Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

ok-το ειδα..το παραπανω μενου,ειναι απο το πλειερ της zidoo,το οποιο παιζει πολυ καλα και δεν εχει το προβλημα του ηχου απο kodi.
το μονο οτι κακο εινα οτι εχει πολυ αραιη γραμματοσειρα.
το kodi,παιζει κανονικα dts&dd αλλα δεν παιζει σωστα τα dts-hd.συγκεκριμενα ενα dts-hd κλειδωνει αλλα ο ηχος προηγειται της εικονας και ενα αλλο δεν κλειδωνει καθολου...

Καπου φιλε μου στο μενου της ταινιας(καθως παιζει με το KODI),πηγαινεις και διορθωνεις το προβλημα του ηχου.Αυτο εκανα με το pro 6 που ειχα.Για κοιταξε το.

Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Καπου φιλε μου στο μενου της ταινιας(καθως παιζει με το KODI),πηγαινεις και διορθωνεις το προβλημα του ηχου.Αυτο εκανα με το pro 6 που ειχα.Για κοιταξε το.

θα το δω κι`αυτο,αλλα γιατι ομως να θελει διορθωση και να μην παιζει κατευθειαν οπως ο πλειερ του zidoo?
3 ταινιες δοκιμασα με hd audio.οι 2 παιζουν με καθυστερηση εικονας και η τριτη δεν παιζει καθολου.
προφανως εχουμε ακομα θεματακια με τον hd audio στο Kodi.

ok-το ειδα..το παραπανω μενου,ειναι απο το πλειερ της zidoo,το οποιο παιζει πολυ καλα και δεν εχει το προβλημα του ηχου απο kodi.
το μονο οτι κακο εινα οτι εχει πολυ αραιη γραμματοσειρα.
το kodi,παιζει κανονικα dts&dd αλλα δεν παιζει σωστα τα dts-hd.συγκεκριμενα ενα dts-hd κλειδωνει αλλα ο ηχος προηγειται της εικονας και ενα αλλο δεν κλειδωνει καθολου...
πότε το είχες παραγγείλει?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

...προφανως εχουμε ακομα θεματακια με τον hd audio στο Kodi.

Με το συγκεκριμένο μηχανάκι ίσως. Γενικά δεν υπάρχει θέμα. Το kodi δεν μπορεί να προσαρμόζεται ανάλογα με τις παραξενίες του κάθε μηχανήματος.
Λογικό είναι ο δικός του Player να παίζει πιο σωστά, αφού είναι κομμένος και ραμμένος γι'αυτό.

θα το δω κι`αυτο,αλλα γιατι ομως να θελει διορθωση και να μην παιζει κατευθειαν οπως ο πλειερ του zidoo?
3 ταινιες δοκιμασα με hd audio.οι 2 παιζουν με καθυστερηση εικονας και η τριτη δεν παιζει καθολου.

το zidoo Player,συνεχιζει να με εκπλησσει ευχαριστα..
εκτος του οτι παιζει απροβληματιστα hd audio,αναγνωριζει το 3d και γυρναει αυτοματα ο βιντεοπροβολεας,ανεξαιρετως σε τι μορφη 3d ειναι η ταινια..!!
το μονο που δεν αλλαζει,ειναι το βαθος των υποτιτλων,οιο οποιοι ειναι σε srt μορφη.
οτι και τιμη να του εδωσα,οι υποτιτλοι παραμενουν ως εχουν.
η εικονα του ειναι παρα πολυ καλη οπως επισης και το 3d του που εχει μεγαλο βαθος.
περιμενουνε προφανως και αλλες διορθωσεις για το kodi.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Με το συγκεκριμένο μηχανάκι ίσως. Γενικά δεν υπάρχει θέμα. Το kodi δεν μπορεί να προσαρμόζεται ανάλογα με τις παραξενίες του κάθε μηχανήματος.
Λογικό είναι ο δικός του Player να παίζει πιο σωστά, αφού είναι κομμένος και ραμμένος γι'αυτό.

