Ζώα και άνθρωπος

Re: Απάντηση: Μπορείς να πετάξεις 4 ψυχές στα σκουπίδια; Κι όμως μπορείς....

Δεν χρειαζόταν να τα επαναλάβεις. Τα εξήγησες εχθές. Και δεν είναι τρολλάρισμα το να ρωτώ αν η πρακτική αυτή για τα 2 νησιά, θα πρέπει να ακολουθηθεί και στα φονικά περιστατικά που ανέφερα παραπάνω ή άλλα που πέφτουν καθημερινά υπ'όψιν μας σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

Όταν απευθύνθηκες στον Μάνο έκανες σαν να μην καταλαβαίνεις. Ή προσποιούσουνα?

Όσο για το αν έχεις την απορία για το αν αυτή η πρακτική πρέπει να ακολουθηθεί και σε όλα τα άλλα περιστατικά, απλά να ρωτήσεις.
Δεν χρειαζότανε να βάλεις όλο το zoosos, ούτε τόσα φρικτά περιστατικά για να τονίσεις τη θέση σου.
Έχεις απορία? Ρώτα.
Θέλεις να πεις τη γνώμη σου? Πες την.
Αυτό όμως ήταν απαράδεκτο.

... να ρωτώ αν η πρακτική αυτή για τα 2 νησιά, θα πρέπει να ακολουθηθεί και στα φονικά περιστατικά που ανέφερα παραπάνω ή άλλα που πέφτουν καθημερινά υπ'όψιν μας σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

Aν ρωτας εμενα .... σε ΟΛΑ.
Απο την Ορεστιαδα μεχρι την Καλαματα και απο την Κερκυρα μεχρι το Καστελορυζο.

Ενας "ανθρωπος" που κανει τετοιες κτηνωδιες σε ζωα .... ειναι θεμα χρονου να επεκταθει και σε παιδια !
Εδω δεν μιλαμε για ενα οδηγο που παρεσυρε εναν σκυλο, ουτε για εναν ψαρα που επιασε μια χελωνα
στα διχτυα του. Εγραψα, την "μυσταγωγια" προετοιμασιας και "ικανοποιησης" ... μερικες σελιδες πισω.
Υπαρχει ανειπωτος σαδισμος με την τσιμενταρισμενη χελωνα. Ποσο θες για να το αντιληφθεις ?

ΔΕΝ μπορει να συνεχισει να κυκλοφορει ελευθερος αυτος (η αυτοι). Οχι στην δικη μου συνειδηση !
Το οτι δεν εχει οδηγηθει η αστυνομια σε καποιους υποπτους ειναι καθαρη ΟΜΕΡΤΑ των ντοπιων.
Γνωριζουμε τι συμβαινει σε μικρες και "σφιχτες" κοινωνιες.
Δεν ηρθαμε ως κομητες σ'αυτον τον τοπο.

Last edited:
Απάντηση: Μπορείς να πετάξεις 4 ψυχές στα σκουπίδια; Κι όμως μπορείς....

Όταν απευθύνθηκες στον Μάνο έκανες σαν να μην καταλαβαίνεις. Ή προσποιούσουνα?

Όσο για το αν έχεις την απορία για το αν αυτή η πρακτική πρέπει να ακολουθηθεί και σε όλα τα άλλα περιστατικά, απλά να ρωτήσεις.
Δεν χρειαζότανε να βάλεις όλο το zoosos, ούτε τόσα φρικτά περιστατικά για να τονίσεις τη θέση σου.
Έχεις απορία? Ρώτα.
Θέλεις να πεις τη γνώμη σου? Πες την.
Αυτό όμως ήταν απαράδεκτο.

