Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Limited, στο full μαυρίζει ο τόπος.

α μπραβο.αρα ειναι θεμα απο αυτους.γιατι μεχρι και την προηγουμενη εκδοση,δεν ειχα προβλημα.
με το deepcolor?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

α μπραβο.αρα ειναι θεμα απο αυτους.γιατι μεχρι και την προηγουμενη εκδοση,δεν ειχα προβλημα.
με το deepcolor?

Εγώ το είχα και με την προηγουμενη έκδοση. Στο deepcolor τι πρόβλημα έχεις;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Au

Εγώ το είχα και με την προηγουμενη έκδοση. Στο deepcolor τι πρόβλημα έχεις;

εαν το εχω auto ή καρφωτο,σε καποιες περιπτωσεις,η εικονα χανεται/ερχεται και σε καποιες αλλες χανεται τελειως..!
το εκανε και με παλαιοτερα firm,το διορθωσαν καποια στιγμη,αλλα φαινεται οτι το ξαναχαλασαν..

απο την στιγμη που περναει 4Κ λογικα θα σου περασει και HDR.
και εμενα ο yamaha 1050 δεν αναφερει πουθενα στα spec HDR,αλλα το περναει χωρις κανενα προβλημα.
HDMI 2.0a εχει οποτε εισαι καλλυμενος.

Όπως σου τα γράψε ο Βασίλης.
Με προσοχή -εάν δεν το έχεις κάνει ήδη μέχρι τώρα- θα κανείς το update και θα σου περάσει dis-x, Dolby Vision and HLG (Hybrid Log Gamma).

Σημαντικότατες προσθήκες για τον μικρό denon που τον καθιστούν μια πολύ καλή αγορά με μέλλον..

(Ήδη αντικαταστάθηκε με το νέο AVR-x1400h όποτε και πιθανον να τον βρείτε και σε τιμή ευκαιρίας..)

στα σκαρια ειναι-δεν εχει βγει ακομα..

Ήδη διαθέσιμο από τις 1/9/17.
Το ξέρω γιατί τοχω περασμένο στο δικό μου.
Μπορείς να τσεκάρεις και από εδώ:
http://firmware.denon.eu/index.php
Οδηγίες αναλυτικές έχει το manual.
Διαβάζεις και ακολουθείς προσεκτικά τις οδηγίες.

Off topic

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

εαν σου δουλευει σωστα το hdmi range.
σε εμενα στο auto η full η εικονα ειναι πολυ σκοτεινη.δουλευει σχετικα καλα μονο στο limited.
Η αυτη ρυθμιση ειναι στις γρηγορες ρυθμισεις.
επισης εαν βαλω το deepcolor στο auto ή οποιοδηποτε αλλο ρυθμο Bit,σε καποιες στιγμες μπορει να χασω και εντελως την εικονα.
το εχω off για να μην εχω τετοια θεματα.
για τσεκαρε οποτε μπορεις.
Thx

Λοιπόν μετά από τις χτεσινές οδηγίες ξεκίνησα με όλα στο auto και φωτεινότητα στο 40 .Κανένα πρόβλημα όλα παίζανε νεράκι .
Ανέβασα φωτεινότητα το 50 και 55 και πάλι χωρίς πρόβλημα .Δεν έχω καθόλου σκοτεινή εικόνα πουθενά και δεν κολλάει τίποτα .
Οτι και αν αλλαξα από το auto πάλι έπαιζαν όλα
Η τηλεόραση είναι Panasonic OLED EZ950 55" με 30 ώρες λειτουργία .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Λοιπόν μετά από τις χτεσινές οδηγίες ξεκίνησα με όλα στο auto και φωτεινότητα στο 40 .Κανένα πρόβλημα όλα παίζανε νεράκι .
Ανέβασα φωτεινότητα το 50 και 55 και πάλι χωρίς πρόβλημα .Δεν έχω καθόλου σκοτεινή εικόνα πουθενά και δεν κολλάει τίποτα .
Οτι και αν αλλαξα από το auto πάλι έπαιζαν όλα
Η τηλεόραση είναι Panasonic OLED EZ950 55" με 30 ώρες λειτουργία .

αρα μαλλον θεμα εχουν οι lg oled 4K και ισως καποιες αλλες.
ευχαριστω Μητσο.

Ήδη διαθέσιμο από τις 1/9/17.
Το ξέρω γιατί τοχω περασμένο στο δικό μου.
Μπορείς να τσεκάρεις και από εδώ:
http://firmware.denon.eu/index.php
Οδηγίες αναλυτικές έχει το manual.
Διαβάζεις και ακολουθείς προσεκτικά τις οδηγίες.

Off topic

Συγνωμη για το off topic , δηλαδη παρολο που μου βγαζει οτι εχω το τελευταιο fw, εχει βγει και πδεπει να το περασω manual;