Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

OK το φτιαξα με ένα θεματάκι. Με NFS βλέπει μόνο 1 folder παρόλο που όλα τα folders έχουν ίδια permissions.

Με SMB βλέπει όλα τα folders.

Δοκίμασα από BD ISO 3D μέχρι "μεγάλα" 4Κ 10Bit HDR. Τα έπαιξε όλα νεράκι!! Και με SMB !! Και όχι απλά τα πάιζει νερό, αλλά μπορείς να πας μπρος-πίσω άνετα χωρίς να κολλάει !!

Ομολογώ ότι δεν το περίμενα. :a0210:

Βέβαια έχω φάει άλλη ήττα τώρα..... Επειδή έχω έναν pro ΟΝΚΥΟ παλιό που δεν είναι καν 3D και ντεν καταλαβαίνει.....Πήρα ένα splitter Που περνάει όλα τα σήματα. Εστειλα το ένα hdmi στον προβολέα για εικόνα και το άλλο στον ενισχυτή για τον ήχο. Παρόλα αυτά, στα 3D και στα 4K ο ενισχυτής έβγαλε NO SIGNAL.
Εντάξει υπάρχει η λύση της οπτικής αλλά downconvert στον ήχο μου κάθεται βαρύ.... :bigcry:
δεν γινεται αυτο που θελεις με splitter το δοκιμασα και εγω ,μονο με hdmi audio extractor που και αυτος spdif σε ομοαξονικο ή οπτικη οποτε δεν κερδιζεις κατι...Το downconvert στον ηχο και μενα βαρυ μου επεσε
βαρυ γιαυτο αναβαθμησα σε avr με 2 εξοδους hdmi και τα νεα φορμα ηχου... Το κερατο μου μεσα μια tv ειπα να παρω και τελικα αναβαθμησα τα παντα ολα #@%^&**^%$##

Για την περιπτωση μας θελαμε ενα player που να βγαζει δυο hdmi και να ειχε δυνατοτητα να διαλεγαμε να στειλει στην δευτερη hdmi μονο ηχο. Κατι πανακριβα oppo το χουν αυτο. Προτιμω κι εγω να αναβαθμιστω σε ενισχυτη. Ασε κι εγω βριζω...... :(

Ερώτηση για το zidoo και την εφαρμογή Home cinema την δική του.

Εκανα add 3 folders π.χ. 3D , 4K , Bluray OK?

Μου σκάναρε και τα 3 folders και μου βρήκε εξώφυλλα κλπ και έβαλε όλες τις ταινίες αλφαβητικά στην λίστα. ΟΚ?

Εγώ όμως θέλω να περιηγηθώ ΜΟΝΟ στις ταινίες από το folder 3D για το προφανές (θέλω να δω μόνο τις 3D ταινίες) . Γίνεται;

Ερώτηση για το zidoo και την εφαρμογή Home cinema την δική του.

Εκανα add 3 folders π.χ. 3D , 4K , Bluray OK?

Μου σκάναρε και τα 3 folders και μου βρήκε εξώφυλλα κλπ και έβαλε όλες τις ταινίες αλφαβητικά στην λίστα. ΟΚ?

Εγώ όμως θέλω να περιηγηθώ ΜΟΝΟ στις ταινίες από το folder 3D για το προφανές (θέλω να δω μόνο τις 3D ταινίες) . Γίνεται;

Videos->Files και βλέπεις τα shares και μπαίνεις από κει

Τώρα είδα ότι λες για τη δική του εφαρμογή. Εγώ λέω για το Kodi. Γιατί δεν παίζεις με Kodi?

Δοκιμάστε και κανενα UHD rip να δείτε αν παιζει σωστά. Σε εμενα ολα κυλάνε καλά αλλα δεν εχω HDR μέσο προβολής για να δω αν περνάει/ενεργοποιείται.

προσπαθώ να αποφύγω ιντερνετικές εφαρμογές. Και το kodi δεν το γουστάρω καθόλου για σοβαρή δουλειά. Για παιχνίδι καλό είναι.

Δεν θέλω ούτε καν account στο google να βάλω. Ο λόγος είναι ότι δεν θέλω να επιβαρύνω το δίκτυο (και κατά συνέπεια το μηχανάκι) με έξτρα λειτουργίες κατά την διάρκεια που παίζω ταινία. Ως γνωστόν όλα αυτά τα ιντερνετικά συνέχεια κάτι τραβάνε και αρχίζουν τα σπαστικά popup μηνυματάκια.

