Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

εννοειτε πως εχεις ξεζιπαρει το αρχειο και βλεπεις ενα image αρχειο....

το ξεζιπαρα και εχει πολλα αρχεια χυμα.το εβαλα στην Usb εκλεισα διακοπτη,πατησα συνεχομενα ρισετ,ανοιξα διακοπτη και μολις βγηκε το λογοτυπο αφησα τον ρισετ,αλλα δεν κανει κατι.μενει στο λογοτυπο.

εχεις την σωστη ρομ? η 1.2.3 ειναι που πρεπει να εγκαταστησεις, στο ξεζιπαρισμα πρεπει να βλεπεισ το πολυ 2 αρχεια,το ενα πρεπει να εχει καταληξη img

και στο σαιτ βλεπω πως εχουν μονο την 1.4..12 της αλλες τις βγαλανε. να σου πω,εντελως φιλικα,βλεπω καιρο το παιδευεις το θεμα,μηπως να το αφηνες ετσι για λιγο μεχρι να βγαλο0υν νεο fw γιατι βλεπω στο τελος να μενεις χωρις μηχανημα :)

1) οπότε γενικά ποιά προτείνετε; Την 1.2.3 ;

2) έχει κανά δικό του jukebox σε στυλ yadis; Αν ναι όταν σκανάρει τα folders που πετάει τα metadata; μέσα στα folders των ταινιών (NAS) ή εσωτερικά μέσα στο zidoo ή του δηλώνεις που να τα βάλει; Το λέω γιατί αυτή την στιγμή όλα τα folders μου είναι "καθαρά". Το yadis ρίχνει αλλού τα metadata.

2) έχει κανά δικό του jukebox σε στυλ yadis; Αν ναι όταν σκανάρει τα folders που πετάει τα metadata; μέσα στα folders των ταινιών (NAS) ή εσωτερικά μέσα στο zidoo ή του δηλώνεις που να τα βάλει; Το λέω γιατί αυτή την στιγμή όλα τα folders μου είναι "καθαρά". Το yadis ρίχνει αλλού τα metadata.

Τάσο η γνώμη μου είναι να περάσεις σε kodi. Όλα αυτόματα και ωραία. Τι το θες το yadis?
Από όσο γνωρίζω τα metadata μένουν στο σκληρό του zidoo.

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

οχι βρε-αυτη ειναι πολυ παλια-καμια σχεση.θα την περασω για να γυρισω στο προηγουμενο firmware.μετα απο αυτη θα περασω καπακι την 1.4.6.

Τάσο η γνώμη μου είναι να περάσεις σε kodi. Όλα αυτόματα και ωραία. Τι το θες το yadis?
Από όσο γνωρίζω τα metadata μένουν στο σκληρό του zidoo.

Στο zidoo δεν πρόκειται να βάλω σκληρό (λόγω NAS) . Μήπως όμως να βάλω κανά στικάκι 64άρι για τα metadata;

Kodi αλλά με στριμάρισμα από το NAS εννοείς ε; Φαντάζομαι θέλει ΤΟΝΟΥΣ ρυθμίσεων.....να ορίσεις στο kodi τα share folders με NFS κλπ κλπ κλπ

Στο zidoo δεν πρόκειται να βάλω σκληρό (λόγω NAS) . Μήπως όμως να βάλω κανά στικάκι 64άρι για τα metadata;

Kodi αλλά με στριμάρισμα από το NAS εννοείς ε; Φαντάζομαι θέλει ΤΟΝΟΥΣ ρυθμίσεων.....να ορίσεις στο kodi τα share folders με NFS κλπ κλπ κλπ

δεν νομίζω να έχεις θέμα χώρου. 16gb ROM έχει το μηχανάκι.

Νομίζω το kodi είναι μονόδρομος γι αυτά τα μηχανάκια. Αλλιώς πως θα οργανώσεις την βιβλιοθήκη σου και να παίζεις και από τον Player του zidoo?

