Ζήτημα τιμονιέρας!!!

Απάντηση: Ζητημα τιμονιερας!!!!

attachment.php

Η Fanatec λάνσαρε την καινούργια τιμονιέρα της, που στιρίζεται σε σύστημα γραναζιών για τη μετάδοση της κίνησης την Porsche 911 Carrera Wheel η οποία απ’ ότι βλέπω λόγο τιμής (160 ευρό + 30ευρό έξοδα αποστολής) θα είναι ένας άμεσος ανταγωνιστής της G27 και μάλιστα με υπεροχή απ’ ότι φαίνεται!

Σύντομα θα έχουμε και νέα reviews ενώ ένα παλιότερο θα βρείτε εδώ (μετά το 25ο λεπτό).

Attachments

• pwc_0144_1.jpg
    pwc_0144_1.jpg
    143.5 KB · Views: 264
Re: Ζητημα τιμονιερας!!!!

Μαριε, πες μας δυο λογια.

Ειναι ολα ΟΚ ?
Καποιο προβλημα ?

Τελος, απο που την πηρες ????

Ευχαριστω

Συγνώμη δεν είχα δει το ποστ.
Την τιμονιέρα την πήρα λίγο μετά το PS3 και το κάθισμα το έχω 2 χρόνια.
Σαν συνδιασμός (και χωρίς να έχω παίξει στην Porche) είναι ότι καλύτερο έχω συναντήση. Είχα την momo στο PC που πλέον δόθηκε δώρο. Περιμένωντας το GT5 παίζω διάφορα σε PC και PS3. Αν το παιχνίδι υποστηρίζει τις 900 μοίρες τότε είναι φοβερή η απόκριση. Ο μοχλός ταχυτήτων είναι πολύ γερός.Γενικά είναι μια πολύ γερή κατασκευή και δένει πολύ καλά με το κάθισμα. Είμαι 110+ κιλά οπότε καταλαβαίνετε και το καθισμα και η πεταλιέρα ΑΝΤΕΧΟΥΝ... :-)

Το τιμόνι που είναι το συμαντικότερο είναι γερό, έχει το δέρμα που το κάνει να μην γλυστράει και γενικά άμα καθίσεις να παίξεις είναι άλλη αίσθηση. Το συστήνε ανεπιφύλακτα. Το κάθισμα έρχεται με courier από Ολλανδία.Οσο και αν έψαξα δεν το βρήκα στην Ελλάδα.

Πρόβλημα δεν έχει προκύψει...
οτι άλλο θελήσεις ρώτα.

Ολιγον καθυστερημενη η απαντηση σου -bye-

(το εχω παρει το πακετο εδω και κανα χρονο...)

Ολιγον καθυστερημενη η απαντηση σου -bye-

(το εχω παρει το πακετο εδω και κανα χρονο...)

Σορυ ρε....
Αλλά όπως θα δεις δεν μπαινω και συχνά από την μια έχουμε πάρα πολύ δουλειά (ναι αληθεια λέω χτυπάω 12 ωρα) και από την άλλη κατι προβληματάκια υγείας....
Αυτές τις μερες γυρισα από άδεια και δεν κινείται φύλλο οπότε και γράφω.

παιδιά υπάρχει εδώ ΤΩΡΑ για παραγγελία???φαίνεται πραγματικά αξιόλογη..

Εχω μια και καθεται κανα χρονο....

Κοιτα στο λινκ του #6 για παραγγελια

Χεχεχε νομίζω ότι ταιριάζει με το θέμα μας ….

633744904321298860-Gamers.jpg

Απάντηση: Ζητημα τιμονιερας!!!

Απίστευτο:eek:: πριν 1 - 1,5 μήνα η G27 έκανε γύρω στα 240 ενώ τώρα 320 :stoned: Εμ! έρχεται το GT5...

Re: Ζητημα τιμονιερας!!!

Αν ενδιαφέρεται κανείς μπορώ να σας δείξω το σύστημα που έχω και παίζω σπίτι μου Forza 3 με Xbox 360 και την τιμονιέρα της Microsoft. Προσωπική πατέντα και εργασία αλλα κάνει δουλειά. Χρησιμοποιώ και μία 32'' HDTV Samsung. Ασχολούμαι μόνο με racing sims οπότε προσωρινά έχω να πω εντυπώσεις μόνο το fm3 μέχρι να βγει το GT5 ,οπότε , και αν αξίζει, θα αγοράσω και την G25 και θα εναλλάσω τιμονιέρες στο ειδικό έπιπλο που έχω φτιάξει!! Δέχομαι και Pm.....

Y.Γ. τα άλλα παιχνίδια δεν αξίζουν με τιμονιέρα ( Grid , Shift , Dirt , WRC ) Μην το δοκιμάσετε κάν , καλύτερα με χειριστηριο...για την F1 2010 δεν μπορώ να πω γνώμη , σε κανα μήνα ρωτηστε με και πάλι! :)

Απάντηση: Re: Ζητημα τιμονιερας!!!

Αν ενδιαφέρεται κανείς μπορώ να σας δείξω το σύστημα που έχω και παίζω σπίτι μου Forza 3 με Xbox 360 και την τιμονιέρα της Microsoft.
θα αγοράσω και την G25 και θα εναλλάσω τιμονιέρες στο ειδικό έπιπλο που έχω φτιάξει!!

Και βέβαια, είναι μια καλή ιδέα :a0210: να δείξουμε εδώ (ή σε σε ένα νέο χωριστό thread) τον "εξοπλισμό" με τον οποίο οδηγούμε τα αγαπημένα μας παιχνίδια αγώνων αυτοκινήτου!

Ειναι η πρωτη τιμονιερα με ιμαντα (δεν φωναζει, πιο αμεση αποκριση), εχει πενταλ σε δικη τους κατηγορια οσον αφορα την αισθηση (πχ το πενταλ του φρενου προσομοιωνει το ABS, ρυθμιζεις οπως θελεις την σκληροτητα του κλπ) και δεν εχει προβλημα με τα shifter.Α! Βαλε και τα carbon αυτακια πισω απο το τιμονι και εισαι σε αλλο επιπεδο.Τοσο απλα.

Απάντηση: Re: Ζήτημα τιμονιέρας!!!

Ψηνομαι και 'γω για την GT3! Τα αξιζει τα λεφτα της? Εντυπωσεις ή εστω καποιο πιο παλιο post που μπορώ να διαβάσω?

Δεν έχω χρόνο τώρα (ίσως βρω την Δευτέρα), γι' αυτό μόνο δυό λογάκια:

- Σύγουρα η καλύτερη τιμονιέρα στην κατηγορία της, για πολλούς λόγους. Μηλάω για την Porsche 911 GT3 RS V2 σε συνδυασμό με τα ClubSport πετάλια.

Παρ' όλα αυτά επαναλαμβάνω ότι υπερέχει σε θέμα απόδοσης, ελάχιστα, από την καταπληκτική για την τιμή της DFGT Logitech και επίσης μοιάζει με κλοπή σε σύγκριση με την Porsche 911 Carrera που κάνει σχεδόν τα ίδια πράγματα (στη μισή τιμή), με κύριο μειονέκτημα ότι πρέπει να αγοράσεις χωριστά τα CSpedals.

Θα αναφερθώ όμως και εκτενέστερα, αν σε ενδιαφέρει!

Ωραια-ωραια!

Οσο αφορα τα standard πενταλ τι εχετε ακουσει? Ενταξει σε σχεση με τα ClubSport δεν ρωταω γιατι ειναι κορυφη, αλλα σε σχεση με τον ανταγωνισμο...

Re: Απάντηση: Re: Ζήτημα τιμονιέρας!!!

Δεν έχω χρόνο τώρα (ίσως βρω την Δευτέρα), γι' αυτό μόνο δυό λογάκια:

- Σύγουρα η καλύτερη τιμονιέρα στην κατηγορία της, για πολλούς λόγους. Μηλάω για τηνPorsche 911 GT3 RS V2 σε συνδυασμό με τα ClubSport πετάλια.

Παρ' όλα αυτά επαναλαμβάνω ότι υπερέχει σε θέμα απόδοσης, ελάχιστα, από την καταπληκτική για την τιμή της DFGT Logitech και επίσης μοιάζει με κλοπή σε σύγκριση με την Porsche 911 Carrera που κάνει σχεδόν τα ίδια πράγματα (στη μισή τιμή), με κύριο μειονέκτημα ότι πρέπει να αγοράσεις χωριστά τα CSpedals.

Θα αναφερθώ όμως και εκτενέστερα, αν σε ενδιαφέρει!

Διευκρινισε το λιγο το παραπανω.Επαιξες με DFGT και δεν ειδες μεγαλες διαφορες? Μονο τον ιμαντα να βαλεις, η διαφορα πρεπει να ειναι αρκετα μεγαλη.Ειδικα εαν μιλαμε για dedicated user...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ζήτημα τιμονιέρας!!!

Διευκρινισε το λιγο το παραπανω.Επαιξες με DFGT και δεν ειδες μεγαλες διαφορες? Μονο τον ιμαντα να βαλεις, η διαφορα πρεπει να ειναι αρκετα μεγαλη.Ειδικα εαν μιλαμε για dedicated user...

Έπαιζα 1,5 χρόνια με την DFGT (και άλλα 3 πρίν με την DFPro). Η μεγάλη διαφορά δεν είναι τόσο στην απόδοση (και οι δύο είναι πολύ καλές) όσο στις ρυθμίσεις! Τις Fanatec τιμονιέρες τις φέρνεις ακριβώς στα μέτρα σου με τις λεπτομερείς ρυθμίσεις τους συν το μεγάλο πλεονέκτημα της συνεχής αναβάθμισης του λογισμικού τους. Το εφέ του ιμάντα είναι κυρίως, η ήσυχη λειτουργία.