Και το DNS θα το βάλω λάθος για να μην "βγαίνει" στο internet. Θέλω να το κάνω όσο το δυνατόν stand alone και να "μιλάει" ΜΟΝΟ μέσα στο οικιακό δίκτυο.

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Δοκιμάστε και κανενα UHD rip να δείτε αν παιζει σωστά. Σε εμενα ολα κυλάνε καλά αλλα δεν εχω HDR μέσο προβολής για να δω αν περνάει/ενεργοποιείται.

Ναι παίζει κανονικά. Δοκιμασμένο σε 65 Sony HDR

οσο το ειχα πανω επαιζε κανονικα 4k hdr bt2020 ,σπανια κομπιαζε λιγο στην αρχη,αν δεν βεβαια δεν του ερχοταν η λαλακια να κανει downscale σε 1080....

προσπαθώ να αποφύγω ιντερνετικές εφαρμογές. Και το kodi δεν το γουστάρω καθόλου για σοβαρή δουλειά. Για παιχνίδι καλό είναι.

Δεν θέλω ούτε καν account στο google να βάλω. Ο λόγος είναι ότι δεν θέλω να επιβαρύνω το δίκτυο (και κατά συνέπεια το μηχανάκι) με έξτρα λειτουργίες κατά την διάρκεια που παίζω ταινία. Ως γνωστόν όλα αυτά τα ιντερνετικά συνέχεια κάτι τραβάνε και αρχίζουν τα σπαστικά popup μηνυματάκια.

Και το DNS θα το βάλω λάθος για να μην "βγαίνει" στο internet. Θέλω να το κάνω όσο το δυνατόν stand alone και να "μιλάει" ΜΟΝΟ μέσα στο οικιακό δίκτυο.

Ένας λόγος να πάρεις android player είναι το kodi το οποίο είναι όλα τα λεφτά. Δεν χρειάζεται να βάλεις extras αν δεν θες. Μόνο να σου φτιάξει τα libraries με τις ταινίες. Από κει και πέρα εφόσον θα παίζουν με τον εξωτερικό player (kodi) είναι σαν να παίζεις από το Home theatre του kodi. Δεν αλλάζει κάτι.
Αν πάλι δεν θες, πάρε ένα dune και πούλα το zidοο να ησυχάσουμε και μεις :flipout:

inferno το επαιξε νερακι

Video
ID : 1
Format : HEVC
Format/Info : High Efficiency Video Coding
Format profile : Main [email protected]@High
Codec ID : V_MPEGH/ISO/HEVC
Duration : 2 h 1 min
Bit rate : 29.5 Mb/s
Width : 3 840 pixels
Height : 2 076 pixels
Display aspect ratio : 1.85:1
Frame rate mode : Constant
Frame rate : 23.976 (24000/1001) FPS
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0 (Type 2)
Bit depth : 10 bits
Bits/(Pixel*Frame) : 0.155
Stream size : 25.1 GiB (84%)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

δεν γινεται αυτο που θελεις με splitter το δοκιμασα και εγω ,μονο με hdmi audio extractor που και αυτος spdif σε ομοαξονικο ή οπτικη οποτε δεν κερδιζεις κατι...Το downconvert στον ηχο και μενα βαρυ μου επεσε
βαρυ γιαυτο αναβαθμησα σε avr με 2 εξοδους hdmi και τα νεα φορμα ηχου... Το κερατο μου μεσα μια tv ειπα να παρω και τελικα αναβαθμησα τα παντα ολα #@%^&**^%$##

Γίνεται νομίζω με splitter το οποίο έχει και EDID management . Με μια αναζήτησή στο eBay θα βρείτε!

Sent from my iPad using Tapatalk

Τα νέα τα είδατε;

http://forum.zidoo.tv/index.php?threads/some-news-for-x10-x9s-x8.6272/

Παρεμπιπτόντως, επειδή δεν έχω κάνει ακόμη κάτι για εξώφυλλα (μόνο με kodi), ποια η διαδικασία με το Media Center της Zidoo; Τα σώζει τοπικά στο μέσο (πχ εξ. HDD) ή κάτι άλλο; Από αυτά που βλέπω από το παραπάνω, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον.

δεν καταλαβαινω γιατι επιμενουν στις δικες τους εφαρμογες και δεν φτιαχνουν το kodi το οποιο δουλευει ολος ο κοσμος .Δεδομενου οτι αν διαφημισουν οτι το kodi (το ogiginal και οχι το zdmc/spmc/ppmc) λειτουργει αψογα στο μηχανακι τους θα εχουν ενα πολυ δυνατο selling point !