Ζώα και άνθρωπος

Re: Απάντηση: Ζώα και άνθρωπος

cutie pie

με έπιασε η ψυχή μου με το γουρουνάκι !

Και τύψεις (αν και απέχω γενικώς από το κόκκινο κρέας)...

Είναι απ'αυτά τα περίεργα της συνύπαρξης με το internet, κάθε βράδυ πριν πέσουμε για ύπνο ψάχναμε για καινούριο ποστ να χαζέψουμε. Σα να'ταν δικό μας το ζωάκι. Σαχλαμάρες, θα μου πεις και δίκιο θα'χεις, και υποκρισίες για κάποιους σαν κι εμάς που καθόλου δεν απέχουν από το κόκκινο κρέας. Αλλά έτσι το νιώθαμε, και πολύ σφιχτήκαμε χθες όταν μάθαμε τα νέα.

Χαίρομαι πάντως αυτούς τους ανθρώπους που παίρνουν μαζί τους τέτοια ζωάκια. Όχι επειδή θα αλλάξουν τον κόσμο, απλά μας θυμίζουν ότι τελικά δεν υπάρχει πλάσμα που να μην έχει ψυχή και δικό του χαρακτήρα. Ειδικά δε τα γουρούνια που μεταξύ άλλων αφενός είναι πανέξυπνα, αφετέρου δένονται.

ρε παιδιά τι να κάνουμε που είναι και νόστιμα γμτ;;;

Μιλάτε κι εσείς, εγώ που'χω να δω σουβλάκι μπροστά μου 1 χρόνο, και σχεδόν το βλέπω στον ύπνο μου, τι να πω, πως ν'αγιάσω;;;; :bigcry:

Κι ομως δεν ειναι υποκρισια. Υποκρισια θα ηταν εαν εκανες πως δεν ενω το κανεις.
Ειναι μια φυσκη συνεπεια το δεσιμο με ενα πλασμα με το οποιο συζεις, και τελικα δενεσαι, και εφοσων αυτο το πλασμα ειναι φυσιολογικα οικειο με την δικη σου οντοτητα και μη καταστροφικο. Θηλαστικα και πτηνα πολυ ευκολα γινονται "δικοι μας ανθρωποι" οταν ζουμε μαζι τους και φυσικα δεν παει ο νους μας να τα φαμε.
Το ιδιο μπορει να συμβει και σε αλλα ειδη απο το δικο μας σε ιδιες καταστασεις.
Επειτα αφου ζησεις με εν ατομο ενος ειδους, αρχιζεις και προβαλεις επανω του ολο το ειδος. Και παυεις να τρως απο το συγκεκριμενο.
Εμενα μου ειχε συμβει κατι σχεδον αναλογο με τις παπιες και τα κουνελια. Σχεδον...κουνελι για παραδειγμα εχω να φαω πανω απο δεκαπεντε χρονια, ισως και εικοσι... Παπια μπορει να φαω αραια και που, επι τη ευκαιρια, αλλα δεν αγοραζω. Ακομα και το αρνι εχω περιορισει πολυ τα τελευταια χρονια, προτιμοντας το προβατο αλλα η συντροφος δεν αντεχει την μυρωδια του τελευταιου στο σπιτι οποτε εχει και αυτο περιοριστει σχεδον αποκλειστει.

Το αρνάκι και εάν φαίνεται αθώο.

Agnus Dei, qui tollis peccata mundi...

Μα είναι νόστιμο το άτιμο. Μας είχε η μητέρα μου την Κυριακή.

Το αρνάκι και εάν φαίνεται αθώο.

Agnus Dei, qui tollis peccata mundi...

Μα είναι νόστιμο το άτιμο. Μας είχε η μητέρα μου την Κυριακή.

Εμα... να τρως καθε μπουκια και να λες ποση αμαρτια του κοσμου κατεβαζω τωρα σε γραμμαρια... Δυσκολες καταστασεις :drool1:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ζώα και άνθρωπος

Εμα... να τρως καθε μπουκια και να λες ποση αμαρτια του κοσμου κατεβαζω τωρα σε γραμμαρια... Δυσκολες καταστασεις :drool1:

ναι... λες και δεν φτάνει η χοληστερόλη!

