Για χειροποίητες κατασκευές κοιτάξτε εδώ!
Μαριε, πες μας δυο λογια.
Ειναι ολα ΟΚ ?
Καποιο προβλημα ?
Τελος, απο που την πηρες ????
Ευχαριστω
Ολιγον καθυστερημενη η απαντηση σου
(το εχω παρει το πακετο εδω και κανα χρονο...)
Αν ενδιαφέρεται κανείς μπορώ να σας δείξω το σύστημα που έχω και παίζω σπίτι μου Forza 3 με Xbox 360 και την τιμονιέρα της Microsoft.
θα αγοράσω και την G25 και θα εναλλάσω τιμονιέρες στο ειδικό έπιπλο που έχω φτιάξει!!
Ποια πήρες ρε θηρίο :a0210εγώ έχω την GT3)?
Ψηνομαι και 'γω για την GT3! Τα αξιζει τα λεφτα της? Εντυπωσεις ή εστω καποιο πιο παλιο post που μπορώ να διαβάσω?
Δεν έχω χρόνο τώρα (ίσως βρω την Δευτέρα), γι' αυτό μόνο δυό λογάκια:
- Σύγουρα η καλύτερη τιμονιέρα στην κατηγορία της, για πολλούς λόγους. Μηλάω για τηνPorsche 911 GT3 RS V2 σε συνδυασμό με τα ClubSport πετάλια.
Παρ' όλα αυτά επαναλαμβάνω ότι υπερέχει σε θέμα απόδοσης, ελάχιστα, από την καταπληκτική για την τιμή της DFGT Logitech και επίσης μοιάζει με κλοπή σε σύγκριση με την Porsche 911 Carrera που κάνει σχεδόν τα ίδια πράγματα (στη μισή τιμή), με κύριο μειονέκτημα ότι πρέπει να αγοράσεις χωριστά τα CSpedals.
Θα αναφερθώ όμως και εκτενέστερα, αν σε ενδιαφέρει!
Διευκρινισε το λιγο το παραπανω.Επαιξες με DFGT και δεν ειδες μεγαλες διαφορες? Μονο τον ιμαντα να βαλεις, η διαφορα πρεπει να ειναι αρκετα μεγαλη.Ειδικα εαν μιλαμε για dedicated user...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.