Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

ευχαριστω leon.Εβαλα πανω το zidoo και δεν παιζει 4Κ.Κανει το εξης ξεκιναει η ταινια,και η tv λεει οτι παιζει HDR,BT2020 αλλα 1080 και το zidoo βγαζει ενα μνμ στο κατω κεντρο "changing TV system to 1080 23.976" .O player δειχνει σωστα την αναλυση του αρχειου,αλλα η τηλεοραση στο info δειχνει 1080//hdr/bt2020.Δοκιμασα πολλα αρχεια οπως το The Martian,Huntman,Lusy κτλ. ολα το ιδιο.Υποψιαζομαι ειναι καποια ρυθμηση?Ολα αυτα βεβαια στο zdmc .Ολα τα υπολοιπα λειτουργουν οπως πχ το audio hd passthrough λειτουργουν αψογα.

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

4K TV ΔΕΝ εχω οπτε και δεν ξερω να σου πω την συμπεριφορα του εκει.
Ο Δημητρης και ο Χρηστος μπορουν να σε βοηθησουν.
ΣΙΓΟΥΡΑ ομως ο external player (βασικα ειναι εξαιρετικος) μπορει να παιξει τα αρχεια αυτα.
Πολυ καλος player, θα τον χαρεις!!

πηγαινε και επελεξε καρφωτα την αναλυση μεσα απο τον μενου "εμφανιση" σε 3840*2160/60Hz.
βεβαιωσου οτι εχεις ρυθμισει σωστα το hdmi in της Tv σου.δηλαδη να εχει On το deepcolor.
δυστηχως δεν γυριζει αυτοματα σε 4k αναλυση.ειναι ενα θεμα και αυτο και θα πρεπει να λυθει αμεσα.σε καποιο παλιο firm καποια στιγμη γυριζε αυτοματα αλλα μετα καπουτ..
ποια τηλεοραση εχεις?

εχω την LG oledC7 το deep color μου το ανοιγει αυτοματα για την θυρα hdmi η tv .3840x2160 να βαλω στο zdmc η στα settings του zidoo?Δοκιμασα να κανει upscale σε 4Κ ο ΟΝΚΥΟ 656 αλλα το zidoo φλικαρει και μετα βγαζει μια ασπρη οθονη με pixels πολυχρωμα....

οχι-μην πειραζεις τιποτε απο τον Onkyo.Ολα passthrough.
και επειδη εχεις και εσυ Lg oled,κανε Off το deepcolor που σιγουρα με τις Lg εχει θεμα το zidoo(για αλλη μια φορα).
αλλαξε την αναλυση μανιουαλ οπως σου ειπα και το Player της zidoo θα κανει Upscale ολα τα video που θα παιζεις σε 4k.
φανταζομαι εχεις δηλωσει μεσω Kodi να παιζεις με τον εξωτερικο Player..

στο off ή auto σε πολλες περιπτωσεις και ανεξαιρετως υλικου,χανεται/επανερχεται η εικονα και μαλιστα πολλες φορες την χανεις εντελως..
στο πρηγουμενο firmware ηταν οκ αλλα στο τελευταιο τα σκ@τωσ@νε παλι..
δεν εχεις κανενα προβλημα,παιζει κανονικα Hdr.

στο off ή auto σε πολλες περιπτωσεις και ανεξαιρετως υλικου,χανεται/επανερχεται η εικονα και μαλιστα πολλες φορες την χανεις εντελως..
στο πρηγουμενο firmware ηταν οκ αλλα στο τελευταιο τα σκ@τωσ@νε παλι..
δεν εχεις κανενα προβλημα,παιζει κανονικα Hdr.

γενικα παντως σε ολους πρεπει να υπαρχει θεμα με το deepcolor στο τελευταιο firm.στις Lg σιγουρα..

καρφωσα την αναλυση αλλα δεν παιζει 4κ ,κανει σπασιματα artifacts και καθολου ηχο.Αυτο που ειπες με το kodi?Aυτα που παιζω τα παιζω με zdmc,o οποιος παιζει με τον εξω player....Nα δοκιμασω και τον KODI με τον εξωτερικο player ?

καρφωσα την αναλυση αλλα δεν παιζει 4κ ,κανει σπασιματα artifacts και καθολου ηχο.Αυτο που ειπες με το kodi?Aυτα που παιζω τα παιζω με zdmc,o οποιος παιζει με τον εξω player....Nα δοκιμασω και τον KODI με τον εξωτερικο player ?

το ιδιο πραγμα ειναι..
παμε στις ρυθμισεις εικονας.ολα auto εκτος της αναλυσης που ειπαμε.
στο πεδιο ρυθμισεις>Playback On τις 2 πρωτες επιλογες.
παμε ρυθμισεις ηχου.hdmi out>raw.

για παιξε τωρα.

επαιξε μια χαρα ,εφταιγε το καλωδιο ενα EQUIP HIGH SPEED HDMI 2.0 (4K) που αγορασα για καλο υποτιθεται @#$%$$# εβαλα ενα logilink που ειχα και επαιξε μια χαρα οπως μου ειπες...

xmm εκανα factory reset και δεν εχει εγκατεστημενο τον zdmc....απο που τον κατεβαζω?
edit: sorry το βρηκα

την κατεβασα απο εδω https://www.zidoo.tv/Support/release_apk.html

τα εχω παρει στο κρανιο με τα καλωδια,σημερα τα αγορασα για να ειμαι σιγουρος οτι ειναι συμβατα με 4Κ HDMI 2.0 .Kαι ειναι μουφα!!!!θα μου πεις τι περιμενες απο την EQUIP ως μαρκα....στο σακουλακι τους αναφερουν HDMI 2.0 4K

δεν εκατσε στο σεταπ.καπου αλλου μπορει να παιξει.

καλα ναι 1080 παιζουν αλλα οταν γραφει πως ειναι HDMI 2.0 18GBPS εχεις απαιτηση να παιζει τουλαχιστον 4κ...σκετο αυτα δεν παιζουν εχω δυο ιδια και τα δοκιμασα και τα δυο σε περιπτωση που το ενα ηταν ελατωματικο...

γενικα το πλειερ παιζει σκοτεινα με το τελευταιο firm λογω hdmi range.
Πηγαινε Γρηγορες ρυθμισεις-δευτερη καρτελα και κατω κατω hdmi range.
βαλτο Limited.