Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

εχω στειλει email στο geekbuying για οδηγιες επιστροφης. περιμενω Δευτερα απαντηση τους

οποτε εκει τρομαζουν και το προχωρουν ? λογικα δεν θα πουν κατι γιατι ειναι μολις μια μερα που το πηρα.
μονο η ταλαιπωρια να το στειλω να το δουν και μετα να στειλουν αλλο.

οποτε εκει τρομαζουν και το προχωρουν ? λογικα δεν θα πουν κατι γιατι ειναι μολις μια μερα που το πηρα.
μονο η ταλαιπωρια να το στειλω να το δουν και μετα να στειλουν αλλο.

Μια χαρά θα σου πουν.

οτι μολις το παρελαβα το εβαλα να ανοιξει και δεν ανοιξε ποτε. ειναι κολλημενο στο boot. εστειλα και φωτογραφιες.

Εαν μπορει καποιος να βοηθησει.... γιατι μου ζηταει κωδικους & username για να δει τα folders οπου υπαρχουν ταινιες υπαρχει τροπος να παρακαμφει???? και εαν οχι πως μπορω να τα δηλωσω ???

Καλημερα

Τελικα βρεθηκε η λυση απο επιπολαιοτητα δεν ειχε γινει share o φακελλος οποτε τωρα διαβαζει κανονικα χωρις κωδικους
Εχω ενα αρχειο και συγκεκριμενα το DTS DEMO DISC 2018 V 22 στο οποιο δεν διαβαζει ολα αρχεια παρα μονο τα trailers των ταινιων τα αλλα αρχεια δεν τα εμφανιζει στην λιστα
Παραθετω τι περιλαμβανει o video codec

MPEG-H HEVC Video 65655 kbps 2160p / 23.976 fps / 16:9 / Main 10 Profile 5.1 High / 4:2:0 / 10 bits / SDR / BT.709 /

Mπορψ να κανω κατι η προφανως δεν μπορει να υποστηριξει κατι απο τα παραπανω???

Ευχαριστω.

Καλησπέρα, σε σχέση με το ελαττωματικό x9s μίλησα με το geekbuying για επιστροφή του για εξέταση. Το σημείο είναι στην Πολωνία. Όμως το κόστος να το στείλω είναι στα 30 . Τους πιέζω με έξοδα δικά τους και περιμένω απάντηση.
Έχει συμβεί σε κάποιον απο εσάς επιστροφή στο geekbuying ? Την βοήθεια σας ευχαριστώ πολύ

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Καλησπέρα, σε σχέση με το ελαττωματικό x9s μίλησα με το geekbuying για επιστροφή του για εξέταση. Το σημείο είναι στην Πολωνία. Όμως το κόστος να το στείλω είναι στα 30 . Τους πιέζω με έξοδα δικά τους και περιμένω απάντηση.
Έχει συμβεί σε κάποιον απο εσάς επιστροφή στο geekbuying ? Την βοήθεια σας ευχαριστώ πολύ

Μου έχει τύχει εμένα 2 players επιστροφή στο geekbuying. Πήγαινε ταχυδρομείο και πες να στα περάσουν σαν φάκελο όχι δέμα. Φτιάξε 2 διαφορετικά αν είναι. Θα σου έρθει φτηνότερα.
Κράτα την απόδειξη, σκάναρε τη και στείλτη τους. Εμένα μου τα πίστωσαν στο paypal κανονικά τα ταχυδρομικά αφού βέβαια είχαν παραλάβει.

Να το σπάσω δεν γίνεται γιατί είναι πακετάκι κλειστό. Από την άλλη δεν το έχω χρησιμοποιήσει καθόλου είναι του κουτιού. Το ζύγισα και είναι 1.250 σε κιλά. Τώρα αν το πάρει σαν γράμμα καλά θα είναι. Συστημένο το έστειλες ? Η επιστροφή των ταχυδρόμικων έγινε κατόπιν συννενόησεις ή τους πιεσες να στα βάλουν ? Πολωνία ήταν να το στείλεις ή Κίνα ?

