Το πιο ´τουμπανο´που εχω παιξει ειναι το Billy.Lynns.Long.Halftime.Walk.2016.2160p.BluRay.HEVC.TrueHD.7.1.Atmos με bitrate 100.29 Mbps και μαλιστα στα 59.940 fps απο τοπικο δισκο και απο οτι θυμαμαι τοχε παιξει μια χαρα (με τα τελευταια λογισμικα ver> 1.4.6)
Εχεις δοκιμάσει το John Wick 2 στα 4Κ το τούμπανο που έχει bitrate 78;
Οταν προσπαθω να συνδεθω μεσω SMB ενω βλεπει τον υπολογιστη μου ζηταει username και password , τι χρειαζεται να κανω ;
Τάκη σαν πολλά δεν ζητάς?Α, και κάτι ακόμα: Έβαλα torrent client (μtorrent), αλλα δεν μου φαίνεται και πολύ user friendly η όλη διαδικασία. Υπάρχει καπου οδηγός;

Τάκη σαν πολλά δεν ζητάς?
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν είναι να αποσύρεις mac να βοηθήσουμεΓιατί ρε συ; Θέλω να αποσύρω το mac mini, και σωστη υποστηριξη torrent δεν γίνεται δουλεια.

Αν είναι να αποσύρεις mac να βοηθήσουμε
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να βοηθήσετε, γιατί δεν βλέπω λαμπρά τα πράγματα με τα κ@λοandroid σας![]()
Νομιζαμε οτι πηρες το Zidoo για media player, οχι για να το εχεις σαν μονιμο torrent-αδικο.
Media boxes βγάζει και η Apple, να παρεις το Apple TV 4 για κατεβαστήρι torrents
Στα σοβαρά τωρα. για μονιμο κατεβαστήρι, καλο ειναι να το ξεχάσεις.
Παρέλαβα το Zidoo X10 και έχω μερικές ερωτήσεις για τους ειδήμονες (φαντάζομαι πως φοράει το ίδιο software με το 9S οποτε ρωτάω εδώ):
- Υπάρχει τρόπος να το χειρίζομαι remotely (πχ όπως ένα pc με teamviewer);
- Πως σώζεις ένα bookmark όταν παίζεις με τον δικό του player;
-Πως σεταρεις το remote ώστε όταν πατάς next να πάει στο επόμενο αρχείο και όχι να κάνει ff;
-Υπάρχει τρόπος να δημιουργήσεις ένα dlna server (ή κάτι ανάλογο) πάνω του ώστε να μοιράζει τα αρχεία που υπάρχουν στους σκληρούς που είναι συνδεδεμένοι στο zidoo, σε αλλα pc του δικτύου;
Αυτά για την ώρα.
Ευχαριστώ εκ των προτερων.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.