Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Αντιμετωπίζω ένα θέμα με τους υπότιτλους ειδικά αυτούς που είναι κατεβασμένοι από το ιντερνετ. Τους συγχρονίζω, αποσυντονίζονται διαρκώς και θέλουν καθε λίγο και λιγάκι επανασυγχρονισμό. Αυτό συμβαίνει τόσο στο δικό του player όσο και στο mxplayer pro που χρησιμοποιώ συχνότερα. Το εχω παρατηρήσει ειδικά στο true detective που βλέπω αυτή την περίοδο. Έχετε μήπως καμια ιδέα?

Πιθανόν να έχεις κατεβάσει αρχεία με διαφορετικά framerates (υπότιτλος/video). Προσπάθησε να κατεβάσεις υπότιτλο για το release της σειράς που έχεις.

Δεν υπάρχουν υπότιτλοι με το release της σειράς. Το αρχείο το κατέβασα από .... Βλαδιβοστόκ. Μάλλον όντως είναι προβληματικό το αρχείο. Ίδωμεν.

Καλά αν έχεις προβλημα με ένα μεμονωμένο αρχειο δεν το αναφέρεις και καθόλου το σβηνεις και πας παρακάτω.

Όντως τελικά το πρόβλημα ήταν στο Κρασνοντάρ και όχι στον media player. Ευχαριστώ cretan και leonkoum για τις σωστές κατευθύνσεις και τις άμεσες απαντήσεις.

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

βγαίνεις με back από το folder και ξαναμπαινεις.

Ευχαριστώ, τελικά είχε και την εντολή TOP στο τέλος της λίστας που σε πάει με την μία τέρμα πάνω. Αν και φίλος μου μετέφερε ότι για κάποιο περίεργο λόγο δεν το βγάζει σε όλους τους φακέλους αυτό το TOP.

Μπορει καποιος να μου πει αν μπορω να βαλω και πως cosmotego στο x9s; Το εχει κανει κανεις;

Καλημερα
Προσφατα αποκτησα το παραπανω μηχανακι και μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος ωραια στημενο σαν λειτουργικη μορφη παιζει κανονικα τα αρχεια μεσω nas πολυ γρηγορη ανταποκριση στις εντολες που του δινεις και καλη ποιοτητα κατασκευης .Το μονο που προσπαθησα αλλα δεν τα καταφερα ενω βλεπει κανονικα τον nas και το pc στο pc δεν βλεπει τον σκληρο δισκο παρα μονο διαφορα προγραμματα.Εαν καποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει.
Ευχαριστω

Καλημερα
Προσφατα αποκτησα το παραπανω μηχανακι και μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος ωραια στημενο σαν λειτουργικη μορφη παιζει κανονικα τα αρχεια μεσω nas πολυ γρηγορη ανταποκριση στις εντολες που του δινεις και καλη ποιοτητα κατασκευης .Το μονο που προσπαθησα αλλα δεν τα καταφερα ενω βλεπει κανονικα τον nas και το pc στο pc δεν βλεπει τον σκληρο δισκο παρα μονο διαφορα προγραμματα.Εαν καποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει.
Ευχαριστω

Δικτυακα (οπως γινεται ετσι και αλλιως) πρεπει να δει folder στο οποιο να εχεις δωσει username+password.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Δινω τους κωδικους που μου ζηταει και μπαινω μεσα αλλα ο δισκος δεν εμφανιζεται .....

Εαν μπορει καποιος να βοηθησει.... γιατι μου ζηταει κωδικους & username για να δει τα folders οπου υπαρχουν ταινιες υπαρχει τροπος να παρακαμφει???? και εαν οχι πως μπορω να τα δηλωσω ???

Εαν μπορει καποιος να βοηθησει.... γιατι μου ζηταει κωδικους & username για να δει τα folders οπου υπαρχουν ταινιες υπαρχει τροπος να παρακαμφει???? και εαν οχι πως μπορω να τα δηλωσω ???
Αν εχεις windows 10 , απενεργοποιησε το εσωτερικο firewall των windows , και δοκιμασε να συνδεθεις

καλησπερα, εχθες παρελαβα απο geekbuying αποθηκη ιταλιας το zidoo x9s. Κοιταω την version για να κανω αναβαθμιση και λεει 2.1.1 Καμια σχεση με την τελευταια εστω version. Προσπαθησα να βαλω την 2.0.34 που δινει το επισημο site και δεν δεχεται γιατι και καλα αυτη που εχει ειναι πιο καινουργια.
Την βοηθεια σας παρακαλω. Εχω μαιμου zidoo ? Η´ software ? ή πως μπρω να βαλω το κανονικο software ?

ευχαριστω πολυ

καλησπερα, εχθες παρελαβα απο geekbuying αποθηκη ιταλιας το zidoo x9s. Κοιταω την version για να κανω αναβαθμιση και λεει 2.1.1 Καμια σχεση με την τελευταια εστω version. Προσπαθησα να βαλω την 2.0.34 που δινει το επισημο site και δεν δεχεται γιατι και καλα αυτη που εχει ειναι πιο καινουργια.
Την βοηθεια σας παρακαλω. Εχω μαιμου zidoo ? Η´ software ? ή πως μπρω να βαλω το κανονικο software ?
ευχαριστω πολυ

Μπορεί, όντος, ΕΣΥ να έχεις το ‛τελευταίο λογισμικό’ και οι υπόλοιποι να το πάρουμε σήμερα ή μέσα στις επόμενες μέρες.. 😎
Μήπως έχεις φορτωμένο και το αναμενόμενο νέο zidoo music player 3 ??

Καλησπερα και παλι, μπορει να εχω το τελευταιο λογισμικο αλλα το μηχανημα το εκλεισα το βραδυ και μεχρι τωρα ειναι κολλημενο στην οθονη και λεει boot. το εκλεισα το ξανα ανοιξα και τιποτα. διαβασα κατι για flash με usb stick αλλα δεν το ξερω.
Καποιος που το εχει κανει ? και αν εχει φοβο αυτη η διαδικασια ? ή να το στειλω πισω ?