Είχα μια εβδομάδα να μπω και βλέπω ότι το "γλέντι" συνεχίζεται. Να σας κάνω μια ερώτηση;
Για να κάνετε δουλειά το πήρατε αυτό το μηχανάκι ή για να βρίσκεστε σε δουλειά;
Με αυτά που διαβάζω ούτε το κουτί δεν μου κάνει όρεξη να ανοίξω.....
θυμασαι εαν η "καλη" εκδοση του 16 ειναι αυτη που αναφερω πιο πανω?
@lord
βαση οδηγιων που βρηκα(δεν μπορω να βρω την σελιδα ουτε στο ιστορικο μου)εκανα κατι απλο.
κατεβασα την 1.4.12 σαν image.αυτη ειχε για κατεβασμα αλλα φανταζομαι θα γινεται με οποιαδηποτε εκδοση.
μετα κατεβασα παλι την 1.4.12 αλλα σε μορφη .zip.
την ξεζιπαρα και πηρα απο αυτην 4 συγκεκριμενα αρχεια τα οποια τα πεταξα και αυτα στο root του usb flash μαζι με το image της 1.4.12.
bluecore.audio
emmc.uImage
rescue.emmc.dtb
rescue.root.emmc.cpio.gz_pad
off το zidoo και συνδεδεμενο πανω του μονο του usb σε μια θυρα 2.0.
ανοιγμα τον διακοπτη χωρις να πατησω το reset.
μετα απο 10 λεπτα ειχε περασμενη την 1.4.12.
Προχθές πέρασα το ZDMC 17.4. Μου έδωσε την ιδέα ότι κάνει skip λιγότερα frames. Συνεχίζει μεν, αλλά ίσως ρίχνει λιγότερα. Θα το παρακολουθώ. Ας ελπίσουμε στην 18 να κάνουν κάτι καλύτερο.
Παιδιά το χει κανεις συνδέσει με qnap να μου πει τι τσεκακια έχει στα share folders; Ενω βλέπει το nas δεν βλέπει τα folders.
Με nfs μιλάω.
OK το φτιαξα με ένα θεματάκι. Με NFS βλέπει μόνο 1 folder παρόλο που όλα τα folders έχουν ίδια permissions.
Με SMB βλέπει όλα τα folders.
Δοκίμασα από BD ISO 3D μέχρι "μεγάλα" 4Κ 10Bit HDR. Τα έπαιξε όλα νεράκι!! Και με SMB !! Και όχι απλά τα πάιζει νερό, αλλά μπορείς να πας μπρος-πίσω άνετα χωρίς να κολλάει !!
Ομολογώ ότι δεν το περίμενα. :a0210:
Βέβαια έχω φάει άλλη ήττα τώρα..... Επειδή έχω έναν pro ΟΝΚΥΟ παλιό που δεν είναι καν 3D και ντεν καταλαβαίνει.....Πήρα ένα splitter Που περνάει όλα τα σήματα. Εστειλα το ένα hdmi στον προβολέα για εικόνα και το άλλο στον ενισχυτή για τον ήχο. Παρόλα αυτά, στα 3D και στα 4K ο ενισχυτής έβγαλε NO SIGNAL.
Εντάξει υπάρχει η λύση της οπτικής αλλά downconvert στον ήχο μου κάθεται βαρύ.... :bigcry:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.