Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

το εχω κανει και εγω αυτο και δεν υπαρχει θεμα παντα εδειναν το δεμα

να ενημερωσω οτι το δικο μου μαλλον εχει χαθει ,εστειλα mail και στο geekbuying και μου ειπαν οτι θα ξεκινησουν να το ψαχνουν με την εταιρια που εχει κανει την αποστολη ,σε επικοινωνια που ειχα με τα ελτα μου ειπαν οτι αφου δεν εχει μπει στην χωρα δεν μπορουν να κανουν κατι
τελος θα στειλω και ενα mail στα Ολλανδικα ταχυδρομεια αν και δεν πιστευω οτι θα βρω ανταποκριση ,οποτε μαλλον θα ξεκινησω σε λιγες ημερες την διαδικασια μεσω paypal για refund

sorry για το offtopic αλλα εχω σκασει με αυτο το θεμα

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Πάντως δεν ξέρω τι έλεγχος γίνεται πριν βγουν τα f/w. Θεωρώ ότι το beta testing scheme που έχουν είναι ΚΑΚΟ. Δεν είναι δυνατόν beta tester να σου λέει "μου παίζουν όλα τα HD tracks χωρίς πρόβλημα sync στο ZDMC) όταν πριν το τελευταίο f/w όλοι ανέφεραν πρόβλημα. Δεν ξέρω, μου φαίνεται εκτός χρόνου και τόπου. Επίσης, ακόμη και με το νέο ZDMC το οποίο έκανα απεγκατάσταση το παλιό και πέρασα το APK, σε μία περίπτωση με πέταξε έξω.

Το ΣΚ είδα 2 ταινίες, μια 3D και μία 2D. Την πρώτη την είδα στο Media Center με υπότιτλους του ISO. Κανένα πρόβλημα. Την δεύτερη την είδα στο ZDMC (remux με DTS-HD) για να το τεστάρω. Χωρίς να κάνω κάποιο jump κλπ, η ταινία έπαιξε απροβλημάτιστα με την ήχο συγχρονισμένο.

Γενικά το πάνε καλά αλλά αυτή η βιασύνη λόγω ανταγωνισμού δεν είναι καλή. Έχουμε καταλήξει καρδιακοί με τα f/w updates. Δεν είναι στραγάλια.

Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει ομάδα δοκιμών η οποία να δουλεύει.
Με έχουν βάλει μέσα σε αυτή την ομάδα, επειδή έκανα μία δουλειά στη μετάφραση των ελληνικών, χωρίς ενημέρωση...κάποια στιγμή ένας διαχειριστής έγραψε κάπου...όσοι συνεισφέραμε στη μετάφραση μπήκαμε αυτομάτως στην ομάδα beta δοκιμών.

Σε αυτήν την ομάδα της δόθηκε η ευκαιρία μόνο στην 1.2.8 beta5 να δώσουν ανατροφοδότηση και ξαφνικά ενώ δίναμε τα κακώς κείμενα, πετάξανε την 1.2.9 (αντί για 1.2.8) και καπάκι την 1.2.10 δίχως να υπάρξει καμία ενημέρωση και δίχως να έχουν λάβει τις περισσότερες υποδείξεις μας.

Οπότε δεν υπάρχει ουσιαστικά ομάδα beta που να δουλεύει μεθοδικά για τα λάθη του fw.

το εχω κανει και εγω αυτο και δεν υπαρχει θεμα παντα εδειναν το δεμα

να ενημερωσω οτι το δικο μου μαλλον εχει χαθει ,εστειλα mail και στο geekbuying και μου ειπαν οτι θα ξεκινησουν να το ψαχνουν με την εταιρια που εχει κανει την αποστολη ,σε επικοινωνια που ειχα με τα ελτα μου ειπαν οτι αφου δεν εχει μπει στην χωρα δεν μπορουν να κανουν κατι
τελος θα στειλω και ενα mail στα Ολλανδικα ταχυδρομεια αν και δεν πιστευω οτι θα βρω ανταποκριση ,οποτε μαλλον θα ξεκινησω σε λιγες ημερες την διαδικασια μεσω paypal για refund

sorry για το offtopic αλλα εχω σκασει με αυτο το θεμα

Αγαπητέ Τάκη, υπομονή, έχεις 180 ημέρες για να προχωρήσεις σε ακύρωση μέσω του Paypal.

Διάβασε εδω για να δεις ότι γίνεται ένας χαμός στο τελωνείο του Αεροδρομίου Ε. Βενιζέλος, με τα πακέτα να φθάνουν στους παραλήπτες τους ακόμα και μετά από 60 ημέρες. Πακέτα που ταχυδρομήθηκαν εντός Δεκεμβρίου να παραλαμβάνονται κανονικά, ενώ πακέτα που είχαν ταχυδρομηθεί από τον Νοέμβριο να μην φαίνονται ακόμα ότι έφθασαν Ελλάδα ή να φαίνεται ότι είναι στο τελωνείο για 15+ ημέρες.

Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει ομάδα δοκιμών η οποία να δουλεύει.
Με έχουν βάλει μέσα σε αυτή την ομάδα, επειδή έκανα μία δουλειά στη μετάφραση των ελληνικών, χωρίς ενημέρωση...κάποια στιγμή ένας διαχειριστής έγραψε κάπου...όσοι συνεισφέραμε στη μετάφραση μπήκαμε αυτομάτως στην ομάδα beta δοκιμών.

Σε αυτήν την ομάδα της δόθηκε η ευκαιρία μόνο στην 1.2.8 beta5 να δώσουν ανατροφοδότηση και ξαφνικά ενώ δίναμε τα κακώς κείμενα, πετάξανε την 1.2.9 (αντί για 1.2.8) και καπάκι την 1.2.10 δίχως να υπάρξει καμία ενημέρωση και δίχως να έχουν λάβει τις περισσότερες υποδείξεις μας.

Οπότε δεν υπάρχει ουσιαστικά ομάδα beta που να δουλεύει μεθοδικά για τα λάθη του fw.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Άρα κοινώς, ασχολούνται με μηδαμινό feedback και ουσιαστικά με ότι βλέπουν αυτοί. Προσωπικά έχω στείλει log files, έχω ανεβάσει samples αλλά ελάχιστα βλέπω να κοιτάνε από αυτά. Μερικά αρχεία δεν είχαν ούτε clicks.

Έχω την εντύπωση ότι δίνουν κυρίως βάρος στο κινέζικο feedback, δηλ. στην ανατροφοδότηση από τη δική τους χώρα.
Κάποιοι εκ των διαχειριστών κάνουν και την επικοινωνία στο αγγλικό τμήμα, αλλά δεν έχω καταλάβει κατά πόσο την έχουν στα "σοβαρά".

Για παράδειγμα, όταν ζήτησαν τη συμμετοχή των μελών στη μετάφραση των μενού, άρχισε σταδιακά να ανταποκρίνεται μεγάλο μέρος των μελών και η μετάφραση πήγαινε γοργά σχεδόν σε κάθε γλώσσα (είχαν δώσει τα αγγλικά και κινέζικα πεδία και βάση κυρίως των αγγλικών προχωρούσε η μετάφραση).
Κάποια στιγμή τους ζητήσαμε ότι για να γίνει σωστή μετάφραση, θα πρέπει να μας δώσουν τη δυνατότητα να τη δούμε σε κανονική λειτουργία μέσα από τα πραγματικά μενού και όχι από καρτέλες.
Και ενώ μας είπαν ότι το εξετάζουν και θα φτιάξουν προς ανατροφοδότηση μια ειδική έκδοση, αυτό δεν έγινε ποτέ.
Ακόμη και στην 1.2.8 beta5, προσωπικά είδα ότι δεν υπήρχε η μετάφραση που τους είχαμε δώσει αλλά είχε χρησιμοποιηθεί κάποια άλλη. Και ενώ το τονίσαμε ότι δεν βλέπουμε τις νέες μεταφράσεις...βγήκαν απανωτά τα νέα fw με ότι κάτσει! Από ότι βλέπω οι "Γρήγορες ρυθμίσεις" έχουν ενημερωθεί με τη νέα μετάφραση, κάποια από το μενού Media Center, ενώ τα λοιπά με παλιότερη έκδοση ή και μείγμα αγγλικών-ελληνικών...

Πηγε χθες η γυναικα μου στα ελτα το πρωι αλλα δεν της το εδωσαν. Θελανε υπογραφη και ολογραφως το ονομα μου στο χαρτακι παραλαβης των Ελτα. Της το εδωσαν το χαρτι, μου το εφερε και το υπεγραψα και σημερα παραλαμβανω. Αντε να αρχισω να το σκαλιζω. Μια ερωτηση. Μεγεθος και θεση υποτιτλων αλλαζουμε;

Πηγε χθες η γυναικα μου στα ελτα το πρωι αλλα δεν της το εδωσαν. Θελανε υπογραφη και ολογραφως το ονομα μου στο χαρτακι παραλαβης των Ελτα. Της το εδωσαν το χαρτι, μου το εφερε και το υπεγραψα και σημερα παραλαμβανω. Αντε να αρχισω να το σκαλιζω. Μια ερωτηση. Μεγεθος και θεση υποτιτλων αλλαζουμε;
Αρχικά για να παίζεις κανένα παιχνίδι ή να βλέπεις YOUTUBE καλό είναι αλλιώς για ταινίες θα σου βγάλει λίγο την ψυχή μέχρι να το σετάρουν σωστά με μελλοντικό fw.

