Ζώα και άνθρωπος

Επίνα 10 φραπέδες με δυο φουσκωτές κουταλιές καφέ σε μισό ποτήρι νερό. Ο τελευταίος ήταν ακριβώς πριν κοιμηθώ. Κοιμόμουν σαν πουλάκι, ακριβώς γιατί με ευχαριστούσε.
Καμιά παρενέργεια από όσες προαναφέρθηκαν. Όσο έπινα τόσο καλύτερα ένοιωθα.

Μια μέρα όμως πήρα το στομάχι μου στο χέρι. Τώρα έχω γαστρεντερολόγο αγκαζέ. Δεν ξέρω αν ήταν μόνο από αυτό, δεν έχω κάνει καμιά άλλη κατάχρηση.

Αυτό συμβαίνει γιατί ο οργανισμός εθίζεται στην καφείνη και μετά από καιρό δεν αντιδρά όπως στην αρχή ή τουλάχιστον σε τέτοιο νευρικό ερέθισμα.

Γι αυτόν τον λόγο μπορεί κάποιος που έχει συνηθίσει ,να πιεί καφέ και μετά από λίγο να κοιμηθεί σαν πουλάκι.

(εμένα με έχει πάρει ο ύπνος με την κούπα στο χέρι..:))

Πίνω οπωσδήποτε έναν, το πρωί. Μια στις δύο θα πιω και έναν το απόγευμα. Εάν πιω αργά, μετά τις 7 ή 8, δεν πρόκειται να κοιμηθώ πριν τις 1. Εάν πάλι δεν πιω για μια μέρα, την επομένη -μπορεί και το απόγευμα της ίδιας της μέρας αποχής- θα έχω έναν ελαφρύ πονοκέφαλο. Εάν δεν πιω ούτε την επομένη, τη μεθεπομένη δεν θα έχω ούτε τον πονοκέφαλο.

Εγω εβαλα ενα αγγελακι :angel:(στο τελευταιο ποστ). Δεν ξερω τι εγινε απο κει και επειτα ! :laugh:

Δεχομαι οσα μου λετε (και γιατι να μην τα δεχτω, ειμαι καλοπροαιρετος σε νεα δεδομενα)
αλλα απο την στιγμη που ΕΙΧΑ (περα απο καθε αμφιβολια) τα προβληματα που ειχα
και ΕΚΟΨΑ (περα απο καθε αμφιβολια) αυτα ακριβως τα προβληματα (τρεμουλο,
ταχυκαρδια, κλπ) ...

... θεωρησα υποχρεωση μου να το αναφερω ! :proud: Αλλωστε, τελειωσα λεγοντας ...

Η ομοιοπαθητικη (ακομα και ως placebo) ... δεν ειναι 100% applicable εις απαντες.
Sorry folks :rolleyes: ....

Τούτη η κυρία ήρθε απο το πουθενά.Με υποδέχεται κάθε βράδυ κάτω απο την ελιά που παρκάρω το αμάξι και με συνοδεύει μέχρι τον πρώτο όροφο που κατοικώ! Εννοείται πως τρώμε παρεάκι,εννοείται πως με έχει σκλαβώσει! Επίσης εννοείται πως δεν υπάρχει περίπτωση να της βγάλω μια φωτό της προκοπής..

Attachments

• IMG_20190516_023007.jpg
    IMG_20190516_023007.jpg
    61.1 KB · Views: 51
Μπράβο βρε Νίκο...Αφού κάθεται καλά είναι..Εγώ έχω δύο στο μπαλκόνι αλλά κρατούν αποστάσεις ασφαλείας..Του συγκεκριμένου μουργου του έχω υποσχεθεί μια καλή φωτό αλλά δεν κάθεται..Τον πέτυχα στο φεύγα πάλι..

P1012511.jpg

Tι είναι αυτό το πράμα ρε γμτο.

Ποιον πείραξε το σκυλάκι και κάνει έτσι ο οδηγός?

Τι απολιτισιά είναι αυτή...

Και όλα αυτά στην Αθήνα του 2019.!

Να χαρώ εγώ πρωτεύουσα ευρωπαικού κράτους..

Αρχή άνδρα δείκνυσι

https://www.in.gr/2019/02/22/apopsi/arxi-andra-deiknysi/

Εστω και λιγη εξουσια να δωσεις σε καποιον, αποκαλυπτεται γρηγορα το ποιον του. Αυτος, με την εξουσια που θεωρησε οτι ειχε ως οδηγος, τοσα μπορεσε να κανει. Σκεψου να ειχε ακομα περισσοτερη. Ειναι αυτο που λενε οτι γινεται με τη μαιμου οσο πιο ψηλα ανεβαινει...

Το μονο παρηγορο για μενα, η αντιδραση του κοσμου. Ολα εχουν και ενα οριο τελικα (?)

Γιατί έχει ο οδηγός την αρμοδιότητα και άρα την εξουσία να κρίνει ποιος θα ανεβαίνει στο όχημα?

Ούτε καν την αρμοδιότητα να κάνει έλεγχο εισιτηρίων δεν έχει (υπάρχουν άλλοι για αυτό).

Στο στρατό θυμάμαι είχα αποκαλέσει μαλακα και είχα κάνει λεκτική επίθεση σε ένα λοχία που κλώτσησε με δύναμη ένα κουτάβι.. Είχα έξοδο θυμάμαι και την ώρα που έγινε το σκηνικό ,ήμουν δίπλα από την πύλη και ετοιμαζομουν να βγω..Μου στέρησε την έξοδο και με έβγαλε στην σέντρα την επόμενη μέρα...Το αποτέλεσμα; 5 μέρες φυλακή ....Τι ψάχνουμε ακριβώς να βρούμε;