Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Καλημέρα, επαναφέρω το θέμα της παραλαβής του zidoo απο Κίνα, για να ρωτήσω αν κάποις φίλος έχει νεότερα απο το κόλλημα στις 13/12/2016 με NLPOST...
Το μόνο καλό ίσως είναι οτι οταν έρθει (αν έρθει!), θα έχουν λυθεί τα μικροπροβλήμα που έχει, στερώντας μου ομως τη χαρά του πειραματισμού μαζί του....

Κάτι πρέπει να συμβαίνει παιδιά με το NLPOST...φίλος μου έχει παραγγείλει κάτι άσχετο από Κίνα στις 20/11/16 και τελευταία ενημέρωση ήταν στις 27/11 ότι το αντικείμενο μεταβαίνει από Ολλανδία στην χώρα προορισμού. Από τότε αγνοείται η τύχη του.

ααα...πταισματα..σε εμενα,παραγγελια 9.11.16 και τελευταια ενημερωση απο Ολλανδια,15.11.16...!!
κατι γινεται εκει με τους Ολλανδους.μαλλον τους εχουν πειραξει τα πολλα coffee shop.δεν εξηγειται αλλιως.

Χμ... Κατι περίεργο συμβαίνει μάλλον με τις αποστολές. Αγορά 01/12/2016 απο Geekbuying αποθήκη Κίνας.

Αριθμός: RS******NL
Κατάσταση πακέτου: Παραδόθηκε ( 43 Ημέρες )
Χώρα Προορισμού: Ελλάδα
2017-01-16 13:30 NAOUSAS - ELTA, ITEM DELIVERED
2017-01-16 09:51 NAOUSAS - ELTA, ITEM TO BE DELIVERED
2017-01-16 08:33 NAOUSAS - ELTA, ITEM ARR NAOUSAS - ELTA
2017-01-15 23:25 K D. THESSALONIKIS, ITEM IN CONTA K D. THESSALONIKIS
2017-01-15 21:25 K D. THESSALONIKIS, ITEM ARR K D. THESSALONIKIS
2017-01-14 07:00 K D. THESSALONIKIS, ITEM UNLOADED
2017-01-13 22:54 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM LOADED
2017-01-13 14:50 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM IN CONTA KENTRO DIALOGIS ATTIKIS
2017-01-13 12:50 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS
2017-01-13 00:00 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS
2017-01-11 06:17 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED
2017-01-10 19:15 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA)
2017-01-10 17:03 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE
2016-12-09 09:14 NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD
Χώρα Προέλευσης: Ολλανδία
2017-01-16 15:30 The item has been delivered successfully
2017-01-10 19:03 The item has been processed in the country of destination
2017-01-05 09:10 The item has arrived in the country of destination
2016-12-12 18:33 The item is on transport to the country of destination
2016-12-10 10:01 The item is on transport to the country of destination
2016-12-09 09:14 The item is at the PostNL sorting center
2016-12-09 09:14 The item is processed at the PostNL sorting center
2016-12-05 06:55 The item is pre-advised
======================================
Powered by www.17track.net

Κατά τα άλλα το μηχανάκι τα πάει καλά. Μόνο λίιιιιγο ασυγχρόνιστος ήχος που κ που στο zdmc (με exodus και realdebrid). Αντε να δούμε ποτε θα το φτιάξουν. Αν κατεβάσω kodi απο το playstore θα είναι καλύτερα τα πράγματα?

Κατά τα άλλα το μηχανάκι τα πάει καλά. Μόνο λίιιιιγο ασυγχρόνιστος ήχος που κ που στο zdmc (με exodus και realdebrid). Αντε να δούμε ποτε θα το φτιάξουν. Αν κατεβάσω kodi απο το playstore θα είναι καλύτερα τα πράγματα?

Με ποιο firmware?