Αρχικά για να παίζεις κανένα παιχνίδι ή να βλέπεις YOUTUBE καλό είναι αλλιώς για ταινίες θα σου βγάλει λίγο την ψυχή μέχρι να το σετάρουν σωστά με μελλοντικό fw.

Παντως εγω δεν βλεπω μεσω ενισχυτων και ηχειων και αποτι μου εχουν πει καποια παιδια, με απλο ήχο δικαναλο δεν εχουμε προβλημα. Ή μιλας για τους υπότιτλους;

Στους υπότιτλους αυτή τη στιγμή υπάρχει θέμα καθώς κόβει χαρακτήρες. Συμβουλή μου να μην κάνεις αναβάθμιση. Βάζω στοίχημα πως μέχρι τέλος εβδομάδας θα βγάλουν και νέο f/w οπότε το κάνει τότε... Σύνδεσε το να είσαι σίγουρος ότι δουλεύει και άστο μερικές ημέρες.

Μολις ηρθα σπιτι και με περιμενει το κουτι να το ανοιξω. Ξεκιναω την εξερευνηση!

Παιδια εβαλα avatar πρωτη φορα 4k απο εξωτερικο usb3.0 δισκο και κολλαει μεσω zdmc. Απο ποιο player να παιξω; Και τι αναλυση επιλεγω; Εχω την samsung 65ju7000

Παιδια εβαλα avatar πρωτη φορα 4k απο εξωτερικο usb3.0 δισκο και κολλαει μεσω zdmc. Απο ποιο player να παιξω; Και τι αναλυση επιλεγω; Εχω την samsung 65ju7000

πηγαινε ρυθμισεις>προβολη και καντα ολα auto.
μετα στο ρυθμισεις>Playback και κανε On τις 2 πρωτες επιλογες.

κανε πρωτα δοκιμη με το Mediacenter και βλεπουμε.
τι firmware φοραει?

πηγαινε ρυθμισεις>προβολη και καντα ολα auto.
μετα στο ρυθμισεις>Playback και κανε On τις 2 πρωτες επιλογες.

κανε πρωτα δοκιμη με το Mediacenter και βλεπουμε.
τι firmware φοραει?

1.2.5

δοκιμασε αυτα που σου ειπα για αρχη και μετα περνα καποια τελευταια.
τωρα ποια?τι να σου πω?περνα την 1.2.9 ή την 1.2.10,που εχει ενα θεματακι με καποια γραμματα στους υποτιτλους στο zdmc,αλλα κατα τα αλλα φαινεται να τα πηγαινει καλα.
παιξε λιγο τωρα στην αρχη ετσι οπως εισαι να σου φυγει η..καψα και μετα περνα οποια θες.

Εκανα uninstall το old zdmc οπως λενε και κατεβασα απο το link το apk της νεας εκδοσης zdmc. Αλλα αφου βαλω το στικακι στο zidoo δεν μου βλεπει καποιο apk για να κανει απο το apk installer. To δοκιμασα και zipped το αρχειο και μετα τα ξεζιπαρα τα αρχεια χυμα παλι στο στικακι αλλα παλι δεν το βλεπει. Τι κανω λαθος;

Γιατι έκανες όλη αυτην την φασαρία;
ΔΕΝ υπήρχε κανενας λόγος να το κανεις!
Για χαρά δουλεύει αυτο που ειχε το λογισμικο.
Αφορά μονο εαν θες και διαχείρηση αρχείων μεσα απο αυτο, τίποτε αλλο..
(Συνήθως οι εφαρμογές ειναι της μορφής *.apk)

Αν δεν βρεις άκρη εργοστασιακές ρυθμίσεις και ξανα περνά το λογισμικο.

Οκ παιδια κομπλε. Μετονομασα το zip αρχειο σε apk και το πηρε το zdmc. Ολα καλα. Δοκιμασα ολα τα 4k που εχω, μονο το avatar κολλαει για καποιο λογο καθε καποια δευτερολεπτα κολλαει το frame και συνεχιζει. Απο ηχο ακουω δικαναλο και δεν εχω κανενα προβλημα. Τωρα θα ετοιμασω το kodi. Εχουμε καπου οδηγο;

Παιδια καλησπερα,

Σημερα παρελαβα και εγω ,εχει τη εκδοση 1.2.5 στο auto update δεν μου εχει βγαλει καποια νεοτερη εκδοση.
Την κατεβαζω μονος μου?
Επισης απο τον media player μεσω saba εβαλα 2 ταινιες με hd audio τις οποιες στην αρχη ο ηχος στον ενισχυτη ειχε κλειδωσει οκ ,αλλα μετα που ανοιξα το zdmc για να το δω λιγο και ξαναπηγα στον
media player ο ηχος κλειδωνε δικαναλος. Ξερετε γιατι?
Επισης στο Zdmc δεν μπορω να παιξω καν dolby digital ενω εχω κανει ολες τις ρυθμισεις.
Τι μπορει να φταει?

Ευχαριστω.