Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Καλημέρα, συγνώμη αν είμαι εκτός θέματος.

Θέλω να αναβαθμιστώ στο Zidoo x10 από mede8er 800 και έχω την εξής ερώτηση
Στον εσωτερικό σκληρό που έχω μέσα στο mede8er έχω περάσει ταινίες με εξώφυλλά.
Όταν τον βγάλω τον δίσκο και τον βάλω στο zidoo θα αναγνωρίσουν οι ταινίες και τα εξώφυλλά ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

τι τα θελεις?ετσι κι`αλλιως,ειτε μεσα απο το Kodi ειτε μεσα απο το theater center της zidoo,εχεις τα παντα(εξωφυλλα,υποθεση,τρειλερ)

Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Στην δικη μου (που ειναι μια panny G30) η εναλλαγη στα Hz γινεται φυσιολογικα αναλογα με την πηγη αρκει να εχεις ενεργοποιημενη την επιλογη AUTO/23.976

δηλαδη το εχεις auto και εαν δει υλικο 4κ γυριζει αυτοματα και η αναλυση ή μονο τα frames?

δεν σε αφηνει να γυρισεις πισω.τουλαχιστον με τον γνωστο τροπο.

Καινουργιο ειναι αυτο ?
Παλια θυμαμαι μπορούσες...

Κανε και ενα factory reset.
Αυτα που αναφερεις εσυ, τα γραφουν και αλλοι στο φορουμ της Zidoo ?

γενικα παιζει τα παντα,εκτος απο καποια περιεργα αρχεια οπως το Rogue One: A Star Wars Story,που ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι δεν τα παιζει ουτε το Kodi,ουτε το media center.

View attachment 143685

Προφανως ειναι reelase του οπισθιου :p

Δεν ξέρω το αρχείο κατέβασες (για κοιτά το και πες μας) αλλά εγώ την συγκεκριμένη ταινία την είδα ωραιότατα σε remux.

Νίκο εάν δεν σε αφήνει να βάλεις την προηγούμενη βάλε πρώτα την 1.2.6 κάνε ένα factory reset και περνά μετά την 1.4.8

Δημήτρη όπως έχω γράψει αρκετές φορές δυστυχως ΔΕΝ έχω tv 4K (pany G30 plasma) όποτε δεν ξέρω εάν γυρίζει ανάλυση αυτόματα, όμως τα hz είτε 23.976 είτε 59.xx τα γυρίζει κανονικά (τουλάχιστο μέχρι και την 1.4.8 που έχω περασμένη).
Πάντως κάπου πήρε το μάτι μου αναφορά προγραμματιστή ότι προς το παρόν και για λόγους 'ασφαλείας' ( μην με ρωτάς το γιατί δεν ξέρω..) και να την έχεις σε auto ξεκινά εξορισμου σε 1080p προς το παρόν..

Καινουργιο ειναι αυτο ?
Παλια θυμαμαι μπορούσες...

Κανε και ενα factory reset.
Αυτα που αναφερεις εσυ, τα γραφουν και αλλοι στο φορουμ της Zidoo ?

το εχω δοκιμασει και δεν με αφηνει να παω σε προηγουμενη εκδοση.
ναι-την επαναφορα δεν την γλυτωνω απ`οτι βλεπω..

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Δεν ξέρω το αρχείο κατέβασες (για κοιτά το και πες μας) αλλά εγώ την συγκεκριμένη ταινία την είδα ωραιότατα σε remux.

Νίκο εάν δεν σε αφήνει να βάλεις την προηγούμενη βάλε πρώτα την 1.2.6 κάνε ένα factory reset και περνά μετά την 1.4.8

Δημήτρη όπως έχω γράψει αρκετές φορές δυστυχως ΔΕΝ έχω tv 4K (pany G30 plasma) όποτε δεν ξέρω εάν γυρίζει ανάλυση αυτόματα, όμως τα hz είτε 23.976 είτε 59.xx τα γυρίζει κανονικά (τουλάχιστο μέχρι και την 1.4.8 που έχω περασμένη).
Πάντως κάπου πήρε το μάτι μου αναφορά προγραμματιστή ότι προς το παρόν και για λόγους 'ασφαλείας' ( μην με ρωτάς το γιατί δεν ξέρω..) και να την έχεις σε auto ξεκινά εξορισμου σε 1080p προς το παρόν..

τι εννοεις Λεω.43.8 γιγα ειναι,mp4 αναφερει στο τελος και ειναι η μοναδικη 4κ HDR που βρηκα.

Re-Grade in 4K with Chroma/Luma Reconstruction Upsampling to 4:2:2
*** This is a Chroma Subsampling 4:2:2 4K HDR Video. It may need support from your TV for playback via USB. Most HDR TV can do it, though when not possible use MadVR with a PC. ***

*** MADVR, HDR10 and DOLBY VISION TV CAPABLE ***

FIRST HDR REC. 2020 COMPLIANT 10-bit REAL TRANSFER RELEASES

Βλεποντας στο NAS τώρα Το δικό μου είναι 39.4GB DTSHD7.1 .mkv και παίζει κανονικά ΑΛΛΑ ξανατονιζω ότι δεν έχω 4K tv και δεν ξέρω τι γίνεται εκεί. Το αρχείο που έχεις νομίζω ότι είναι 'πειραγμενο' και όχι το 'κανονικο'.. Δοκίμασε κανένα άλλο αν έχεις όρεξη..

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Βλεποντας στο NAS τώρα Το δικό μου είναι 39.4GB DTSHD7.1 .mkv και παίζει κανονικά ΑΛΛΑ ξανατονιζω ότι δεν έχω 4K tv και δεν ξέρω τι γίνεται εκεί. Το αρχείο που έχεις νομίζω ότι είναι 'πειραγμενο' και όχι το 'κανονικο'.. Δοκίμασε κανένα άλλο αν έχεις όρεξη..

4k HDR το ηθελα αλλα δεν βρισκω αλλη εκδοση.

Εγω χθες εβαλα 1.4.12 και zdmc 17.3beta και μεχρι τωρα μου παει μια χαρα. Ουτε κομπιασματα ουτε τιποτα. Υποτιτλοι οκ, το Ά διορθωμενο. Μονο η auto αναλυση δεν μου αλλαζει μονη της αλλα αυτο ειναι πταισμα. Να πω παντως οτι βλεπω απλο δικαναλο ηχο στην 65αρα 4Κ, δεν εχω ενισχυτη, ηχεια κλπ

Ναι σαν UI το λεω. Ολες τις ταινιες τις βλεπω απο τον εξωτερικο player.

αντιθετως σε hdr παιζει σωστα με fullrange.2 φτιαχνουν 5 χαλανε.
οριακα ειμαι να φερω το xiaomi mi στο σαλονι και να φυγει το zidoo κρεβατοκαμαρα..