πως βλεπεις οτι εφτασε Ελλαδα γιατι το δικο μου ακομη δειχνει 13/12/2016****Μήνυμα λίγο εκτός θέματος*****
Το Zidoo που παρήγγειλα από τέλη Νοεμβρίου, δείχνει μέσα από το tracking των PostNL να έφτασε σήμερα στην Ελλάδα χωρίς όμως ακόμα να έχει εμφανιστεί στο σύστημα των ΕΛΤΑ.
Επειδή όμως, όλο αυτό το διάστημα των 50 ημερών, άλλαξα γνώμη για το συγκεκριμένο player, δεν θα το παραλάβω και θέλω να το επιστρέψω.
Παρόλα αυτά, μήπως ενδιαφέρεται κάποιος από εδώ να το αγοράσει, οπότε να προχωρήσω στην παραλαβή του όποτε αυτή γίνει;
Το αγόρασα 129 μαζί με τα μεταφορικά από το Geekbuying. Το δίνω 120 .
Όποιος ενδιαφέρεται, ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα.
Ευχαριστώ.
****Τέλος μηνύματος******
Εχω δει δυο ταινιες μεχρι τωρα,
Πραγματικα παιζει πολυ καλα πια και στον external player ολα καλα με τους υποτιτλους...
Με ενα-δυο ακομα λογισμικα και θα ειναι αψογο (πχ να αλλαζουν θεση οι υποτιτλοι και κατι ψιλα ακομα)
Πολυ ευχαριστημενος !!!
Επισης να μπορουμε να μικραινουμε ή μεγαλωνουμε το μεγεθος του βιντεο οσο θελουμε στο media center (στο med600 το ειχε)
δεν εχω βρει κατι τετοιο.αυτο μονο στο zdmc.
οι υποτιτλοι στο Mediacenter,θελουν περιγραμμα,γιατι στο λευκο φοντο ειναι στραβομαρα...
Δοκίμασε το κίτρινο χρώμα στη γραμματοσειρά (στην αρχή μπορεί να σου φανεί λίγο περίεργο). Είναι γενικά πιο ξεκούραστο και σε άσπρο φόντο δεν θα έχεις αυτό το πρόβλημα τόσο έντονα.
Το deep color mode και color space γενικά έχει πρόβλημα. Εγώ μετά από πολλές δοκιμές ανακάλυψα γιατί ο ήχος είχε διακοπές σε πολλές ταινίες σε auto color mode με 4:4:4. Γιατί στο auto είναι σαν να βάζει 12 bit. Βλέποντας το video input του Onkyo ενισχυτή μου αυτός μου έδειχνε 4:4:4 36 bit όταν τα είχα και τα δύο στο auto. Όταν το γύριζα σε 10 bit 4:4:4 ο ενισχυτής μου έγραφε 4:4:4 30 bit και πάλι είχα σπασίματα στον ήχο.
Δοκίμασα πολούς συνδιασμούς και αυτός που δουλεύει σε μένα είναι 10 bit με 4:2:2. Τότε ο ενισχυτής μου έγραφε 4:2:2 24 bit και ο ήχος έπαιζε κανονικά χωρίς σπασίματα. Σίγουρα είναι πρόβλημα του Zidoo γιατί όταν βάζω να παίξει δισκάκι στο UB900 που έχω γράφει 4:4:4 36 bit και δεν έχει κανένα πρόβλημα ούτε η εικόνα ούτε ο ήχος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.