Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Στο Zidoo υποτίθεται ότι γίνεται και με το OpenWRT. Πάντως εγώ δεν το έχω βρει βολικό καθώς δεν βλέπει ext SD, από την 1.2.10 και μετά μου κάνει νερά με τα shares και γενικά είναι κάπως. Αγόρασα το ES File Explorer (γιατί το free είναι bloated to death) και είναι σκέτη απόλαυση. Κάνω access και από το zidoo σε share folders (PC, NAS κλπ) και από το PC στο Zidoo. Εφόσον μιλάμε για ένα mini android PC, ένα προγραμματάκι σαν αυτό είναι must.

δοκιμασα το δωρεαν αλλα δεν κανει δουλεια μαλλον θελει να το αγορασουμε

κατι αλλο δεν υπαρχει;
ολοι εσεις που εχετε android media player πως κανετε δυκτιο και στελενετε τα αρχεια απο pc στο media;

Και το δωρεάν μια χαρά κάνει δουλειά. Υπάρχουν αρκετά guidelines στο internet.

θα κάνω μια ερώτηση εδω για να μην ανοιγω νεο θεμα άσχετη με το zidoo αλλά σχετική με όλα τα media player με android
πως τα δικτυώνουμε με pc ώστε να γινεται ανταλλαγή αρχείων ; ίσως έχει απαντηθεί η ερώτηση μου αν υπάρχει κάπου οδηγός η πληροφορίες παρακαλώ να μου το υποδείξετε ,γιατί μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει να δω το media από το pc αλλά ούτε και το αντίθετο

Αυτό με ενδιαφέρει και μένα πολύ αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να βλέπει τα κινητά μου και το ανάποδο.

Αυτό με ενδιαφέρει και μένα πολύ αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να βλέπει τα κινητά μου και το ανάποδο.

μα ήδη απάντησε ο vertical, κατεβάζεις es file explorer πηγαίνεις στις ρυθμίσεις του ενεργοποιείς απομακρυσμένος διαχειριστής από το μενού δίκτυο, τέλος βάζεις την διεύθυνση που βλέπεις στο pc στον explorer

Πηρα τον pro explorer, εβαλα την διευθυνση στο pc. Τωρα πως μεταφερω απο pc στο zidoo ή πως βλεπω απευθειας δικτυακά απο pc στο zidoo;

να άλλη μια καλή ερώτηση

εγώ το έχω κάνει με το servio μέσω kodi δηλαδή dlna αλλά και αυτό θέλει αγορά οπότε ψάχνω κάτι άλλο

από ότι έχω καταλάβει δίκτυο όπως κάνουμε μεταξύ δυο pc μαλλον δεν γινεται η δεν γινεται τόσο απλά

Και ο x-plore file manager είναι πολύ καλός, με έχει βολέψει καλύτερα από τον es file explorer

Πηρα τον pro explorer, εβαλα την διευθυνση στο pc. Τωρα πως μεταφερω απο pc στο zidoo ή πως βλεπω απευθειας δικτυακά απο pc στο zidoo;

ποια διεύθυνση έβαλες στο pc? ποιος είναι ο pro explorer? γιατί αν είχες κάνει ότι έγραψα πριν θα έβλεπες από το pc τους φακέλους του zidoo και με drag and drop θα μετέφερε αρχεία από και προς το zidoo

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

να άλλη μια καλή ερώτηση

εγώ το έχω κάνει με το servio μέσω kodi δηλαδή dlna αλλά και αυτό θέλει αγορά οπότε ψάχνω κάτι άλλο

από ότι έχω καταλάβει δίκτυο όπως κάνουμε μεταξύ δυο pc μαλλον δεν γινεται η δεν γινεται τόσο απλά

τι σχέση έχει το servio με αυτά που έγραψα πριν και με αυτά που θέλεις να κάνεις? δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κάνετε αυτά τα απλά βήματα?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και ο x-plore file manager είναι πολύ καλός, με έχει βολέψει καλύτερα από τον es file explorer

έχει ftp ή samba server αυτός?

απο το pc ειναι ολα οκ καθως απο ολες τις αλλες συσκευες γινεται ανταλαγη αρχειων και ολα τα pc βλεπονται μεταξυ τους, μονο το media δεν ειναι οκ αλλα που θα παει θα γινει και αυτο

Παιδιά εγώ δεν χρησιμοποιώ καθόλου pc, θέλω να "βλέπω" από το zidoo τα κινητά που έχω και από τα κινητά το zidoo... Γίνεται;

Παιδιά εγώ δεν χρησιμοποιώ καθόλου pc, θέλω να "βλέπω" από το zidoo τα κινητά που έχω και από τα κινητά το zidoo... Γίνεται;

Edit
Το έκανα αλλά δεν μπορώ να βάλω τα βίντεο να παίξουν κατευθείαν αλλά τα κατεβαζει πρώτα στο zidoo
Edit 2 Για ποιον λόγο δεν μπορούσα να κάνω edit στο πάνω post? Sorry για τα δύο συνεχόμενα post...

Last edited:
Καλησπέρα σας έχω διαβάσει όλες τις σελίδες από την αρχή μέχρι την 78.αξιζει τελικά η αγορά του zidoo ?τα περισσότερα προβλήματα βλέπω λύνονται.η χρήση που το θέλω είναι για kodi και ταινίες από σκληρό χωρίς streaming,με ενδιαφέρει να παίζει όλα τα format ήχου.η σε αυτά τα λεφτά κ λίγο παραπάνω για το himedia q5pro? Υπάρχει κάποιο review στο site γιατί δεν βρίσκω?για το himedia.

Καλησπέρα σας έχω διαβάσει όλες τις σελίδες από την αρχή μέχρι την 78.αξιζει τελικά η αγορά του zidoo ?τα περισσότερα προβλήματα βλέπω λύνονται.η χρήση που το θέλω είναι για kodi και ταινίες από σκληρό χωρίς streaming,με ενδιαφέρει να παίζει όλα τα format ήχου.η σε αυτά τα λεφτά κ λίγο παραπάνω για το himedia q5pro? Υπάρχει κάποιο review στο site γιατί δεν βρίσκω?για το himedia.

Αυτη την στιγμη εγω δεν εχω κανενα προβλημα! Μου τα παιζει ολα νερακι ακομα και 4Κ!!!! Εκτος του Avatar 4K που κολλαει ανα καποια δευτερολεπτα για καποιο λογο. Κατα τα αλλα ολα κομπλε! Αξιζει με τα χιλια!!! Απολυτα ικανοποιημενος!!!

Καλησπέρα, νομίζω η τιμή ξεφεύγει κατά πολύ αν το βάλεις στο καλάθι και δεις πόσα ταχυδρομικά βγάζει. Από Κίνα λογικά θα φταίει πιο φτηνό...