτασε σήμερα στην Ελλάδα χωρίς όμως ακόμα να έχει εμφανιστεί στο σύστημα των ΕΛΤΑ.

Επειδή όμως, όλο αυτό το διάστημα των 50 ημερών, άλλαξα γνώμη για το συγκεκριμένο player, δεν θα το παραλάβω και θέλω να το επιστρέψω.

Παρόλα αυτά, μήπως ενδιαφέρεται κάποιος από εδώ να το αγοράσει, οπότε να προχωρήσω στην παραλαβή του όποτε αυτή γίνει;

Το αγόρασα 129 μαζί με τα μεταφορικά από το Geekbuying. Το δίνω 120 .

Όποιος ενδιαφέρεται, ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα.

Ευχαριστώ.

****Τέλος μηνύματος******

****Μήνυμα λίγο εκτός θέματος*****

Το Zidoo που παρήγγειλα από τέλη Νοεμβρίου, δείχνει μέσα από το tracking των PostNL να έφτασε σήμερα στην Ελλάδα χωρίς όμως ακόμα να έχει εμφανιστεί στο σύστημα των ΕΛΤΑ.

Επειδή όμως, όλο αυτό το διάστημα των 50 ημερών, άλλαξα γνώμη για το συγκεκριμένο player, δεν θα το παραλάβω και θέλω να το επιστρέψω.

Παρόλα αυτά, μήπως ενδιαφέρεται κάποιος από εδώ να το αγοράσει, οπότε να προχωρήσω στην παραλαβή του όποτε αυτή γίνει;

Το αγόρασα 129 μαζί με τα μεταφορικά από το Geekbuying. Το δίνω 120 .

Όποιος ενδιαφέρεται, ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα.

Ευχαριστώ.

****Τέλος μηνύματος******
πως βλεπεις οτι εφτασε Ελλαδα γιατι το δικο μου ακομη δειχνει 13/12/2016

http://www.17track.net/el

http://www.postnl.post

Συμπληρώνεις το tracking number στα αντίστοιχα πεδία.

Στο site της postnl, είναι το κουτάκι κάτω δεξιά.

Σε εμένα έβγαλε το παρακάτω μήνυμα:

Number: RS------NL
Package Status: In Transit
Destination Country: Greece
2016-12-13 18:19 NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD
Origin Country: Netherlands
2017-01-20 13:14 The item has arrived in the country of destination
2016-12-13 18:19 The item is at the PostNL sorting center
2016-12-01 07:04 The item is pre-advised
======================================
Powered by www.17track.net

Ξερει καποιος γιατι δεν μου κανει εγκατασταση στο zdmc το alivegr addon; εχει δοκιμασει καποιος;

Εχω δει δυο ταινιες μεχρι τωρα,
Πραγματικα παιζει πολυ καλα πια και στον external player ολα καλα με τους υποτιτλους...
Με ενα-δυο ακομα λογισμικα και θα ειναι αψογο (πχ να αλλαζουν θεση οι υποτιτλοι και κατι ψιλα ακομα)
Πολυ ευχαριστημενος !!!

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Εχω δει δυο ταινιες μεχρι τωρα,
Πραγματικα παιζει πολυ καλα πια και στον external player ολα καλα με τους υποτιτλους...
Με ενα-δυο ακομα λογισμικα και θα ειναι αψογο (πχ να αλλαζουν θεση οι υποτιτλοι και κατι ψιλα ακομα)
Πολυ ευχαριστημενος !!!

μια απο τα ιδια,με την μονη διαφορα,οτι δεν μου παιζει σωστα,ενα 4k video.
(Video: HVC1 3840x2160 23.976fps [V: hevc main 10, yuv420p10le, 3840x2160
Audio: Dolby AC3 48000Hz stereo 640kbps [A: Stereo (ac3, 48000 Hz, stereo, 640 kb/s)

στις 2 προηγουμενες εκδοσεις firmware,επαιζε καλα.

παει μπροστα ο ηχος του,μονο στο Mediacenter.στο kodi δεν εχει κανενα προβλημα.
γενικα παντως,εχουν απομεινει λεπτομερειες.
στο Mediacenter η αποθηκευση επιλογων,στο Kodi το offset των υποτιτιτλων και στο συστημα η καρτα sd,που δεν γινεται διαμορφωση σαν επεκταση συστηματος.

Επισης να μπορουμε να μικραινουμε ή μεγαλωνουμε το μεγεθος του βιντεο οσο θελουμε στο media center (στο med600 το ειχε)

Ενώ μέχρι τώρα δεν μου ήρθε ποτέ ΟΤΑ και περνούσα τις νέες αναβαθμίσεις χειροκίνητα σήμερα με το που το άνοιξα μου ήρθε ενημέρωση για την 1.2.11.

οι υποτιτλοι στο Mediacenter,θελουν περιγραμμα,γιατι στο λευκο φοντο ειναι στραβομαρα...

το hdr ενεργοποιηται καπως ή μπαινει αυτοματα οταν βρει το αναλογο υλικο.