απλά να σου πω ότι το δικό από κίνα δεν έφτασε ποτέ έκλεισα δυο μήνες αναμονή και δεν έχει εμφανιστεί οι Κινέζοι ειναι όλο δικαιολογίες ,οπότε ξεκινάω σήμερα διαδικασία refund μέσω paypal
καθόλου αξιόπιστο για εμενα το geekbuying

απλά να σου πω ότι το δικό από κίνα δεν έφτασε ποτέ έκλεισα δυο μήνες αναμονή και δεν έχει εμφανιστεί οι Κινέζοι ειναι όλο δικαιολογίες ,οπότε ξεκινάω σήμερα διαδικασία refund μέσω paypal
καθόλου αξιόπιστο για εμενα το geekbuying

δεν ειναι θεμα geekbuying.οι Ολλανδοι εχουν το προβλημα.

αυτό για εμένα ειναι αδιάφορο προβλημα τους ειναι

βρε σιγουρα,αλλα αυτοι απο εκει το εχουν στειλει στην καθορισμενη ημερομηνια.
γενικα δημιουργηθηκε τεραστιο προβλημα απο παντου με τους Ολλανδους.

Δεν χάνεις τίποτε να δοκιμάσεις. Εγώ στο exodus δεν έχει δει ασυγχρόνιστο ήχο σε ότι έχω δει (κυρίως παλιές SD σειρές).

μπαα..ο αδερφος μου,με παραγγελια απο 9.11.16,παρελαβε σημερα χωρις καμια προειδοποιηση..μπαχαλο γενικα οι τουλιπες..

ο εγω για καλο και για κακο ξεκινησα την διαδικασια εχουν και πρωτοχρονια οι κινεζοι οποτε αναμονη

Υπομονή και ελπίδα λοιπόν, μήπως και ξεμαστουρώσουν οι Ολλανδοί και χαρούμε και εμείς οι στερημένοι...

Εγώ παραγγειλα ένα game pad για το zidoo και λέει ότι είναι Ολλανδία ακόμα... Καλό Πάσχα!

Παιδιά έχετε στο μυαλό σας ότι θα πέσει γόμα στα ποστ που ασχολούνται με τις παραδόσεις από Κίνα.
Οκ να υπάρχουν 2-3-5 αλλά πλέον πολλές σελίδες αναλωνονται σε αυτό και δεν είναι μέρος του κυρίου θέματος του νήματος.
Παρακαλώ να αποφεύγετε τις πολλές αναφορές για τα κινέζικα κουριερ κλπ.

αν δεν γράφουμε πως θα ξέρουμε αν υπάρχουν προβλήματα εκτός και αν υπάρχει ξεχωριστώ θέμα στο forum

Εκτενής και διαρκής ενημέρωση για το shipping του καθενός δεν χρειάζεται

Καλημέρα, ενδιαφέρομαι να πάρω ένα android box και σκεφτόμουν να πάρω κάποιο σαν το x9s για να έχω και "κατι-σαν-NAS".

Εχετε την καλοσύνη όσοι το χρησιμοποιείτε με σκληρό δίσκο να γράψετε τι ταχύτητες παρατηρείτε για μεταφορές αρχείων; Κυρίως αναρωτιόμουν για την απόδοση μέσω wifi στα 5ghz σε N ή AC, περισσότερο απο το ethernet.

Γκουγκλίζοντας βρήκα τα παρακάτω αποτελέσματα:

Σε διαμόρφωση 2.4ghz, 300mbps: dl: ~5MByte/sec, up ~3MB/sec
Σε δίκτυο AC, οπου κλειδώνει στα 434Μbit: ~7MByte/sec

Καταλαβαινω οτι η αποδοση του wifi βασίζεται σε πάρα πολλούς παράγοντες, απλά θέλω να έχω ενδεικτικά μια εικόνα ενδεικτικά.
Αλλιως μάλλον θα παρω ένα απο τα πιο απλα που τρέχουν libreelec

Ευχαριστω εκ των προτέρων,

Βασίλης