Ε μα και σεις βάζετε κενά στα share folders? Ήμαρτον. Πως τα ονομάζετε δηλ.? BLU RAY 1? BLU RAY 2? :BDBDG54:

Το κάνω από το interface - κουμπί update η κάπως Αλλιώς?Δοκιμασε να βαλεις μια πολυ παλαιοτερη (πχ 1.2.6) και μετα περνας αυτη που σε βολευει...
Ευχαριστώ. Τώρα δοκιμάζω να δω με x8 που έχει το προηγούμενο firmware για να βεβαιωθώ ότι δεν φταίει κάτι άλλο. Θα ενημερώσωMε usb απο την κλασικη εφαρμογη update
E, ναι...
Ειπαμε, αν δεν κανουνε και την προβλεπομενη 'κασκαρικα' καθε φορα...:violent-smiley-030:
Τακη κοιτα εδω μηπως λυθει -προσωρινα- το προβληματακι σου (μεχρι να το ξαναφτιαξουν) και πες μας..
"OK folks, I figured why the SMB works with some and not the others.
If your share folder name contains space character(s), then you'll have the re-entry issue. Experiment with it without space character and give feedbacks.
Space characters in subfolder name is not an issue.
I expect this to be fix in next FW for RDT1295 product line, and similar fix for X7 with the "(...)" issue
Thanks"
False alarm. Έφταιγε το routerΕυχαριστώ. Τώρα δοκιμάζω να δω με x8 που έχει το προηγούμενο firmware για να βεβαιωθώ ότι δεν φταίει κάτι άλλο. Θα ενημερώσω
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
E, ναι...
Ειπαμε, αν δεν κανουνε και την προβλεπομενη 'κασκαρικα' καθε φορα...:violent-smiley-030:
Τακη κοιτα εδω μηπως λυθει -προσωρινα- το προβληματακι σου (μεχρι να το ξαναφτιαξουν) και πες μας..
"OK folks, I figured why the SMB works with some and not the others.
If your share folder name contains space character(s), then you'll have the re-entry issue. Experiment with it without space character and give feedbacks.
Space characters in subfolder name is not an issue.
I expect this to be fix in next FW for RDT1295 product line, and similar fix for X7 with the "(...)" issue
Thanks"
Επειδή στο νέο firmware (έστω και σε beta) γράφει για μενού σε UHD blu Ray , έχει καταφέρει κάνεις να παίξει μενού ,γιατί εγώ δεν κατάφερα σε κανένα (από περίπου 20 που έχω)
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε μένα έπαιξε το cars3. Δεν έχω δοκιμάσει άλλο.
Στο ZMBC γιατί ότι add on πάω να κατεβάσω μου λέει ότι downloading failed ?
Υπάρχει καλύτερο scrapper από το δικό του Home Cinema ?
Αυτά γι αρχή
Δοκίμασε να βάλεις στατική IP και τους DNS της google
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.