Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Παλικάρια αυτό το zidoo πέραν από τα περιφερικά και την υποστήριξη που βλέπω τι το ιδιαίτερο έχει και σε αυτή την τιμή ? Γιατί έχω ακούσει ότι κολλάει σε υψηλές αναλύσεις κλπ. Δεν το έχω χειριστεί και ψάξει καθόλου αν και βλέπω ότι λένε είναι από τα καλύτερα αλλά εγώ βλέπω υψηλή τιμή και τα 2g ram και 16 γιγα δεν ξέρω με χαλάνε . Απλός θέλω μια άποψη .

Support. Μπορεί σε άλλα media players να αγοράζεις hardware και μετά από 2-3 μήνες, βγάζουμε το επόμενο και το παλιό πάει αδιάβαστο. Μην σκαλώνουμε μόνο στο hardware. Πόσα players υπάρχουν που σου δίνουν έναν εξαιρετικό custom player όπως αυτόν της Zidoo (με passthrough, 3D από ISO & MCV mkv, full blu ray menus, κατέβασμα υπότιτλων και πλήρη παραμετροποίηση τους κλπ κλπ) αλλά και fork του Kodi με passthrough; Όλα αυτά με συνεχή υποστήριξη και f/w updates.

Και εγώ τρέχω 4Κ βίντεο μέσω δικτύου κιόλας και τα τρέχει όλα νεράκι.

Support. Μπορεί σε άλλα media players να αγοράζεις hardware και μετά από 2-3 μήνες, βγάζουμε το επόμενο και το παλιό πάει αδιάβαστο. Μην σκαλώνουμε μόνο στο hardware. Πόσα players υπάρχουν που σου δίνουν έναν εξαιρετικό custom player όπως αυτόν της Zidoo (με passthrough, 3D από ISO & MCV mkv, full blu ray menus, κατέβασμα υπότιτλων και πλήρη παραμετροποίηση τους κλπ κλπ) αλλά και fork του Kodi με passthrough; Όλα αυτά με συνεχή υποστήριξη και f/w updates.
Το είπα κ εγώ για υποστήριξη ότι έχει αλλά νομίζω ότι θα έπρεπε πιο χαμηλή τιμή γιατί τα 2ram 16g χώρο και γενικά πράγματα που τα έχουν μποξ με 50 ευρό αυτό δεν μου αρέσει. Εγώ έχω το remix mini 2g-16g που το πήρα 40 δολάρια το 2015 και έχει καλή υποστήριξη και τώρα το καινούριο που προ παρήγγειλα έχει rk3399 Mali t864 4ram 32χώρο 2 remix OS βασισμένο στο android nougat έχει και android TV και πόσα ακόμα στα 130 δολάρια δηλαδή πιο φθηνό με καλύτερα spec . Το καινούριο τις zidoo τα ίδια σχεδόν με το αυτό εδώ . Η τιμή για εμένα είναι υπερβολικη στα 80-90 θα άξιζε .

Μην σκαλώνεις στο hardware. Το κλειδί εδώ είναι το software. Ο player της Zidoo δύσκολα υπάρχει σε άλλο android box. Και τον συμπληρώνουν άριστα με fork του Kodi. Επίσης τα μηχανήματα με 1295 έχουν πάνω και OpenWRT που είναι ότι καλύτερο για θέματα δικτυακά. Επίσης υπάρχει το HDMI in για το οποίο ήδη βγήκε προγραμματάκι για να παρακάμπτει το HDCP. Αν θες κάνε σύγκριση με το Shield σε τιμή το οποίο έχει και μια Χ υποστήριξη.