με έπιασε η ψυχή μου με το γουρουνάκι !

Και τύψεις (αν και απέχω γενικώς από το κόκκινο κρέας)...

Να χαρειτε μην πιασουμε αυτην την κουβεντα γιατι θα καταληξουμε ολοι βεγκαν.

Χορτοφάγοι.
Οι βίγκαν είναι κάτι άλλο που δεν έχω καταλάβει ποια ακριβώς η λογική του βάση. Πχ το να μη φοράς μάλλινα ή να μην τρως μέλι.

Mια ακομα υποκριτικη ταση ειναι για να βγαλουν καποιοι λεφτα.

Η χορτοφαγια μια χαρα λογικη ηταν .

Οταν λεμε ευκαιρια για λεφτα, να πουμε για μια ασκητικη ασκηση με 500 ευρω την βδομαδα οπου καλυπτονται τα εξοδα τροφης και η τροφη ειναι κατι σαν ενα ποτηρι νερο τη μερα... Και μπορει και καποιος να μην ξαναγυρισει και σπιτι του ζωντανος αμα ειναι αποτραβηγμα ασκηση 3 βδομαδων για παραδειγμα.

Εχει χρημα αυτο το καναλι πλεον. Εχει γινει αγορα με γκουρου.

giphy.gif

Οταν τελειωσε η καραντινα, απο τα πρωτα πραγματα που ηθελα να κανω ηταν να επισκευτω καποια οικεια και αγαπημενα προσωπα.

Και καποιες φορες καποια με περιμεναν πριν μπω καν στην αυλη...

Σας παρουσιαζω τον Μινος στην υποδοχη :) Που τον γνωριζω απο μωρο απ'οταν τον απεκτησε η κυρα του που ηθελε παντα ενα της ρατσας chartreux.

Minos 01.jpg

Minos 02.jpg

Minos 03.jpg

Βεβαια τριγυρω γυρναγε και η Ταρα. Η οποια δεν τολμαγε να ανεβει πανω στο περιστηλιο οπου βρισκοταν ο βασιλιας Μινος. ;)

Η Ταρα ηταν ηδη εκει οταν ειχε ερθει ο Μινος.
Στην αρχη ολο τον κυνηγαγε. αυτος ηθελε να παιξει. Τωρα αυτος μεγαλωσε αυτος την κυνηγαει αλλα οχι με κακια. Αλλα για να παιξει. Και αυτη "τον φυσαει".

Τελικα βρεθηκαμε ολοι μαζι στο σπιτι...

Η Ταρα δειτε ποζα.

Tara 2.jpg

Tara 1.jpg

Tara 3.jpg

Ειμαστε χαλαρα αλλα.... μακρυα και αγαπημενα.

Οταν ο Μινος θελει να πειραξει την Ταρα, παει σιγανα και κρυφα εκει που ξαπλωνει και Παφ ! πηδαει απανω...
Οποτε αυτη πεταγεται τον φυσαει πεφτει και καμμια φαπα και φευγει... Δε θελει πολλα πολλα :flipout:

Οπως βλεπετε ο κεθενας εχει τον δικο του καναπε σε αυτο το σπιτι. Οταν η μια γατα παει στον καναπε του αλλου μπορει να πεσουν και ψιλες...

Λιγο πριν την καραντινα....

Attachments

• Minos large.jpg
    Minos large.jpg
    162.2 KB · Views: 77
Minos 05.jpg

Αυτο σημαινει "Εισαι της οικογενιας" στην Γατισια.

Minos 04.jpg

Ποσο θα ηθελα να φερω σε επαφη τον δικο μου τον Μινοϊ με τον Μινος να γινουν φιλοι και να παιζουν αλλα προβλεπω σιγουρα σφαγη γιατι ο δικος μου εαν ειναι κατι που δεν γουσταρει ειναι....οι γατες
Οποτε δεν το τολμαμε καν...