με αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=me.scan.android.client&hl=el σκαναρε την εφαρμογη box rc θα την βρεις μεσα στις εφαρμογες
εννοειτε πως εχεις ξεζιπαρει το αρχειο και βλεπεις ενα image αρχειο....
1) οπότε γενικά ποιά προτείνετε; Την 1.2.3 ;
2) έχει κανά δικό του jukebox σε στυλ yadis; Αν ναι όταν σκανάρει τα folders που πετάει τα metadata; μέσα στα folders των ταινιών (NAS) ή εσωτερικά μέσα στο zidoo ή του δηλώνεις που να τα βάλει; Το λέω γιατί αυτή την στιγμή όλα τα folders μου είναι "καθαρά". Το yadis ρίχνει αλλού τα metadata.
1) οπότε γενικά ποιά προτείνετε; Την 1.2.3 ;
2) έχει κανά δικό του jukebox σε στυλ yadis; Αν ναι όταν σκανάρει τα folders που πετάει τα metadata; μέσα στα folders των ταινιών (NAS) ή εσωτερικά μέσα στο zidoo ή του δηλώνεις που να τα βάλει; Το λέω γιατί αυτή την στιγμή όλα τα folders μου είναι "καθαρά". Το yadis ρίχνει αλλού τα metadata.
Τάσο η γνώμη μου είναι να περάσεις σε kodi. Όλα αυτόματα και ωραία. Τι το θες το yadis?
Από όσο γνωρίζω τα metadata μένουν στο σκληρό του zidoo.
Στο zidoo δεν πρόκειται να βάλω σκληρό (λόγω NAS) . Μήπως όμως να βάλω κανά στικάκι 64άρι για τα metadata;
Kodi αλλά με στριμάρισμα από το NAS εννοείς ε; Φαντάζομαι θέλει ΤΟΝΟΥΣ ρυθμίσεων.....να ορίσεις στο kodi τα share folders με NFS κλπ κλπ κλπ
Στο zidoo δεν πρόκειται να βάλω σκληρό (λόγω NAS) . Μήπως όμως να βάλω κανά στικάκι 64άρι για τα metadata;
Kodi αλλά με στριμάρισμα από το NAS εννοείς ε; Φαντάζομαι θέλει ΤΟΝΟΥΣ ρυθμίσεων.....να ορίσεις στο kodi τα share folders με NFS κλπ κλπ κλπ
δεν νομίζω να έχεις θέμα χώρου. 16gb ROM έχει το μηχανάκι.
Νομίζω το kodi είναι μονόδρομος γι αυτά τα μηχανάκια. Αλλιώς πως θα οργανώσεις την βιβλιοθήκη σου και να παίζεις και από τον Player του zidoo?
Αρα τα σώζει στην εσωτερική. Καλό αυτό.
Ελεγα να μην ασχοληθώ καθόλου με kodi. Αφού ούτε 23.976 δεν καταλαβαίνει το kodi.
Αυτό το zdmc δεν είναι το kodi του zidoo;
Μάλλον πρέπει να το παραλάβω για να καταλάβω τι παίζεται.
εχεις την σωστη ρομ? η 1.2.3 ειναι που πρεπει να εγκαταστησεις, στο ξεζιπαρισμα πρεπει να βλεπεισ το πολυ 2 αρχεια,το ενα πρεπει να εχει καταληξη img
και στο σαιτ βλεπω πως εχουν μονο την 1.4..12 της αλλες τις βγαλανε. να σου πω,εντελως φιλικα,βλεπω καιρο το παιδευεις το θεμα,μηπως να το αφηνες ετσι για λιγο μεχρι να βγαλο0υν νεο fw γιατι βλεπω στο τελος να μενεις χωρις μηχανημα![]()

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.