μα εννοειται οτι δεν υπαρχει θεμα στο συγκεκριμενο μηχανακι με hd audio.εκτος και εαν δεν κανω κατι σωστα.

Εγώ δεν έχω κανένα θέμα με το ZDMC με DTS-HD. Υπήρχε πρόβλημα από 1.2.4-1.2.6. Στην 1.2.7 έχει διορθωθεί. Αναφέρθηκαν κάποια θέματα με Dolby Atmos στην 1.2.7 (dropouts) αλλά 2 αρχεία που έπαιξα δεν συνάντησα κάποιο θέμα. Ο ιδανικός συνδυασμός κατά πολλούς και στο forum του Kodi είναι να μπαίνεις σε ZDMC για να κάνεις οργάνωση αρχείων κλπ και να ενεργοποιήσεις τον external player.

Order Date: 10/31/2016
Shipping date: 11/1/2016
..και παρελαβα σημερα.
εγώ παράγγειλα 25/10/16 και δεν έχω παραλάβει τίποτα ακόμα δυστυχώς και νομίζω ότι έχασα τα λεφτά μου. Σε επαναλαμβανόμενα e-mail σε αυτούς τους κινέζους με έχουν γράψει εκεί που δεν πιάνει μελάνη.

εγώ παράγγειλα 25/10/16 και δεν έχω παραλάβει τίποτα ακόμα δυστυχώς και νομίζω ότι έχασα τα λεφτά μου. Σε επαναλαμβανόμενα e-mail σε αυτούς τους κινέζους με έχουν γράψει εκεί που δεν πιάνει μελάνη.

τα λεφτα σου δεν τα χανεις.οι συγκεκριμενοι κινεζοι εχουν το ελαττωμα να μην απαντουν.μεσα στην επομενη εβδομαδα,πιστευω οτι θα παραλαβεις.

Εγώ δεν έχω κανένα θέμα με το ZDMC με DTS-HD. Υπήρχε πρόβλημα από 1.2.4-1.2.6. Στην 1.2.7 έχει διορθωθεί. Αναφέρθηκαν κάποια θέματα με Dolby Atmos στην 1.2.7 (dropouts) αλλά 2 αρχεία που έπαιξα δεν συνάντησα κάποιο θέμα. Ο ιδανικός συνδυασμός κατά πολλούς και στο forum του Kodi είναι να μπαίνεις σε ZDMC για να κάνεις οργάνωση αρχείων κλπ και να ενεργοποιήσεις τον external player.

μπορεις να μου πεις τι ρυθμισεις εχεις στο μενου ηχου του android αλλα και του kodi?
γιατι σε εμενα το mediaplayer παιζει αψογα και το kodi μου κανει νουμερα..

περασα μεσω usb την τελευταια αναβαθμιση.δεν του εκανα επαναφορα ρυθμισεων.
να παιζει ρολο αυτο?

μετα απο την επαναφορα ρυθμισεων,κλειδωνουν τα Hd audio,αλλα συνεχιζει να πηγαινει μπροστα ο ηχος απο την εικονα μονο στα dts-hd.
στα True-hd παιζει κανονικα.

Μια ερωτηση. Κανει κατεβασμα υποτιτλων on the fly οπως το med600x3d που εχω ή πρεπει να τους κατεβαζουμε εμεις τους υποτιτλους;

Μια ερωτηση. Κανει κατεβασμα υποτιτλων on the fly οπως το med600x3d που εχω ή πρεπει να τους κατεβαζουμε εμεις τους υποτιτλους;

εχει επιλογες και στα 2 πλειερ.δεν το δοκιμασα αλλα λογικα παιζουν κανονικα.

γενικως αρκετα θεματακια με hd-audio το Kodi.
παροτι του δηλωσα να παιζει με τον εξωτερικο πλειερ,κλειδωσε αλλα μετα απο λιγο αρχισε τις διακοπες.
εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει?γιατι βλεπω οτι σε καποιους παιζει κανονικα το hd-audio.

