Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Είχα μια εβδομάδα να μπω και βλέπω ότι το "γλέντι" συνεχίζεται. Να σας κάνω μια ερώτηση;
Για να κάνετε δουλειά το πήρατε αυτό το μηχανάκι ή για να βρίσκεστε σε δουλειά;

Με αυτά που διαβάζω ούτε το κουτί δεν μου κάνει όρεξη να ανοίξω.....

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Είχα μια εβδομάδα να μπω και βλέπω ότι το "γλέντι" συνεχίζεται. Να σας κάνω μια ερώτηση;
Για να κάνετε δουλειά το πήρατε αυτό το μηχανάκι ή για να βρίσκεστε σε δουλειά;

Με αυτά που διαβάζω ούτε το κουτί δεν μου κάνει όρεξη να ανοίξω.....

Τασο μην μασας το εργαλειο παιζει νερο πραγματα που αλλα κουτια τα βλεπουν με τα κιαλια.Το οτι εχει 2 -3 workarounds και εμεις ειμαστε λιγο ψωροπεριεργοι δεν λεει κατι.Και σε αυτα τα χρηματα δεν υπαρχει κατι αλλο....μηχανακια με τα διπλα και βαλε ευρω εχουν και αυτα θεματα.

οχι-τι να την κανεις?

γενικα παντως να ξερεις οτι ολη η φασαρια γινεται για το Kodi.το δικο του Player ειναι αψογο.
κατι θεματακια που προεκυψαν τελευταια με το deepcolor και hdmi range,θα βελτιωθουν αμεσα.
σε αυτα τα λεφτα,δεν υπαρχει κατι αλλο,εκτος του xiaomi mi,το οποιο δεν εχει βεβαια ουτε τις συνδεσεις του ziddo αλλα ουτε και autoframe.

Λέω μήν τυχόν χρειάζεται για τα metadata που θα κατεβάζει εξώφυλλα ταινιών κλπ.

'Οπως είχα αναφέρει και στο άλλο θέμα, δεν προκειται να χρησιμοποιήσω kodi.

Μ' ενδιαφέρει η ΑΨΟΓΗ αναπαραγωγή από το NAS με nfs.

Πανω σε αυτο με το στικακι, οταν κανω import library (one file) στο zdmc απο στικακι, μου τα διαβαζει ολα σωστα, αλλα εαν δεν το εχω απανω στο player το στικακι, δεν μου βγαζει την αφισα της ταινιας οταν επιλεγω να δω τις πληροφοριες της ταινιας (υποθεση,ηθοποιους κλπ....).υπαρχει λυση σε αυτο?

Επισης πολυ συχνα , οταν παιζω ταινιες (απο το τοπικο δικτυο) μου βγαζει ''η εφαρμογη zdmc σταματησε να λειτουργει''.Γιατι αυτο????(κ στην 17.1 κ στην επομομενη)

Υπαρχει καπου η εκδοση του zdmc που λειτουργουσαν τα παντα καλα?Ακομα καλητερα υπαρχει καποιος συνδιασμος rom και zdmc που δουλευουν ολα jet?περαν το bug οτι σε καθε restart κανει reset την αναλυση σε 1080,στο zdmc 17.4 χαλασε και το "scan to library".Πανω σε αυτα να προσθεσω και τα συχνα crashes του zdmc οταν ξεκιναω ενα βιντεο στον external player...

@lord

βαση οδηγιων που βρηκα(δεν μπορω να βρω την σελιδα ουτε στο ιστορικο μου)εκανα κατι απλο.
κατεβασα την 1.4.12 σαν image.αυτη ειχε για κατεβασμα αλλα φανταζομαι θα γινεται με οποιαδηποτε εκδοση.
μετα κατεβασα παλι την 1.4.12 αλλα σε μορφη .zip.
την ξεζιπαρα και πηρα απο αυτην 4 συγκεκριμενα αρχεια τα οποια τα πεταξα και αυτα στο root του usb flash μαζι με το image της 1.4.12.

bluecore.audio
emmc.uImage
rescue.emmc.dtb
rescue.root.emmc.cpio.gz_pad

off το zidoo και συνδεδεμενο πανω του μονο του usb σε μια θυρα 2.0.
ανοιγμα τον διακοπτη χωρις να πατησω το reset.
μετα απο 10 λεπτα ειχε περασμενη την 1.4.12.

