αναπαραγωγή 4K HDR μεσω LAN με gigabit switch, εχει κρασάρει 2 φόρες σε διαφορετικές ταινίες στην μέση των ταινιων..
οταν ξαναβάζεις την ίδια ταινία απο το σημείο που κράσαρε, την αναπαράγει σωστά.
σαν να μην μπορεί να διαχειριστεί μεγάλα bandwidth για αρκετή ώρα.
Δεν παίζει αυτή η δικαιολογία Σπύρο.
Κάτι άλλο είναι.
Δοκίμασε άλλο fw η κάνε επαναφορά ρυθμίσεων.
Σίγουρα είναι κάτι άλλο γιατί σε εμένα που έχω δει 3-4 δεν το έχει κάνει. Από την άλλη εμένα σε άσχετες στιγμές κάνει παύση και πρέπει να πατήσεις το play ξανά για να συνεχίσει...
Μία ερώτηση στους κατέχοντες. Εχω συνδέσει με καλώδιο LAN για σύνδεση με internet και ενώ συνδέετε κανονικά πίσω βλέπω μόνο δραστηριότητα στο πράσινο λαμπάκι, ενώ το άλλο είναι σβηστό. Το έχει παρατηρήσει κανείς για να μου πει τί γίνεται ???? είναι καμένο ή το πορτοκαλί λαμπάκι παίζει και ρόλο με κάτι άλλο ????
Κανονικά δεν θα έπρεπε να αναβοσβήνουν και τα δύο ???
To κιτρινο led -αν θυμαμαι καλα- ειναι οταν κλειδωνει σε 1000αρι lan & το πρασινο για το 100αρι (αναποδα απο οτι συνηθως..)
Εχω δει καμια δεκαπενταρια 'βαρβατες' ταινιες μεχρι τωρα, δεν εχω παρατηρησει καμια τετοια ανωμαλια.
Βλεπω μεσω 1000αρι lan με smb σε synology nas
To κιτρινο led -αν θυμαμαι καλα- ειναι οταν κλειδωνει σε 1000αρι lan & το πρασινο για το 100αρι (αναποδα απο οτι συνηθως..)
Εχω δει καμια δεκαπενταρια 'βαρβατες' ταινιες μεχρι τωρα, δεν εχω παρατηρησει καμια τετοια ανωμαλια.
Βλεπω μεσω 1000αρι lan με smb σε synology nas
Σίγουρα είναι κάτι άλλο γιατί σε εμένα που έχω δει 3-4 δεν το έχει κάνει. Από την άλλη εμένα σε άσχετες στιγμές κάνει παύση και πρέπει να πατήσεις το play ξανά για να συνεχίσει...
Επειδή δεν σε έπιασα, εγώ μια απλή γραμμή έχω που αποδίδει μέχρι 11mbps, κουμπωμένο καλώδιο του lan απο το ρουτερ στο zidoo x9s, Θα έπρεπε να ανάβουν πίσω στο box και τα δύο τα λαμπάκια πράσινο και πορτοκαλί ???? ή μόνο το πράσινο που ανάβει τώρα ???
Να υποθέσω ότι λόγω ταχύτητας ανάβει μόνο το πράσινο έτσι ?????
Οπα οπα οπα..καμια σχεση!
Μιλω για τοπικο δικτυο μεσω ethrnet, οχι ταχυτητα ιντερνετ.
Το router που εχεις καρφωμενο το x9s εχει θυρες 100 ή 1000 ?
Υποθετω οτι οι θυρες σου ειναι απλες '100αρες´μια και αναβει το πρασινο στο zidoo
Ποιο ειναι?
Μήπως έχεις τον es file manager εγκατεστημένο?
Εχει επιλογή στο μενού πριν την εργοστασιακή επαναφορά στις γρήγορες ρυθμίσεις reset openwrt.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.