Δεν είναι απαράδεκτο. Δεν προσβάλω κανέναν και δεν τρολλάρω κανέναν. Εχω την άποψή μου, έχετε την δική σας και συζητάμε ένα γεγονός που επηρεάζει την καθημερινότητά μας (άσχετα αν η αφορμή ήταν τοπική -τα δυό νησιά), μιας και τέτοια περιστατικά γίνονται κάθε μέρα σε όλη την επικράτεια. Αγνοώντας ή παραβλέποντας οτι, ακριβώς αφορά την επικράτεια, προτείνετε μια τοπική λύση που δεδομένης της οικονομικής κατάστασης, καταδικάζετε (αρχίζοντας με αυτούς που έριξαν το σύνθημα στο ιντερνετ), κάποιες χιλιάδες κόσμου που ζουν στα νησιά αυτά (και οι οποίοι μπορεί - ή όχι - να είναι οι ενθερμότεροι προστάτες της άγριας ζωής), σε σκόπιμο οικονομικό μαρασμό.
Αυτό που έκανα είναι να απομακρύνω τα δύο νησιά απο το μικροσκόπιο και να εστιάσω σε όλη την επικράτεια και να βάλω το πρόβλημα σε καινούργια βάση - αν δηλαδή αυτό πρέπει να γίνεται παντού. Και αν ναι, που θα καταλήξει αυτό. Δεν έγινε αντιληπτό.
Χθες με τις ομελέτες απο τις φωλιές και το διαρκές άγχος, προσπάθησα να επισημάνω τι αρνητικές παράπλευρες συνέπειες θα μπορούσε να έχει αυτό το μπουκοτάζ, αλλά πάλι δεν έγινε αντιληπτό.
Στον μύθο του Αισώπου με τα ποντίκια και τον γάτο, όταν αποφάσισαν να δέσουν ένα τενεκεδοκούτι στην ουρά του ωστε να τον ακούν όταν έρχεται και πανηγύριζαν για την ιδέα, ο γεροπόντικας τους είπε, "καλή ιδέα, ποιός θα πάει όμως να δέσει το κουτί στην ουρά του γάτου ?". Ε, λοιπόν, δεν βγήκε κανείς να του πεί οτι τρολάρει ή οτι ειρωνεύεται - γιατί το ερώτημα ήταν απόλυτα φυσικό. Οσο φυσικό είναι και το δικό μου - να γίνεται μπουκοτάζ οπουδήποτε στην επικράτεια, όταν έχουμε τέτοια κρούσματα ?
Δεν πρόκειται για τρολάρισμα - αν το ψάξεις λίγο θα δεις οτι πρόκειται (με κάθε σεβασμό για τον δάσκαλο και με μπόλικη ταπείνότητα) για συνδιασμό των δύο σωκρατικών μεθόδων διαλλεκτικής...
πχ. http://www.synergysolution.gr/main/coaching-sokratis/

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπορείς να πετάξεις 4 ψυχές στα σκουπίδια; Κι όμως μπορείς...

...Υπαρχει ανειπωτος σαδισμος με την τσιμενταρισμενη χελωνα. Ποσο θες για να το αντιληφθεις ?

ΔΕΝ μπορει να συνεχισει να κυκλοφορει ελευθερος αυτος (η αυτοι). Οχι στην δικη μου συνειδηση !
Το οτι δεν εχει οδηγηθει η αστυνομια σε καποιους υποπτους ειναι καθαρη ΟΜΕΡΤΑ των ντοπιων.
Γνωριζουμε τι συμβαινει σε μικρες και "σφιχτες" κοινωνιες.
Δεν ηρθαμε ως κομητες σ'αυτον τον τοπο.

Εγώ δεν τον αντιλαμβάνομαι ? Φυσικά και τον αντιλαμβάνομαι και έχω δικό μου επιθυμητό τρόπο τιμωρίας - παραδειγματικό μάλιστα - αν πιάσουν τον/τους δράστες, αλλά είναι αντισυνταγματικός και πολύ βάρβαρος γι'αυτό και τον αποσιωπώ.
Αλλά να καταδικάσω πχ. 10.000 κόσμο για έναν δράστη, ούτε οι Γερμανοί δεν το έκαναν στην κατοχή σαν αντίποινα...

