Τζίφος, τώρα δεν βλέπει καν SMB
Υποτίθεται. Έκανα και disable τα 2 & 3
Δεν νομίζω να χρειάζεται να τα κάνεις disable τα 2 & 3. Από το programes and features --> turn windows features on and on. Εκεί το κάνεις το enable/disable.
@leon δεν έχει καταργηθεί το SMB v1 απλά έχει γίνει disable by default
Δε βγάζεις κ το firewall μία μήπως αυτό φταίει; Αν ναι..βάλε rule.
Για πες λιγο ποιο frewall ειχες και το απενεργοποιησες?η εβαλες-και πως γινεται αυτο- rule?το reset των network shares πως το εκανες?Αυτό ήταν! Σε συνδυασμό με ένα reset στα network settings, τώρα βλέπει κανονικά τα shares!
Παίδες, ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.
Πάω να πάρω ένα backup μην τα χάσω όλα πάλι![]()
Για πες λιγο ποιο frewall ειχες και το απενεργοποιησες?η εβαλες-και πως γινεται αυτο- rule?το reset των network shares πως το εκανες?
α οκ ευχαριστώ. μιας και αναφέρθηκε από τα 2 firewalls (πισι, ρουτερ) ποιο από τα 2 να έχουμε ενεργό καλύτερα; (και τα 2 δεν κάνειΈκανα reset το network adapter settings (νομίζω στο control Panel) και απενεργοποίησα τελείως το win 10 firewall μιας που ο ρουτερ έχει ήδη firewall.
εχει κάποιος αντίστοιχο θέμα;Με το τελευταίο firmware μου κάνει διακοπές στον ήχο.Ξερει κάποιος που μπορεί να οφείλεται? Η σύνδεση είναι με οπτική ίνα.
Εσύ Leon που είσαι σε mac, έχεις πρόσβαση στα αρχεία του από το android μέσω δικτύου (SMB);Δυστυχως δεν εχω πια Win10 για να σε βοηθησω.
Εσύ Leon που είσαι σε mac, έχεις πρόσβαση στα αρχεία του από το android μέσω δικτύου (SMB);
https://netflixhelp.s3.amazonaws.com/netflix-4.16-200147-release.apk Κατεβασε απο εδω και βαλτο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.