Συγνώμη δλδ, εμ εσυ την έκανες την μ@λ@κι@, εμ τους την φορτώνεις (αντικατάσταση, επισκευή κλπ), εμ θες να σου πληρώσουν και τα μεταφορικά από πάνω;

Και μου αρέσει που μετά διαβάζουμε γκρίνιες και παράπονα για τα μαγαζιά.

Συγνώμη δλδ, εμ εσυ την έκανες την μ@λ@κι@, εμ τους την φορτώνεις (αντικατάσταση, επισκευή κλπ), εμ θες να σου πληρώσουν και τα μεταφορικά από πάνω;

Και μου αρέσει που μετά διαβάζουμε γκρίνιες και παράπονα για τα μαγαζιά.
ποια μλκια έκανε; νομίζω με το που το άνοιξε δεν bootαρε. η κάνω λάθος;

αν κατάλαβα καλά του στείλανε ένα με λογισμικό...... geek όχι αυτό που έχετε όλοι.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Καμία μ.... δεν έκανα. Μπήκε μια φορά στο λειτουργικό το είδα, είδα το περιβάλλον και τι version είναι και μετά το έκλεισα και δεν ξανά άνοιξε. Κολλημένο στο boot και δεν το πειράζω.
Καινούργιο μηχάνημα του κουτιού επιστρέφεται

ποια μλκια έκανε; νομίζω με το που το άνοιξε δεν bootαρε. η κάνω λάθος;

Καμία μ.... δεν έκανα. Μπήκε μια φορά στο λειτουργικό το είδα, είδα το περιβάλλον και τι version είναι και μετά το έκλεισα και δεν ξανά άνοιξε.

Αλλα είπες πριν:

Προσπαθησα να βαλω την 2.0.34

Τεσπα, για να μην ταλαιπωρεισαι κι εσυ κι οι άλλοι, διάβασε αυτά που σου εγραψαν παραπάνω (πιθανοτατα το πρόβλημα λύνεται, αρκει να ξέρεις τι κανεις, βέβαια)

On the air προσπάθησα και φυσικά δεν υπήρχε για να την πάρει. Και ταινία είδα και μια χαρά. Όταν πήγα να το ξανά ανοίξω δεν άνοιξε ποτέ. Δεν έκανα καμία παρέμβαση στο μηχάνημα.
Εγώ ρώτησα για την αποστολή πίσω. Πολωνία είναι το service και όχι Κίνα

On the air προσπάθησα και φυσικά δεν υπήρχε για να την πάρει. Και ταινία είδα και μια χαρά. Όταν πήγα να το ξανά ανοίξω δεν άνοιξε ποτέ. Δεν έκανα καμία παρέμβαση στο μηχάνημα.
Εγώ ρώτησα για την αποστολή πίσω. Πολωνία είναι το service και όχι Κίνα

Είπες ότι προσπάθησες να βάλει την 2.0.34 και δεν τη δεχόταν γιατί ήταν παλιότερη

Αρα κάπου «υπήρξε», την «είδε» και την συνέκρινε με αυτή που είχε

Τώρα το τι έκανε από πισω (ανεξάρτητα απο το μνμ που έγραψε) και ποτε εμφανίστηκε το αποτέλεσμα αυτού (στο επόμενο reboot πχ) ο θεός κι η ψυχή του (μη ξεχνάμε ότι μιλάμε για Κινεζιες)

Τεσπα, μη το συνεχίζουμε (έχω απλώς θημηθηκα / μακάρι χωρίς λόγο / πως η έλλειψη συλλογικής και καταναλωτικής συνείδησης εκτός από ηθικά θέματα, δημιουργεί και πρακτικά προβλήματα / πχ πως το Amazon σταμάτησε το free shipping Ελλάδα γιατί πολλοί Ελληναρες, έλεγαν πως δεν παρέλαβαν ποτε δέματα και ζητούσαν λεφτά πίσω κλπ)

Κατά τα αλλα, ξαναλέω, κοιτα αυτά που σου έγραψαν πιο πάνω τα παιδιά.

Η τελευταία version στο site είναι αυτή.και λογικά αυτή θα τράβαγε. Κάτι παραπάνω δεν έκανα.
αγορές κάνω από Amazon και ποτέ δεν είχα free shipping.
Το στέλνω πίσω για αντικατάσταση.