Δεν είναι απαράδεκτο. Δεν προσβάλω κανέναν και δεν τρολλάρω κανέναν. Εχω την άποψή μου, έχετε την δική σας και συζητάμε ένα γεγονός που επηρεάζει την καθημερινότητά μας (άσχετα αν η αφορμή ήταν τοπική -τα δυό νησιά), μιας και τέτοια περιστατικά γίνονται κάθε μέρα σε όλη την επικράτεια. Αγνοώντας ή παραβλέποντας οτι, ακριβώς αφορά την επικράτεια, προτείνετε μια τοπική λύση που δεδομένης της οικονομικής κατάστασης, καταδικάζετε (αρχίζοντας με αυτούς που έριξαν το σύνθημα στο ιντερνετ), κάποιες χιλιάδες κόσμου που ζουν στα νησιά αυτά (και οι οποίοι μπορεί - ή όχι - να είναι οι ενθερμότεροι προστάτες της άγριας ζωής), σε σκόπιμο οικονομικό μαρασμό.
Αυτό που έκανα είναι να απομακρύνω τα δύο νησιά απο το μικροσκόπιο και να εστιάσω σε όλη την επικράτεια και να βάλω το πρόβλημα σε καινούργια βάση - αν δηλαδή αυτό πρέπει να γίνεται παντού. Και αν ναι, που θα καταλήξει αυτό. Δεν έγινε αντιληπτό.
Χθες με τις ομελέτες απο τις φωλιές και το διαρκές άγχος, προσπάθησα να επισημάνω τι αρνητικές παράπλευρες συνέπειες θα μπορούσε να έχει αυτό το μπουκοτάζ, αλλά πάλι δεν έγινε αντιληπτό.
Στον μύθο του Αισώπου με τα ποντίκια και τον γάτο, όταν αποφάσισαν να δέσουν ένα τενεκεδοκούτι στην ουρά του ωστε να τον ακούν όταν έρχεται και πανηγύριζαν για την ιδέα, ο γεροπόντικας τους είπε, "καλή ιδέα, ποιός θα πάει όμως να δέσει το κουτί στην ουρά του γάτου ?". Ε, λοιπόν, δεν βγήκε κανείς να του πεί οτι τρολάρει ή οτι ειρωνεύεται - γιατί το ερώτημα ήταν απόλυτα φυσικό. Οσο φυσικό είναι και το δικό μου - να γίνεται μπουκοτάζ οπουδήποτε στην επικράτεια, όταν έχουμε τέτοια κρούσματα ?
Δεν πρόκειται για τρολάρισμα - αν το ψάξεις λίγο θα δεις οτι πρόκειται (με κάθε σεβασμό για τον δάσκαλο και με μπόλικη ταπείνότητα) για συνδιασμό των δύο σωκρατικών μεθόδων διαλλεκτικής...
πχ. http://www.synergysolution.gr/main/coaching-sokratis/

Καμία σχέση με Σωκρατική διαλεκτική. Μη με κάνεις να γελάω.

Ούτε έδειξες καμία συνέπεια για τη συγκεκριμένη δράση, ούτε έδειξες που θα καταλήξει αυτό.

Το να παραθέτεις τέτοια φρικτά γεγονότα δεν έχει καμία σχέση με αυτό που νομίζεις ότι κάνεις.

Το αντίθετο, στείρα παράθεση είναι που απλά συνοδεύτηκε από το γελοίο ερώτημα αν πρέπει να γίνει μποϋκοτάζ παντού.
Ούτε απομακρύνεις τα δύο νησιά από το μικροσκόπιο αν δεν παραθέτεις απολύτως ανάλογες παριπτώσεις.

Άσε τη Σωκρατική διαλεκτική κατά μέρος, είναι κάτι που σαφώς δεν κατέχεις.

Ούτε καν, το μύθο του Αισώπου δεν κατάλαβες ότι δεν έχει αναλογία εδώ.

Αν θέλεις να μάθεις για το αν πρέπει να γίνεται παντού μπουκοτάζ, απλά ρώτα το και θα σου απαντήσουμε.
Εύκολο είναι.