Σημειωτέον ότι η εξωτερική SD κάρτα δεν μπορεί να "εννοποιηθεί" με την εσωτερική. Θα την βλέπει ως external αποθηκευτικό χώρο. Εγώ έχω βάλει μια 32άρα αλλά πρακτικά την έχω για να παίρνω κανά backup το ZDMC user data folder όταν κάνω αναβάθμιση (θέλει αφαίρεση και νέα εγκατάσταση σε αντίθεση με το Kodi από play store που απλά αναβαθμίζεται). Κατά τα άλλα κάθεται μιας και τραβάω από δίκτυο (από PC και από NAS, δυστυχώς μέσω SMB λόγω του θέματος που ανέφερα). Πάντως να πω ότι το δίκτυο του x9s δουλεύει υποδειγματικά. Ακόμη και με Samba τραβάω υλικό από BD ISOs (2D και 3D) χωρίς το παραμικρό κιχ.

στην sd στα πρωτα firmware,ειχε και επιλογη "επεκταση ως ενσωματωμενης".δεν την εκανε ποτε βεβαια(εβγαζε σφαλμα) αλλα υπηρχει σαν επιλογη.στα τελευταια firmware,εχει εξαφανιστει αυτη η επιλογη..

δεν νομίζω να έχεις θέμα χώρου. 16gb ROM έχει το μηχανάκι.

Νομίζω το kodi είναι μονόδρομος γι αυτά τα μηχανάκια. Αλλιώς πως θα οργανώσεις την βιβλιοθήκη σου και να παίζεις και από τον Player του zidoo?

Αρα τα σώζει στην εσωτερική. Καλό αυτό.

Ελεγα να μην ασχοληθώ καθόλου με kodi. Αφού ούτε 23.976 δεν καταλαβαίνει το kodi.
Αυτό το zdmc δεν είναι το kodi του zidoo;
Μάλλον πρέπει να το παραλάβω για να καταλάβω τι παίζεται.

Αρα τα σώζει στην εσωτερική. Καλό αυτό.

Ελεγα να μην ασχοληθώ καθόλου με kodi. Αφού ούτε 23.976 δεν καταλαβαίνει το kodi.
Αυτό το zdmc δεν είναι το kodi του zidoo;
Μάλλον πρέπει να το παραλάβω για να καταλάβω τι παίζεται.

το Kodi Θα το ανοιγεις κανονικα και θα περνεις ολα τα καλουδια του.
απλα οταν πατας Play σε μια ταινια απο το δικτυο ή τον σκληρο θα ανοιγει το πολυ καλο Player της zidoo που παιζει τα παντα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Μια ερώτηση γιατί όσες δοκιμές έκανα δεν κατάφερα τίποτα.Έχω συνδεση hdmi με tv (η οποία είναι παλιά και δεν έχει arc) και με optical με home cinema (χωρίς hdmi in). Δεν έχω καταφέρει να πάρω ήχο καθόλου από το home cinema ότι ρυθμίσεις κι αν έβαλα. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
Ευχαριστώ

εχεις την σωστη ρομ? η 1.2.3 ειναι που πρεπει να εγκαταστησεις, στο ξεζιπαρισμα πρεπει να βλεπεισ το πολυ 2 αρχεια,το ενα πρεπει να εχει καταληξη img

και στο σαιτ βλεπω πως εχουν μονο την 1.4..12 της αλλες τις βγαλανε. να σου πω,εντελως φιλικα,βλεπω καιρο το παιδευεις το θεμα,μηπως να το αφηνες ετσι για λιγο μεχρι να βγαλο0υν νεο fw γιατι βλεπω στο τελος να μενεις χωρις μηχανημα :)

πολλα αρχεια και η 1.2.3...

zidoowww.jpg

Συγνώμη ΑΛΛΑ έχω την εντύπωση πως αυτό που ψάχνεις είναι αρχείο *.img
Θα ψάξω αργότερα και σου στείλω link

ρωτησα και εδω
που στο πρωτο μηνυμα εξηγει πως γινεται η διαδικασια,αλλα το Image που σου δινει ειναι τι 1.4.12..
τι να το κανω αφου αυτο θελω να αφαιρεσω..?