Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Μπορεί κανένα καλό παιδάκι να μου πει αν παίζει το βίντεο που έχω στο link στο zidoo x9s?

Αν παίζει το αγοράζω χθες......

https://www46.zippyshare.com/v/BXgLkJrV/file.html

NAI !!!!
Μεσω ZDMC παιζει, με τον native player οχι....

20nvon.jpg

Βρε το zdmc, πασπαρτού! Δεν το δοκίμασα, αν και υποψιαζόμουν ότι μπορεί να δουλεύει! :ernaehrung004:

Έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι με dts.x; Στο φόρουμ λένε οτι έχει κάποιο bug με το τελευταίο firmware.

Σάμπως κυκλοφορούν πολλες , με το τουφέκι τις κυνηγάμε.

Σε αυτό εχεις απόλυτο δίκιο. Ταινίες που εχουν βγεί με dts.x στις αίθουσες, ή σε blueray, υπάρχουν με dts.hd.ma, στην καλύτερη περίπτωση.
(στα σάιτ που τις κυνηγάμε...)

Για να μην γινομαι κουραστικος, συνοπτικα μπορει καποιος να μου πει αν :
netflix υποστηριζει σε 4κ? και αν εχει εστω υποστηριξη για 5.1?
kodi απροβληματιστα?
ntfs δισκο 2ΤΒ απροβληματιστα?
Προσπαθω απλα να βγαλω μια ακρη για τις βασικες μου απαιτησεις μπας και αποφυγω το πολυ πιο ακριβο shield
Ευχαριστω πολυ

To zidoo ΔΕΝ ειναι 'kodi box'..
Eχει δικο του player που ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ.
Ως 'kodi' εναλλακτικα εχει τον ZDMC (kodi 17.6) που παιζει πολυ καλα και σου δινει και passthrough.
ΑΝ ομως θες ντε και καλα 'kodi' και μονον πας αλλου.
Netflix το ξεχνας, δισκους κανενα προβλημα.
Οποτε ζυγιζεις και αποφασιζεις..

(Στην εξισωση μπορεις να βαλεις και το νεο DUNE PRO 4K που κανει σχεδον οτι ζητας αλλα στα ιδια λ7 με το shield)

Για να μην γινομαι κουραστικος, συνοπτικα μπορει καποιος να μου πει αν :
netflix υποστηριζει σε 4κ? και αν εχει εστω υποστηριξη για 5.1?
kodi απροβληματιστα?
ntfs δισκο 2ΤΒ απροβληματιστα?
Προσπαθω απλα να βγαλω μια ακρη για τις βασικες μου απαιτησεις μπας και αποφυγω το πολυ πιο ακριβο shield
Ευχαριστω πολυ

Netflix sd μόνο , δίσκους ntfs 4gb σίγουρα , kodi για 1080p και πολυκάναλο ήχο ok, πολλά bugs γενικά , δεν θα στο πρότεινα .

Netflix sd μόνο , δίσκους ntfs 4gb σίγουρα , kodi για 1080p και πολυκάναλο ήχο ok, πολλά bugs γενικά , δεν θα στο πρότεινα .

ποια είναι τα πολλά bugs? έχει κάποια αλλά από ότι έχω δει είναι μόνο σε εξεζητημένα θέματα και ελάχιστα αναλογικά με αλλά player. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος για την χρήση που του κάνω (ταινίες με σκληρου ή smb με DTS passthrough χωρίς κωλύματα, πάντα με τον δικό του player.netflix χρησιμοποιώ firestick)

o sofand μαλλον μπερδεψε τους players... 2 μηχανακια αξιζουν αυτη την στιγμη ,το x9s και το shield και βαζω πρωτο το x9s μονο και μονο για τον εξαιρετικο player που εχει...(γι αυτο και το αγορασαμε,για ταινιες) το shield εχει πολλα καλα και ενα προβλημα,δεν εχει player,αυτο, κανενας mx -vlc η ακομη και το kodi δεν μπορει να φτασει την εικονα που δινει to x9s, στα δικα μου ματια τουλαχιστων....

o sofand μαλλον μπερδεψε τους players... 2 μηχανακια αξιζουν αυτη την στιγμη ,το x9s και το shield και βαζω πρωτο το x9s μονο και μονο για τον εξαιρετικο player που εχει...(γι αυτο και το αγορασαμε,για ταινιες) το shield εχει πολλα καλα και ενα προβλημα,δεν εχει player,αυτο, κανενας mx -vlc η ακομη και το kodi δεν μπορει να φτασει την εικονα που δινει to x9s, στα δικα μου ματια τουλαχιστων....

Να προσθέσω και την ομορφιά και απλότητα του Home Theater