Ζώα και άνθρωπος

Γυρνωντας απο τη μητερα μου οικογενειακως (με τα ποδια 40 λεπτα! Να και κατι καλο που μας αφησε αυτη η κατασταση) βρηκαμε μια φωλια με 3 γατακια, γυρω στο μηνα; Ελειπε η μανουλα τους. Φτασαμε πολυ κοντα να υιοθετησουμε ενα.. κουκλια και τα τρια

Re: Απάντηση: Ζώα και άνθρωπος

Γυρνωντας απο τη μητερα μου οικογενειακως (με τα ποδια 40 λεπτα! Να και κατι καλο που μας αφησε αυτη η κατασταση) βρηκαμε μια φωλια με 3 γατακια, γυρω στο μηνα; Ελειπε η μανουλα τους. Φτασαμε πολυ κοντα να υιοθετησουμε ενα.. κουκλια και τα τρια

έσκασε μύτη η μάνα;

Εμείς ,όταν γέννησε η γάτα της γειτόνισσας στην ντουλάπα μας στο Ξυλόκαστρο,τα πήραμε και τα τρία.(ο Ρόμπιν και οι αδελφές του)

Δεν θέλαμε να τα χωρήσουμε. Είχαν πάντα παρέα ακόμα και όταν λείπαμε.

Re: Απάντηση: Ζώα και άνθρωπος

Και να παιρνατε καλο θα κανατε. Και να μην περνατε κανεις δεν ξερει, παντως αποκλειεται να τα εχασε η μανα τους.

IMG_20200517_170019.jpg

Καθίσαμε και οι 4 και τα χαζεύαμε... το τρίτο δεν φαίνεται, αλλά ήταν όλα κουκλάκια. 70-80 μέτρα πιο πέρα, στην απέναντι πλευρά του δρόμου, είδαμε μια γατα, γκρι τιγρε... Να ήταν η μανούλα τους;

ελα ρε μια χαρα προστατευμενα και οχι απογαλακτισμενα ειναι αυτα.

Μακαρι να πανε σε ανθρωπους να τα προσεχουν και να τα στειρωσουν γιατι ειναι κριμα ολο αυτο με τα αδεσποτα.

Παντως αυτα βαζω στοιχημα οτι απλα περιμενουν την μανα τους.

95246116_10217221308429173_948471144237760512_o.jpg

Εκπληκτικη φωτογραφια !
Η ομορφια του κοσμου ενσαρκωμενη σε ενα πλασμα.
Η Ιδεα του Καλου παιρνοντας υποσταση στον κοσμο.
Απιστευτο τι δημιουργε σαν συναισθημα και συναισθηση αυτη η φωτογραφια. Την κατεβασα να την εχω.

Δεν τις βάζεις σε HD να την βάλω σαν desktop background ? Τώρα έχω αυτήν εδώ, αλλά η γατούλα είναι καλύτερη
ehpCSfY.jpg

Δεν ξέρω αν είχατε πάρει ποτέ χαμπάρι τον μικρούλη Hank.

Ένα γουρουνάκι που (προφανώς στα χέρια των ανθρώπων που το φρόντιζαν, και με το μεράκι που έδειξαν) έγινε διεθνώς διάσημο, και πέρασε 3μιση χρόνια απλά κάνοντας καλό στον κόσμο γύρω του, οργανώνοντας και συμμετέχοντας φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, και γενικότερα με καθημερινές σχεδόν φωτογραφίες που χάριζαν χαμόγελα.

Δυστυχώς έφυγε χθες, από κάποια σοβαρή επιπλοκή μετά από ένα χειρουργείο ρουτίνας. Το παρακολουθούσαμε από μωρό, όταν τελείως τυχαία έπεσε στο μάτι μας. Κι ήταν απλά μια ένδειξη πως καλοί άνθρωποι μπορούν να κάνουν ευτυχισμένο ένα ζωάκι, και αυτό με τη σειρά του, και τη βοήθεια τους (ο 'μπαμπάς' είναι συγγραφέας παιδικών διηγημάτων, και η πέννα του έδινε έξτρα ζωή στις φωτογραφίες!), να μοιράζει χαρά σε όλο τον πλανήτη.

aXgpRB2_700b.jpg

aR7PRny_700b.jpg

a5WP5Og_700b.jpg