Δεν χρειάζονται φανταιζί "προσπάθειες" τη στιγμή που είναι και τόσο ατυχώς εφαρμοσμένες.

ΥΓ. προσπάθησε περισσότερο με τον Σωκράτη, είσαι μακριά ακόμη. Διάβασε όλο τον Πλάτωνα. Ξανά και ξανά.
Όπου έχεις απορίες μπορώ να σε βοηθήσω. Η Σωκρατική μέθοδος πάντως ΔΕΝ είναι τόσο απλή όσο την αντιλήφθηκες.
Για παράδειγμα πρέπει να ξέρεις όλες τις πιθανές απαντήσεις στο ερώτημα που έθεσες και για κάθε απάντηση να μπορείς να αποδείξεις το αδιέξοδο που προκαλεί.
Εσύ παραγματικά δεν φαντάστηκες καν ότι υπάρχουν αποδεκτές μη αδιέξοδες απαντήσεις στο απλό ερώτημα που έθεσες.
Για να μη κουράζεσε στο λέω.

Καλώς. Θα το έχω υπ'όψιν μου.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπορείς να πετάξεις 4 ψυχές στα σκουπίδια; Κι όμως μπορεί

Εγώ δεν τον αντιλαμβάνομαι ? Φυσικά και τον αντιλαμβάνομαι και έχω δικό μου επιθυμητό τρόπο τιμωρίας - παραδειγματικό μάλιστα - αν πιάσουν τον/τους δράστες, αλλά είναι αντισυνταγματικός και πολύ βάρβαρος γι'αυτό και τον αποσιωπώ.
Αλλά να καταδικάσω πχ. 10.000 κόσμο για έναν δράστη, ούτε οι Γερμανοί δεν το έκαναν στην κατοχή σαν αντίποινα...

Για να καταλάβω δηλαδή χρησιμοποιείς τη Σωκρατική μέθοδο για να δείξεις πόσο λάθος είναι μια νόμιμη και συνταγματική δράση (της ελεύθερης επιλογής) και ταυτόχρονα ο επιιθυμητός σου άρα και προτεινόμενος (άσχετα αν δεν διατυπώνεται από φόβο) λες ότι είναι αντισυνταγματικός και άρα παράνομος.
Ο Σωκράτης ξέρεις το κώνειο το ήπιε για να μη παραβιάσει τον νόμο.
Γιατί κάτι τέτοιο θα ξεθεμελίωνε όλο του το έργο (της μεθόδου του περιλαμβανομένης).
Έχεις μπερδευτεί πολύ ασχημα.

Re: Μπορείς να πετάξεις 4 ψυχές στα σκουπίδια; Κι όμως μπορείς....

BIOS ...

Κανενα μποϋκοταζ και καμια αυτοκλητη οργανωση απο το πουθενα και καμια καμερα για τα μεσηβριναδικα
lifestyle μαγκαζινα και καμια δυσφημιστικη καμπανια για το νησι (η τα νησια) και καμια καταγγελια στον ΟΗΕ
(η δεν ξερω τι αλλο απιθανο πεταχθηκε εδω μεσα ... :icon15:)

ΠΑΕΙ η αστυνομια και αρχιζει να ρωταει κοσμο .... και να ψαχνει .... και ο κοσμος την βοηθαει να βρει
αυτους που, υποτιθεται, την στιγματιζουν ως μικροκοινωνια.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ? :furious3:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπορείς να πετάξεις 4 ψυχές στα σκουπίδια; Κι ό

Για να καταλάβω δηλαδή χρησιμοποιείς τη Σωκρατική μέθοδο για να δείξεις πόσο λάθος είναι μια νόμιμη και συνταγματική δράση (της ελεύθερης επιλογής) και ταυτόχρονα ο επιιθυμητός σου άρα και προτεινόμενος (άσχετα αν δεν διατυπώνεται από φόβο) λες ότι είναι αντισυνταγματικός και άρα παράνομος.
Ο Σωκράτης ξέρεις το κώνειο το ήπιε για να μη παραβιάσει τον νόμο.
Γιατί κάτι τέτοιο θα ξεθεμελίωνε όλο του το έργο (της μεθόδου του περιλαμβανομένης).
Έχεις μπερδευτεί πολύ ασχημα.

