Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Λοιπόν μετά από τις χτεσινές οδηγίες ξεκίνησα με όλα στο auto και φωτεινότητα στο 40 .Κανένα πρόβλημα όλα παίζανε νεράκι .
Ανέβασα φωτεινότητα το 50 και 55 και πάλι χωρίς πρόβλημα .Δεν έχω καθόλου σκοτεινή εικόνα πουθενά και δεν κολλάει τίποτα .
Οτι και αν αλλαξα από το auto πάλι έπαιζαν όλα
Η τηλεόραση είναι Panasonic OLED EZ950 55" με 30 ώρες λειτουργία .

Τσέκαρες με pattern; Μονο έτσι θα είσαι σίγουρος.

Όπως αναμένοταν, ούτε στη Panasonic περνάει below black/above white. Μάλλον πρέπει να στείλουμε feedback στη zidoo

Αν καποιος ενδιαφερεται για το zidoo x9s πουλαω το δικο μου στην ιδια τιμη που θα παραλαβω την Δευτερα. Τελικα αποφασισα να κρατησω το nvidia shield

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Απο το φορουμ τους
we release the first version of ZDMC17.6(base on kodi17.6), only for X8/X9S/X10.

this version is base on higher V1.4.12, please upgrade to higher V1.4.12 when you use ZDMC17.6

Νεα εκδοση του ZDMC 17.6 κατεβαστε την απο εδω

https://www.zidoo.tv/Support/release_apk.html

Θα το δοκιμασω μολις βρω χρονο.

Δεν περιμένω κάτι περισσότερο ή καλύτερο σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις.
Τα ίδια θέματα & προβληματα πάνω-κάτω θαχει..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Απο το φορουμ τους
we release the first version of ZDMC17.6(base on kodi17.6), only for X8/X9S/X10.

this version is base on higher V1.4.12, please upgrade to higher V1.4.12 when you use ZDMC17.6

Νεα εκδοση του ZDMC 17.6 κατεβαστε την απο εδω

https://www.zidoo.tv/Support/release_apk.html

Θα το δοκιμασω μολις βρω χρονο.

Μπορεις να ελεγξεις εαν κρασαρει οταν παιζεις με τον εξωτερικο player της zidoo?Ευχαριστω.

Θα σας στεναχωρήσω αλλά εμένα μια χαρα μου φαίνεται το below black σε led 4k. Εκτός αν ξέχασα και αυτά που ξέρω. Τα εχω όλα στο αυτόματο.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα σας στεναχωρήσω αλλά εμένα μια χαρα μου φαίνεται το below black σε led 4k. Εκτός αν ξέχασα και αυτά που ξέρω. Τα εχω όλα στο αυτόματο.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μάλλον θα μας χαροποιήσεις. Για να δώσε αναλυτικά ρυθμίσεις τηλεόρασης και player

δεν ξερω αν παιζει ρολο η oled αλλα μετα το προπροτελευταιο και τελευταιο φιρμ ολα ειναι μια χαρα και τα χρωματα και η κινηση....φωτεινοτητα 50 hdmi range το εχω στο φουλ και το deep color 10 bit...Δημητρη εχεις δοκιμασει με αλλο player η με αλλο hdmi?