το zidoo media player δεν κραταει τις ρυθμισεις υποτιτλων και καθε φορα θελει ρυθμιση η κρυπτογραφηση και το υψος των υποτιτλων.

συνοψιζω μπας και βοηθησει κανεις..

media center
+παιζουν χωρις προβληματα ολα τα φορματ ηχου
+παιζει αψογα ολα τα 3d φορματ.
-δεν κραταει στις ρυθμισεις το υψος των υποτιτλων
-δεν αλλαζει το βαθος υποτιτλων σε 3d.(??)

kodi
προβληματα εχουν ολα τα hd φορμα ηχου.το περιεργο ειναι οτι σε ταινιες με dts-master και dts-truehd,η εικονα εχει και πολλα κομπιασματα.προφανως εχει να κανει με το μη σωστο συγχρονισμο του hd ηχου.
εαν πατησω Play στην ταινια με Hd ηχο,και δεν κλειδωσει εξ`αρχης ο ενισχυτης(το κανει συχνα),παταω pause/Play και ο ηχος επανερχεται με τα ιδια προβληματα καθυστερησης.
δοκιμασα πολλους συνδυασμους ρυθμισεων,απο το περιβαλλον android αλλα και απο το περιβαλλον του Kodi(ηχου/εικονας)αλλα δεν πετυχα κατι ουσιαστικο...
εχουμε καποιες ρυθμισεις να δουμε τι φταιει..?
γιατι δεν μπορει να παιζει σε αλλους και εμενα να κανει κολπα..

σκεφτομαι να το αγορασω προς αντικατασταση του netgear ntv550 (ταχχει βγαλει τα λεφτα του και με το παραπανω..) καποιες ερωτησουλες..(συγχvρεστε με αν εχουν απαντηθει)
1) παιζουν οι εφαρμογες otetvgo kai novago?
2)επειδη ο onkyo 807 δεν υποστηριζει 4κ,μπορω να στελνω την εικονα απευθειας στην tv(lguh850v) κ τον ηχο στον ενισχυτη?
3)ποια ειναι η καλυτερη τιμη αυτη την στιγμη?

Ευχαριστω!

συνοψιζω μπας και βοηθησει κανεις..

media center
+παιζουν χωρις προβληματα ολα τα φορματ ηχου
+παιζει αψογα ολα τα 3d φορματ.
-δεν κραταει στις ρυθμισεις το υψος των υποτιτλων
-δεν αλλαζει το βαθος υποτιτλων σε 3d.(??)

kodi
προβληματα εχουν ολα τα hd φορμα ηχου.το περιεργο ειναι οτι σε ταινιες με dts-master και dts-truehd,η εικονα εχει και πολλα κομπιασματα.προφανως εχει να κανει με το μη σωστο συγχρονισμο του hd ηχου.
εαν πατησω Play στην ταινια με Hd ηχο,και δεν κλειδωσει εξ`αρχης ο ενισχυτης(το κανει συχνα),παταω pause/Play και ο ηχος επανερχεται με τα ιδια προβληματα καθυστερησης.
δοκιμασα πολλους συνδυασμους ρυθμισεων,απο το περιβαλλον android αλλα και απο το περιβαλλον του Kodi(ηχου/εικονας)αλλα δεν πετυχα κατι ουσιαστικο...
εχουμε καποιες ρυθμισεις να δουμε τι φταιει..?
γιατι δεν μπορει να παιζει σε αλλους και εμενα να κανει κολπα..

Μέσω δικτύου παίζεις?

διαβασα και τις 30σελιδες...δυστυχως το 85% των ποστ εχουν σχεση με παραλαβες/παραδοσεις/καθυστερησεις...εκτιμω,οτι πρεπει να γινει μια "εκκαθαριση" για να ειναι χρηστικο το thread..

YΓ Μπραβο στον @vadergr για την παρουσιαση!