Το είπα κ εγώ για υποστήριξη ότι έχει αλλά νομίζω ότι θα έπρεπε πιο χαμηλή τιμή γιατί τα 2ram 16g χώρο και γενικά πράγματα που τα έχουν μποξ με 50 ευρό αυτό δεν μου αρέσει. Εγώ έχω το remix mini 2g-16g που το πήρα 40 δολάρια το 2015 και έχει καλή υποστήριξη και τώρα το καινούριο που προ παρήγγειλα έχει rk3399 Mali t864 4ram 32χώρο 2 remix OS βασισμένο στο android nougat έχει και android TV και πόσα ακόμα στα 130 δολάρια δηλαδή πιο φθηνό με καλύτερα spec . Το καινούριο τις zidoo τα ίδια σχεδόν με το αυτό εδώ . Η τιμή για εμένα είναι υπερβολικη στα 80-90 θα άξιζε .

Οπως σου ειπε και ο vertical, το software μετράει, βασικά η παραμετροποίηση.
Αν τα εχει τα παραπάνω, δεν χρειάζεσαι πανω απο 2gb ram για αριστη αναπαραγωγή.

Βασικά εσείς απ ότι έχω καταλάβει θέλετε για καθαρό media player για ταινίες πιο πολύ . Εγώ ζητάω κάτι απ όλα να βλέπω και ταινίες να παίζω και τα παιχνίδια μου και να το έχω και ως μίνι pc γιαυτό και αναφέρομαι στο hardware . Δηλαδή αν κάτσω να δω μια ταινία σπίτι δεν με νοιάζει η ανάλυση ήχος κλπ πχ έτσι όπως θα δω μια ταινία από ένα κανάλι της τηλεόρασης έτσι θέλω και απο το μποξ με αλλιώς πάω cinema . Πάντως να πω την αλήθεια το zidoo έχει ωραίο design και περιφερειακά γενικά έχει ποιότητα δεν φαίνεται φτηνιάρικο εσωτερικά δεν το έχω δουλέψει και δεν μπορώ να έχω άποψη .

Εάν μπορείς και θέλεις δώσε ένα λινκ να πάρω μάτι το κουτί

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καμία καλή τιμή από Ευρώπη παίζει; Γιατί διαβάζω πως σταματάνε τελωνείο από Κίνα ή εκτός Ευρώπης.

Έχει κάνει κανείς δοκιμή με BD Menu; Όταν το επιλέξω, τόσο στα trailer, όσο και στο menu το x9s έχει κλειδώσει στα 1080@60Hz. Κι εννοείται πως και η ταινία παίζει σε αυτά τα Hz και όχι σε 23.976...

Ξέρω beta είναι, απλά μαι επιβεβαίωση αν το έχει δοκιμάσει κανείς άλλος.

Mπορώ να κάνω απεγκατάσταση το ZDMC και να βάλω το Kodi απο το Playstore ή θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα ;

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

To Ηd-audio το έχεις αν συνδεθεί σε ενισχυτή ;

Το ZDMC μπορώ να το ξαναβάλω αν σώσω το apk ;

ναι εννοειται μονο μεσω hdmi ολα τα φορμα Hd(true,dtshd,atmos).
δεν ξερω πως μπορει να επανερθει το zdmc.
γιατι το θες το 17αρι?

Mπορώ να κάνω απεγκατάσταση το ZDMC και να βάλω το Kodi απο το Playstore ή θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα ;

Μπορούν να συνυπάρχουν και τα δύο. Τα settings του καθενός κρατούνται σε διαφορετικά folders.

Το 17 το θέλει ένας ξάδερφος που ασχολείται πολύ με τα builds.
Δοκίμασα στο προηγούμενο μοντέλο (ZIDOO X6) να κατεβάσω το kodi και μου έλεγε οτι υπάρχει βλέποντας το ZDMC.

Μπορούν να συνυπάρχουν και τα δύο. Τα settings του καθενός κρατούνται σε διαφορετικά folders.

Και εγώ τα έχω και τα δύο με διαφορετικό build για το καθένα.

Εχουν δίκιο ο vertical και ο bagasas.Γίνεται κανονικά εγκατάσταση.Μόνο στο παλιό μοντέλο δεν με άφηνε.

Κακώς το έγραψα εδω λάθος μου.