Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Μία ερώτηση στους κατέχοντες. Εχω συνδέσει με καλώδιο LAN για σύνδεση με internet και ενώ συνδέετε κανονικά πίσω βλέπω μόνο δραστηριότητα στο πράσινο λαμπάκι, ενώ το άλλο είναι σβηστό. Το έχει παρατηρήσει κανείς για να μου πει τί γίνεται ???? είναι καμένο ή το πορτοκαλί λαμπάκι παίζει και ρόλο με κάτι άλλο ????
Κανονικά δεν θα έπρεπε να αναβοσβήνουν και τα δύο ???

αναπαραγωγή 4K HDR μεσω LAN με gigabit switch, εχει κρασάρει 2 φόρες σε διαφορετικές ταινίες στην μέση των ταινιων..
οταν ξαναβάζεις την ίδια ταινία απο το σημείο που κράσαρε, την αναπαράγει σωστά.

σαν να μην μπορεί να διαχειριστεί μεγάλα bandwidth για αρκετή ώρα.

αναπαραγωγή 4K HDR μεσω LAN με gigabit switch, εχει κρασάρει 2 φόρες σε διαφορετικές ταινίες στην μέση των ταινιων..
οταν ξαναβάζεις την ίδια ταινία απο το σημείο που κράσαρε, την αναπαράγει σωστά.

σαν να μην μπορεί να διαχειριστεί μεγάλα bandwidth για αρκετή ώρα.

Δεν παίζει αυτή η δικαιολογία Σπύρο.
Κάτι άλλο είναι.
Δοκίμασε άλλο fw η κάνε επαναφορά ρυθμίσεων.

Δεν παίζει αυτή η δικαιολογία Σπύρο.
Κάτι άλλο είναι.
Δοκίμασε άλλο fw η κάνε επαναφορά ρυθμίσεων.

Δεν το λέω σαν δικαιολογία αλλα ως υποτιθέμενη αιτία.

Μπορεί να ειναι 836 αλλα πράγματα.
οπως το οτι χρησιμοποιω Egreat H10 για να έχω 4K στο παλιο ενισχυτή μου,
ισως έιχε μεγάλο φόρτο το NAS, το αργό κλειδωμα του JVC > H10 > ενισχυτή
να δάγκωσε το καλώδιο ethernet κανας ποντίκαρος και 782 αλλα πράγματα.

εχω το τελευταίο fw και δεν εχω περάσει κανένα app.
θα δοκιμάσω επαναφορά ρυθμίσεων και κανα ευχέλαιο.

Καλό ειναι να μην το ξανα κάνει, γιατι θα το πάρει ο διάολος!
αλλα και να το ξανακάνει δεν έγινε και τίποτα, αρκει να θυμομαστε περίπου ποση ώρα εχει περάσει.

Σίγουρα είναι κάτι άλλο γιατί σε εμένα που έχω δει 3-4 δεν το έχει κάνει. Από την άλλη εμένα σε άσχετες στιγμές κάνει παύση και πρέπει να πατήσεις το play ξανά για να συνεχίσει...

Σίγουρα είναι κάτι άλλο γιατί σε εμένα που έχω δει 3-4 δεν το έχει κάνει. Από την άλλη εμένα σε άσχετες στιγμές κάνει παύση και πρέπει να πατήσεις το play ξανά για να συνεχίσει...

θα βλέπεις πολλές ταινίες και κουράζετε.

εγω εχω δει καμια 15 UHD full bluray και 3 UHD remux.
μου το έκανε μόνο 2-3 φορές. Η μία ηταν σίγουρα σε UHD remux και ίσως και σε full UHD.

και νομίζω οτι σε 2K bluray εχει μεγαλύτερη οξύτητα/λεπτομέρεια απο το popcorn hour a300.
αλλα δεν έκανα και άμεσο τέστ A-B, το συμπέρασμα (ισως και λανθασμένο)
ειναι απο μνήμη.. ειχα βάλει μια ταινία, την οποια έκλεισα σε κάποιο σημείο και μετά απο κανα 20' την ξαναέβαλα στο άλλο media player.

Μία ερώτηση στους κατέχοντες. Εχω συνδέσει με καλώδιο LAN για σύνδεση με internet και ενώ συνδέετε κανονικά πίσω βλέπω μόνο δραστηριότητα στο πράσινο λαμπάκι, ενώ το άλλο είναι σβηστό. Το έχει παρατηρήσει κανείς για να μου πει τί γίνεται ???? είναι καμένο ή το πορτοκαλί λαμπάκι παίζει και ρόλο με κάτι άλλο ????
Κανονικά δεν θα έπρεπε να αναβοσβήνουν και τα δύο ???

