Ζώα και άνθρωπος

10 μέρες .

Ραχάτι? ναι το κορίτσι μου... το κάνει καλά αυτό! :flipout:

Πωπω ρε συ....

Εμενα οι δυο απο τα 3 αγορια που εχω αν εμεναν 10 ημερες σπιτι θα ειχαν αυτοκτονησει. Βγηκαν εξω την δευτερη μερα με το ζορι....δεν κρατωντουσαν με τιποτα.

Το ιδιο και μια μικρη ομορφουλα που μας αφησε χρονους .

Μη το λες!

Χαίρεται το έξω (αυτή τη στιγμή είναι έξω) αλλά σχεδόν όλη την ημέρα την πέρασε... πάνω μου!

Είτε στην αγκαλιά μου, είτε στον ώμο μου.

Είναι πολύ αγαπουλίνα.

Πωπω ρε συ....

Εμενα οι δυο απο τα 3 αγορια που εχω αν εμεναν 10 ημερες σπιτι θα ειχαν αυτοκτονησει. Βγηκαν εξω την δευτερη μερα με το ζορι....δεν κρατωντουσαν με τιποτα.

Το ιδιο και μια μικρη ομορφουλα που μας αφησε χρονους .

Η φουκαριάρα είχε περίπου 20 ημέρες συνολικά μέσα.

Ένα 10ήμερο περίπου πριν την επέμβαση γιατί είχε οίστρο και κάνανε παρέλαση στην αυλή οι γαμπροί και ένα 10ημερο μετά την επέμβαση μέχρι να βγουν τα ράμματα.

Το πρώτο 10ημερο ήταν φριχτό για την καημένη.
Υπέφερε πολύ... ήθελε να το κάνει.

Βγήκαμε την πρώτη μας βόλτα σήμερα !! Και ενα πιτ στοπ για σνακ ..
323cef91cb67feb735a78dd112d89302.jpg

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αντε βρε!
Το πήρε απόφαση ο μικρούλης!
Προσοχή τώρα γιατί με το παραμικρό χάνει την εμπιστοσύνη του και φοβάται.

Δεν ελεγε να φυγει πανω απο το κεφαλι μου !!

Πάρε του τσαμπιά κεχρί να μπορείς να το βάζεις και να το βγάζεις εύκολα από το κλουβί.
Κάνουν σαν τρελά και είναι ότι πρέπει για εκπαίδευση.

Μη το λες!

Χαίρεται το έξω (αυτή τη στιγμή είναι έξω) αλλά σχεδόν όλη την ημέρα την πέρασε... πάνω μου!

Είτε στην αγκαλιά μου, είτε στον ώμο μου.

Είναι πολύ αγαπουλίνα.

Δεν θελω να σας χαλασω την σχεση:flipout: αλλα οι γατες που κοιμουνται συνηθως πανω μας το κανουν επειδη μας χρησιμοποιουν ως σομπες......

Μας βλεπουν ως τεραστιες θερμαστρες. Πιθανον να τις ηρεμει και ο αφουγκρασμος της καρδιας μας αλλα δινω μικρη προτεραιοτητα σε αυτο.

Απάντηση: Re: Ζώα και άνθρωπος

Πάρε του τσαμπιά κεχρί να μπορείς να το βάζεις και να το βγάζεις εύκολα από το κλουβί.
Κάνουν σαν τρελά και είναι ότι πρέπει για εκπαίδευση.
Εχει απο την πρωτη μερα !!

Δεν θελω να σας χαλασω την σχεση:flipout: αλλα οι γατες που κοιμουνται συνηθως πανω μας το κανουν επειδη μας χρησιμοποιουν ως σομπες......
Οσον αφορα τον δικο μας,το επιβεβαιωνω 100%.
Πριν μερικες μερες που ειχε λιγη ζεστη,ουτε να μας κλ@σει.
Χρησιμοποιουσε τα ποδια μας,απλα σαν μαξιλαρι και αν...
Χθες και προχθες που ψυχρανε λιγο ο καιρος,τσουπ πανω μας κανονικοτα.
Και σημερα το πρωι ,επειδη δεν τον πηγαμε στην ταρατσα ,πορολη την γκρινια του,εριξε και ενα ωραιοτατο κατουρημα, στην πριν απο δυο εβδομαδες φρεσκοβαμενη ντουλαπα μας.
Δεν υπαρχει πιο εκδικητικος γατος απο τον δικο μας....μια κατηγορια μονος του!!!!