βρηκα αναλυτικα την διαδικασια για να ξεκολλησει το μηχανακι..

Προχθές πέρασα το ZDMC 17.4. Μου έδωσε την ιδέα ότι κάνει skip λιγότερα frames. Συνεχίζει μεν, αλλά ίσως ρίχνει λιγότερα. Θα το παρακολουθώ. Ας ελπίσουμε στην 18 να κάνουν κάτι καλύτερο.

Προχθές πέρασα το ZDMC 17.4. Μου έδωσε την ιδέα ότι κάνει skip λιγότερα frames. Συνεχίζει μεν, αλλά ίσως ρίχνει λιγότερα. Θα το παρακολουθώ. Ας ελπίσουμε στην 18 να κάνουν κάτι καλύτερο.

να μην χαθει...ας το καρφιτσωσει ο vadergr στο πρωτο post

o zidoo player μπορει να κατεβασει 2η γλωσσα υποτιτλων? θελω ελληνικα αλλα αν δεν εχει να μου βρει αγγλικο υποτιτλο οπως στο kodi player.Γινετε αυτο καπως?

Παιδιά το χει κανεις συνδέσει με qnap να μου πει τι τσεκακια έχει στα share folders; Ενω βλέπει το nas δεν βλέπει τα folders.

Με nfs μιλάω.

OK το φτιαξα με ένα θεματάκι. Με NFS βλέπει μόνο 1 folder παρόλο που όλα τα folders έχουν ίδια permissions.

Με SMB βλέπει όλα τα folders.

Δοκίμασα από BD ISO 3D μέχρι "μεγάλα" 4Κ 10Bit HDR. Τα έπαιξε όλα νεράκι!! Και με SMB !! Και όχι απλά τα πάιζει νερό, αλλά μπορείς να πας μπρος-πίσω άνετα χωρίς να κολλάει !!

Ομολογώ ότι δεν το περίμενα. :a0210:

Βέβαια έχω φάει άλλη ήττα τώρα..... Επειδή έχω έναν pro ΟΝΚΥΟ παλιό που δεν είναι καν 3D και ντεν καταλαβαίνει.....Πήρα ένα splitter Που περνάει όλα τα σήματα. Εστειλα το ένα hdmi στον προβολέα για εικόνα και το άλλο στον ενισχυτή για τον ήχο. Παρόλα αυτά, στα 3D και στα 4K ο ενισχυτής έβγαλε NO SIGNAL.
Εντάξει υπάρχει η λύση της οπτικής αλλά downconvert στον ήχο μου κάθεται βαρύ.... :bigcry:

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

OK το φτιαξα με ένα θεματάκι. Με NFS βλέπει μόνο 1 folder παρόλο που όλα τα folders έχουν ίδια permissions.

Με SMB βλέπει όλα τα folders.

Δοκίμασα από BD ISO 3D μέχρι "μεγάλα" 4Κ 10Bit HDR. Τα έπαιξε όλα νεράκι!! Και με SMB !! Και όχι απλά τα πάιζει νερό, αλλά μπορείς να πας μπρος-πίσω άνετα χωρίς να κολλάει !!

Ομολογώ ότι δεν το περίμενα. :a0210:

Βέβαια έχω φάει άλλη ήττα τώρα..... Επειδή έχω έναν pro ΟΝΚΥΟ παλιό που δεν είναι καν 3D και ντεν καταλαβαίνει.....Πήρα ένα splitter Που περνάει όλα τα σήματα. Εστειλα το ένα hdmi στον προβολέα για εικόνα και το άλλο στον ενισχυτή για τον ήχο. Παρόλα αυτά, στα 3D και στα 4K ο ενισχυτής έβγαλε NO SIGNAL.
Εντάξει υπάρχει η λύση της οπτικής αλλά downconvert στον ήχο μου κάθεται βαρύ.... :bigcry:

link για το splitter ειναι ευκολο?