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

οι υποτιτλοι στο Mediacenter,θελουν περιγραμμα,γιατι στο λευκο φοντο ειναι στραβομαρα...

Δοκίμασε το κίτρινο χρώμα στη γραμματοσειρά (στην αρχή μπορεί να σου φανεί λίγο περίεργο). Είναι γενικά πιο ξεκούραστο και σε άσπρο φόντο δεν θα έχεις αυτό το πρόβλημα τόσο έντονα.

Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Δοκίμασε το κίτρινο χρώμα στη γραμματοσειρά (στην αρχή μπορεί να σου φανεί λίγο περίεργο). Είναι γενικά πιο ξεκούραστο και σε άσπρο φόντο δεν θα έχεις αυτό το πρόβλημα τόσο έντονα.

βρε θα επαιζα με kodi που ειναι μια χαρα,αλλα δεν μπορω να σηκωσω τους υποτιτλους που κοντευουν να βγουν απο το κατω μερος της τηλεορασης..

To yellow-green του Kodi είναι εξαιρετικό με τιμές RGB 154,205,50 όποιος θέλει για άλλον player καθώς και το dejavu font του.

μου κανει κολπακια στο Deep Color Mode.
μετα την αλλαγη στο 4k mode του Yamaha,απο 2 σε ενα(το αναφερω εδω http://avclub.gr/forum/showthread.php/153496-PS4-SLIM-PRO-Ή-XBOX-ONE-S/page5 στο 41 και 42 μηνυμα).
εαν το βαλω auto,με το που παταω πλει στην ταινια,ειτε απο mediacenter,ειτε απο zdmc,χανεται η εικονα.
εαν επιλεξω 10 ή 12 Bit,η εικονα αναβοσβημει ανεξαιρετως εαν παιζει video ή οχι.
μονο στο Off δεν εχω προβλημα ή εαν επιστρεψω στο Mode 2 τον Yamaha.

εδω εξηγει τις διαφορες των 2 Mode.
https://www.manualslib.com/manual/986008/Yamaha-Rx-V779.html?page=122

Το deep color mode και color space γενικά έχει πρόβλημα. Εγώ μετά από πολλές δοκιμές ανακάλυψα γιατί ο ήχος είχε διακοπές σε πολλές ταινίες σε auto color mode με 4:4:4. Γιατί στο auto είναι σαν να βάζει 12 bit. Βλέποντας το video input του Onkyo ενισχυτή μου αυτός μου έδειχνε 4:4:4 36 bit όταν τα είχα και τα δύο στο auto. Όταν το γύριζα σε 10 bit 4:4:4 ο ενισχυτής μου έγραφε 4:4:4 30 bit και πάλι είχα σπασίματα στον ήχο.

Δοκίμασα πολούς συνδιασμούς και αυτός που δουλεύει σε μένα είναι 10 bit με 4:2:2. Τότε ο ενισχυτής μου έγραφε 4:2:2 24 bit και ο ήχος έπαιζε κανονικά χωρίς σπασίματα. Σίγουρα είναι πρόβλημα του Zidoo γιατί όταν βάζω να παίξει δισκάκι στο UB900 που έχω γράφει 4:4:4 36 bit και δεν έχει κανένα πρόβλημα ούτε η εικόνα ούτε ο ήχος.

Το deep color mode και color space γενικά έχει πρόβλημα. Εγώ μετά από πολλές δοκιμές ανακάλυψα γιατί ο ήχος είχε διακοπές σε πολλές ταινίες σε auto color mode με 4:4:4. Γιατί στο auto είναι σαν να βάζει 12 bit. Βλέποντας το video input του Onkyo ενισχυτή μου αυτός μου έδειχνε 4:4:4 36 bit όταν τα είχα και τα δύο στο auto. Όταν το γύριζα σε 10 bit 4:4:4 ο ενισχυτής μου έγραφε 4:4:4 30 bit και πάλι είχα σπασίματα στον ήχο.

Δοκίμασα πολούς συνδιασμούς και αυτός που δουλεύει σε μένα είναι 10 bit με 4:2:2. Τότε ο ενισχυτής μου έγραφε 4:2:2 24 bit και ο ήχος έπαιζε κανονικά χωρίς σπασίματα. Σίγουρα είναι πρόβλημα του Zidoo γιατί όταν βάζω να παίξει δισκάκι στο UB900 που έχω γράφει 4:4:4 36 bit και δεν έχει κανένα πρόβλημα ούτε η εικόνα ούτε ο ήχος.

γι`αυτο προφανως το εχουν default off..

θα κάνω μια ερώτηση εδω για να μην ανοιγω νεο θεμα άσχετη με το zidoo αλλά σχετική με όλα τα media player με android
πως τα δικτυώνουμε με pc ώστε να γινεται ανταλλαγή αρχείων ; ίσως έχει απαντηθεί η ερώτηση μου αν υπάρχει κάπου οδηγός η πληροφορίες παρακαλώ να μου το υποδείξετε ,γιατί μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει να δω το media από το pc αλλά ούτε και το αντίθετο