Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Εγώ πάντως δεν μπορώ να παίξω μέσω NFS από τον player της Zidoo, κρασάρει. Μόνο από ZDMC. Αλλά ακόμη και από SMB, παίζω ότι remux, ISO και 3D ISO το έχω ταΐσει χωρίς κιχ.

100 bitrate;;; ΜΠράβο:SFGSFGSF:

Εγώ με NFS από Qnap, και να μεσολαβούν 3 switchers (gigabit) , έχω παίξει όλα τα 4Κ HDR στα 23,976, 3D ISO .

Να ρωτήσω: έχουν βγει 3D στα 4Κ ;;; Το παραξήλωσα ε; :flipout:

Το πιο ´τουμπανο´που εχω παιξει ειναι το Billy.Lynns.Long.Halftime.Walk.2016.2160p.BluRay.HEVC.TrueHD.7.1.Atmos με bitrate 100.29 Mbps και μαλιστα στα 59.940 fps απο τοπικο δισκο και απο οτι θυμαμαι τοχε παιξει μια χαρα (με τα τελευταια λογισμικα ver> 1.4.6)

με ποιόν προβολέα έπαιξες 4Κ@60 ;

Σε tv το έπαιξα παιδιά όχι σε προβολέα (εκτός και αν εγώ δεν κατάλαβα καλά το μνμ του παιδιού πιο πανωκαι έκανα λάθος..)
Με nfs & Synology ποτέ δεν ειχα προβλημα τοσο με το kodi οσο με τον external ΕΚΤΟΣ του οτι στον external ΔΕΝ μπορουσε να δει 'φακελο μεσα σε φακελο'...
Σε μονο φακελο επαιζε κανονικα.

Εχεις δοκιμάσει το John Wick 2 στα 4Κ το τούμπανο που έχει bitrate 78;

Το δοκίμασα και έπαιζε μια χαρά και από SAMBA αλλά και από NFS. Παρεπιπτόντως το θέμα που είχα με το NFS προέρχονταν από τον server μου (hp microserver με OS arch Linux) και αφορούσε τα δικαιώματα του user! Όποτε και σε μένα όλα καλά με το NFS.

Sent from my iPad using Tapatalk

Οταν προσπαθω να συνδεθω μεσω SMB ενω βλεπει τον υπολογιστη μου ζηταει username και password , τι χρειαζεται να κανω ;

Οταν προσπαθω να συνδεθω μεσω SMB ενω βλεπει τον υπολογιστη μου ζηταει username και password , τι χρειαζεται να κανω ;

Δες στο ποστ 1770 και κατέβασε τον οδηγό του xtreamer που ανέβασε ο vertical. Ακολούθησα τα βήματα και δούλεψε κανονικά.

Sent from my iPad using Tapatalk

Παρέλαβα το Zidoo X10 και έχω μερικές ερωτήσεις για τους ειδήμονες (φαντάζομαι πως φοράει το ίδιο software με το 9S οποτε ρωτάω εδώ):
- Υπάρχει τρόπος να το χειρίζομαι remotely (πχ όπως ένα pc με teamviewer);
- Πως σώζεις ένα bookmark όταν παίζεις με τον δικό του player;
-Πως σεταρεις το remote ώστε όταν πατάς next να πάει στο επόμενο αρχείο και όχι να κάνει ff;
-Υπάρχει τρόπος να δημιουργήσεις ένα dlna server (ή κάτι ανάλογο) πάνω του ώστε να μοιράζει τα αρχεία που υπάρχουν στους σκληρούς που είναι συνδεδεμένοι στο zidoo, σε αλλα pc του δικτύου;
Αυτά για την ώρα.
Ευχαριστώ εκ των προτερων.

Α, και κάτι ακόμα: Έβαλα torrent client (μtorrent), αλλα δεν μου φαίνεται και πολύ user friendly η όλη διαδικασία. Υπάρχει καπου οδηγός;

Α, και κάτι ακόμα: Έβαλα torrent client (μtorrent), αλλα δεν μου φαίνεται και πολύ user friendly η όλη διαδικασία. Υπάρχει καπου οδηγός;
Τάκη σαν πολλά δεν ζητάς?

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τάκη σαν πολλά δεν ζητάς?

Γιατί ρε συ; Θέλω να αποσύρω το mac mini, και σωστη υποστηριξη torrent δεν γίνεται δουλεια.

Γιατί ρε συ; Θέλω να αποσύρω το mac mini, και σωστη υποστηριξη torrent δεν γίνεται δουλεια.
Αν είναι να αποσύρεις mac να βοηθήσουμε

Υπάρχει καπου οδηγός;

:silly::silly::silly:

iereas-odigos.jpg

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Να βοηθήσετε, γιατί δεν βλέπω λαμπρά τα πράγματα με τα κ@λοandroid σας :p

Νομιζαμε οτι πηρες το Zidoo για media player, οχι για να το εχεις σαν μονιμο torrent-αδικο.
Media boxes βγάζει και η Apple, να παρεις το Apple TV 4 για κατεβαστήρι torrents που είναι καλύτερο :p

Στα σοβαρά τωρα. για μονιμο κατεβαστήρι, καλο ειναι να το ξεχάσεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Νομιζαμε οτι πηρες το Zidoo για media player, οχι για να το εχεις σαν μονιμο torrent-αδικο.
Media boxes βγάζει και η Apple, να παρεις το Apple TV 4 για κατεβαστήρι torrents :p

Στα σοβαρά τωρα. για μονιμο κατεβαστήρι, καλο ειναι να το ξεχάσεις.

Έλα ρε συ, νόμιζα πως ήταν κάτι απλό. Γι'αυτο σε είχα ρωτήσει αν υποστηρίζει torrent client. Σιγά μην έχω ένα pc 24/7 μονο για να κατεβάζει torrents.

Για τα υπόλοιπα ξέρεις κάτι;

Παρέλαβα το Zidoo X10 και έχω μερικές ερωτήσεις για τους ειδήμονες (φαντάζομαι πως φοράει το ίδιο software με το 9S οποτε ρωτάω εδώ):
- Υπάρχει τρόπος να το χειρίζομαι remotely (πχ όπως ένα pc με teamviewer);
- Πως σώζεις ένα bookmark όταν παίζεις με τον δικό του player;
-Πως σεταρεις το remote ώστε όταν πατάς next να πάει στο επόμενο αρχείο και όχι να κάνει ff;
-Υπάρχει τρόπος να δημιουργήσεις ένα dlna server (ή κάτι ανάλογο) πάνω του ώστε να μοιράζει τα αρχεία που υπάρχουν στους σκληρούς που είναι συνδεδεμένοι στο zidoo, σε αλλα pc του δικτύου;
Αυτά για την ώρα.
Ευχαριστώ εκ των προτερων.