To κιτρινο led -αν θυμαμαι καλα- ειναι οταν κλειδωνει σε 1000αρι lan & το πρασινο για το 100αρι (αναποδα απο οτι συνηθως..)
Εχω δει καμια δεκαπενταρια 'βαρβατες' ταινιες μεχρι τωρα, δεν εχω παρατηρησει καμια τετοια ανωμαλια.
Βλεπω μεσω 1000αρι lan με smb σε synology nas

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

To κιτρινο led -αν θυμαμαι καλα- ειναι οταν κλειδωνει σε 1000αρι lan & το πρασινο για το 100αρι (αναποδα απο οτι συνηθως..)
Εχω δει καμια δεκαπενταρια 'βαρβατες' ταινιες μεχρι τωρα, δεν εχω παρατηρησει καμια τετοια ανωμαλια.

και εγω με gigabit lan αλλα με NFS σε synology nas
το οποιο ειναι πολύ πιο εύχρηστο (χωρίς χρήση user & pass) ασφαλές και υποτίθεται ειναι πιο γρήγορο απο το SMB.
στο popcorn a300 στο browser του καταλόγου ταινιών το NFS ειναι όντως αρκετά πιο γρήγορο απο browse μεσω SMB.
στο zidoo δεν εχω δοκιμάσει SMB οποτε δεν γνωρίζω αν ειναι γρηγορότερο.

Αφου εχεις ήδη SMB στο synology και αν δεν σε κάνει κόπο, δοκίμασε και το NFS του synology με το Zidoo και μετέφερε μας εντυπώσεις.

Επειδή δεν σε έπιασα, εγώ μια απλή γραμμή έχω που αποδίδει μέχρι 11mbps, κουμπωμένο καλώδιο του lan απο το ρουτερ στο zidoo x9s, Θα έπρεπε να ανάβουν πίσω στο box και τα δύο τα λαμπάκια πράσινο και πορτοκαλί ???? ή μόνο το πράσινο που ανάβει τώρα ???
Να υποθέσω ότι λόγω ταχύτητας ανάβει μόνο το πράσινο έτσι ?????

Μήπως έχεις τον es file manager εγκατεστημένο?

Επειδή δεν σε έπιασα, εγώ μια απλή γραμμή έχω που αποδίδει μέχρι 11mbps, κουμπωμένο καλώδιο του lan απο το ρουτερ στο zidoo x9s, Θα έπρεπε να ανάβουν πίσω στο box και τα δύο τα λαμπάκια πράσινο και πορτοκαλί ???? ή μόνο το πράσινο που ανάβει τώρα ???
Να υποθέσω ότι λόγω ταχύτητας ανάβει μόνο το πράσινο έτσι ?????

Οπα οπα οπα..καμια σχεση!
Μιλω για τοπικο δικτυο μεσω ethrnet, οχι ταχυτητα ιντερνετ.
Το router που εχεις καρφωμενο το x9s εχει θυρες 100 ή 1000 ?
Υποθετω οτι οι θυρες σου ειναι απλες '100αρες´μια και αναβει το πρασινο στο zidoo
Ποιο ειναι?

Οπα οπα οπα..καμια σχεση!
Μιλω για τοπικο δικτυο μεσω ethrnet, οχι ταχυτητα ιντερνετ.
Το router που εχεις καρφωμενο το x9s εχει θυρες 100 ή 1000 ?
Υποθετω οτι οι θυρες σου ειναι απλες '100αρες´μια και αναβει το πρασινο στο zidoo
Ποιο ειναι?

Της VODAFON ενα λευκο ZTE ZXHN H108N

Μήπως έχεις τον es file manager εγκατεστημένο?

Νομίζω πως όχι, το σίγουρο είναι ότι το έκανε στο τελευταίο firmware
@ auter κι εγώ μέσω smb σε synology παίζω και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα

"Ταχύτητα LAN: 100Mbps"
100αρες πορτες εχει.
Λογικο να σου μονο το πρασινο, το κιτρινο ειναι για 1000ρες.
Κανονικα ειναι

Εχει επιλογή στο μενού πριν την εργοστασιακή επαναφορά στις γρήγορες ρυθμίσεις reset openwrt.

fotis δεν υπάρχει τέτοια επιλογή στο 2.1.1 που έχω εγώ τουλάχιστον. Πριν την εργοστασιακή επαναφορά υπάρχει μόνο η επιλογή Upgrade. Στην εργοστασιακή τώρα θα σβήσει τα πάντα.

Στα δε advanced openwrt settings, απλώς σου ανοίγει το browser για να κάνεις login και σου ζητπάει το Password (που έχω ξεχάσει... :smash:).

Μάλλον δεν γλυτώνω το factory reset... :bigcry: