Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Κάθε 1-2 σελίδες απαντάμε σε αυτή την ερώτηση. Ψάξτε λίγο ρε παιδιά.

Το έχω ξεψαχνίσει αλλά δεν θυμάμαι να το έχω δει, παππούς βλέπεις :grandpa: είναι και πολλές οι σελίδες, άντε τώρα ψάξε να βρεις...

Το έχω ξεψαχνίσει αλλά δεν θυμάμαι να το έχω δει, παππούς βλέπεις :grandpa: είναι και πολλές οι σελίδες, άντε τώρα ψάξε να βρεις...

Λογικά όχι. Δεν υπάρχει τέτοιο πλάνο από όσο γνωρίζουμε

Πάντως κάτι μου λέει ότι αρχές του 2018 θα έρθει και ο αντικαταστάτης του πλέον γηραιού x9s που ήδη μετρά πάνω απο ένα χρόνο κυκλοφορίας με αντίστοιχο android όπως το πρόσφατο h6 pro. Είδομεν...........

Δύσκολα. Μόνο re-design στο κουτί αν θα έχει. H νέα σειρά SoC της Realtek θα κρατήσει μερικά χρόνια. Το μόνο που μένει να δούμε είναι το support από την Zidoo. Να βγάλει κάτι νέο ως αντικαταστάτη με το ίδιο SoC δεν έχει νόημα.

Καλα ας βαλουν εσωτερικη μνημη καμια 500gb να τρεχουμε quasar με την ανεση μας γιατι δεν παλευετε με τα 16gb. Εχει βρει κανεις αν γινεται bypass στο quasar για να αποθηκευουμε σε εξωτερικο σκληρο;

Δοκιμάζεις μόνο με το ZDMC; Δοκίμασε και με official kodi. Αν θυμάμαι καλά δεν έχεις ενισχυτή για να σε μπλοκάρει σε κάτι.

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Καλα ας βαλουν εσωτερικη μνημη καμια 500gb να τρεχουμε quasar με την ανεση μας γιατι δεν παλευετε με τα 16gb. Εχει βρει κανεις αν γινεται bypass στο quasar για να αποθηκευουμε σε εξωτερικο σκληρο;

Στο Χ10 αποθήκευεις κανονικά στον εσωτερικό σκληρό με quasar αρκεί να το δηλώσεις. Το ίδιο φαντάζομαι να γίνεται στο 9s με σύνδεση SATA.

Παιδια με smb πως συνδεομαι για να δω αλλες συσκευες. Μου ζηταει username και password

Αν εισαι windows 10 και εχεις κανεις σωστα τους κοινοχρηστους φακελους , απενργοποιησε το firewall των windows για το εσωτερικο δικτυο

Στο Χ10 αποθήκευεις κανονικά στον εσωτερικό σκληρό με quasar αρκεί να το δηλώσεις. Το ίδιο φαντάζομαι να γίνεται στο 9s με σύνδεση SATA.

Ακριβώς αυτό. Νομίζω το έχω γράψει και πιο πάνω. Με sata σύνδεση δουλεύει

Όταν πάω να κατεβάσω υπότιτλους μου βγάζει τούρκικα ενώ έχω επιλέξει γλώσσα ελληνικά για κατέβασμα.Καμιά ιδέα;

ηρθε τελικα και μενα σημερα....

ΘΕτικες εντυπωσεις, δεν περναει ομως below black kai above white.

Με ποιο προγραμμα-player παιζετε ?
Εγω δοκιμασα zdmc με το δικο του Player και με το external, αλλα βλεπω micro stutter , αλλες φορες παιζει νερακι, αλλες κανει μικρο-σπασιματα.
Παιζω μεσω ethernet και smb server απο windows 10.

Καμια ιδεα ?

Δεν περνάει ΒΒ AW σίγουρα, ρώτησα και στο φορούμ. Εγώ παίζω μόνο με το δικό του player και γενικά είναι μια χαρά εκτός κάποιων κατά καιρούς artifacts. Από δίκτυο έχω πρόβλημα (κολλήματα) και το ψάχνω.

Για bb,awn σχόλια έχει αναφερθεί.
Για σπασίματα σε αναπαραγωγή κοιτάξτε το δίκτυο σας.
Σε εμένα παίζει αψογα ακόμα και τα uhd rips (μέσω δικτύου)

Για bb,awn σχόλια έχει αναφερθεί.
Για σπασίματα σε αναπαραγωγή κοιτάξτε το δίκτυο σας.
Σε εμένα παίζει αψογα ακόμα και τα uhd rips (μέσω δικτύου)

Και εγω κανενα προβλημα μεσω δικτυου ειτε smb ειτε nfs..και μιλαμε για αρχεια με bitrate μεχρι 100Mbps!
Αληθεια, γιατι σας ενδιαφερει -πρακτικα- τα bb & awh αφου τα περισσοτερα (βασικα ολα αυτην τη στιγμη) τα αρχεια ειναι σε Color range (16-235) & YCbCr 4:2:0 και ουτε οι ιδιοι οι κατασκευαστες εχουν καταληξει σε κοινο προτυπο με αλλους διαβαζουν τα edid αλλοι οχι και αλλοι να διαβαζουν οτι θελουν & οπως θελουν..

Παρομοίως, κανένα πρόβλημα με δίκτυο (BD ISOs και 3D ISOs). Το ZDMC (όχι με τον external) έχει θεματάκια με 23.976 (skipped frames). Για τέτοιο υλικό προτιμήστε τον player της Zidoo που είναι εξαιρετικός.