Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Τζίφος, τώρα δεν βλέπει καν SMB

Υποτίθεται. Έκανα και disable τα 2 & 3

Δεν νομίζω να χρειάζεται να τα κάνεις disable τα 2 & 3. Από το programes and features --> turn windows features on and on. Εκεί το κάνεις το enable/disable.

@leon δεν έχει καταργηθεί το SMB v1 απλά έχει γίνει disable by default

Απάντηση: Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Δεν νομίζω να χρειάζεται να τα κάνεις disable τα 2 & 3. Από το programes and features --> turn windows features on and on. Εκεί το κάνεις το enable/disable.

@leon δεν έχει καταργηθεί το SMB v1 απλά έχει γίνει disable by default

Αυτό έκανα, αλλά τίποτα.
Θα ξανά δοκιμάσω το βράδυ.

Θα τα διαβάσω thanks. Γενικά έχω χάσει μια μέρα από τη ζωή μου και θυμήθηκα γιατί σιχαινομουν τα Windows. Έχω δοκιμασει registry hacks, commands σε CMD, τίποτα..
Είμαι ένα κλικ πριν τα ξήλωσω και περάσω win 7...🤬

Δε βγάζεις κ το firewall μία μήπως αυτό φταίει; Αν ναι..βάλε rule.

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Δε βγάζεις κ το firewall μία μήπως αυτό φταίει; Αν ναι..βάλε rule.

Αυτό ήταν! Σε συνδυασμό με ένα reset στα network settings, τώρα βλέπει κανονικά τα shares!

Παίδες, ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.🙏
Πάω να πάρω ένα backup μην τα χάσω όλα πάλι 😆

Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Αυτό ήταν! Σε συνδυασμό με ένα reset στα network settings, τώρα βλέπει κανονικά τα shares!

Παίδες, ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.🙏
Πάω να πάρω ένα backup μην τα χάσω όλα πάλι 😆
Για πες λιγο ποιο frewall ειχες και το απενεργοποιησες?η εβαλες-και πως γινεται αυτο- rule?το reset των network shares πως το εκανες?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Για πες λιγο ποιο frewall ειχες και το απενεργοποιησες?η εβαλες-και πως γινεται αυτο- rule?το reset των network shares πως το εκανες?

Έκανα reset το network adapter settings (νομίζω στο control Panel) και απενεργοποίησα τελείως το win 10 firewall μιας που ο ρουτερ έχει ήδη firewall.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Έκανα reset το network adapter settings (νομίζω στο control Panel) και απενεργοποίησα τελείως το win 10 firewall μιας που ο ρουτερ έχει ήδη firewall.
α οκ ευχαριστώ. μιας και αναφέρθηκε από τα 2 firewalls (πισι, ρουτερ) ποιο από τα 2 να έχουμε ενεργό καλύτερα; (και τα 2 δεν κάνει;)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Με το τελευταίο firmware μου κάνει διακοπές στον ήχο.Ξερει κάποιος που μπορεί να οφείλεται? Η σύνδεση είναι με οπτική ίνα.
εχει κάποιος αντίστοιχο θέμα;

Mε mac είμαι παιδιά αλλά αυτήν την εποχή είμαι ‛εκτος’ και δεν έχω πρόσβαση

Quote Originally Posted by udt71 View Post
Καλησπέρα Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά...
Παίζει σε εσάς το neflix?
Το εγκατέστησα χειροκίνητα γιατί μέσω google play δεν το έβρισκε...
Μόλις πάω να το ανοίξω μου λέει η συσκευή δεν είναι συμβατή με αυτή την έκδοση.
Υπάρχει τρόπος να παίξει?

Κανείς δεν ξέρει?

https://netflixhelp.s3.amazonaws.com/netflix-4.16-200147-release.apk Κατεβασε απο εδω και βαλτο.