Ρε συ, δεν ισχυρίστηκα οτι είμαι ο Σωκράτης ή θα θυσιαστώ σαν αυτόν... Την μέθοδό του χρησιμοποίησα μόνο. Εσύ μπερδεύεσαι. Του δράστη θα άλλαζα αντισυνταγματικά τον αδόξαστο αν δεν με έβλεπε κανείς.
Πες μου όμως τώρα μια και επανειλημμένα μου λες να ρωτήσω... Να εφαρμοστεί το μπουκοταζ σε όλη την επικράτεια όπου υπάρχουν κρούσματα, ναι ή όχι ?

ΠΑΕΙ η αστυνομια και αρχιζει να ρωταει κοσμο .... και να ψαχνει .... και ο κοσμος την βοηθαει να βρει

..Τώρα ειλικρινά, σε μιά εποχή, που η αστυνομία, ουσιαστικά, αρνείται να παράσχει ασφάλεια σε πολίτες (έναντι εγκληματιών) ή ακούγονται διάφορα κουλά - ότι πχ ζήτησαν από πολίτες να τους πληρώσουν τα καύσιμα του περιπολικού - πιστεύεις ότι θα ασχοληθεί με τη διερεύνηση του ποιός σκότωσε τη φώκια ή τις χελώνες;

Απάντηση: Re: Μπορείς να πετάξεις 4 ψυχές στα σκουπίδια; Κι όμως μπορείς....

...ΠΑΕΙ η αστυνομια και αρχιζει να ρωταει κοσμο .... και να ψαχνει .... και ο κοσμος την βοηθαει να βρει

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ? :furious3:

Που ξέρεις οτι αυτό δεν γίνεται απο την πρώτη μέρα ?...
Επειδή εσύ είσαι σίγουρος οτι ξέρουν, πρέπει σώνει και καλά να ξέρουν?

εντιτ

Θα σου δώσω ένα τιπ... Μυστικό που το ξέρουν 3-4, με τον ντόρο που έγινε, θα το είχε μάθει όλο το νησί με τις γνωστές διαδρομές και διαδικασίες. Επομένως θα το ήξεραν και τα φιλόζωα σωματεία των νησιών - και η αστυνομία... Ας πάρουν θέση τα φιλόζωα σωματεία στον ισχυρισμό σου.

Last edited:

τιπ λάθος λέξη... Κλού - ή χίντ που λένε και στα πομακοχώρια.

Ουφ .... Ok, κυριοι
μην κανετε/κανουμε τιποτα.

(Δεν ξερω γιατι χαλιεμαι φορες-φορες.
Λες και ειμαι ο Τοσκας του AVclub :icon15:)

Ας αλλαξουμε το νημα σε "συμφεροντα μικροκοινωνιων και κοστη αστυνομιας".
Ολα καλα .... ολα καλα .... -bye-

SR71B;1057874108...(Δεν ξερω γιατι χαλιεμαι φορες-φορες. Λες και ειμαι ο Τοσκας του AVclub :icon15:)...[/QUOTE said:
Χαλιέσαι γιατι θεωρείς οτι η βολικότερη λύση είναι και η πιο πιθανή, ενώ μπορεί να μην είναι έτσι.

Οσο για το "μην κανετε/κανουμε τιποτα", δεν ισχύει. Τι παραπάνω να κάνουμε δηλαδή ? Οτι ήταν να γίνει με τα νησιά, έγινε....

Εγω καταλαβαινω κατι αλλο :
την χελωνα δεν την εφαγε ο σκυλοπνιχτης.
Την χελωνα την εφαγαν οι λεπτες ισορροπιες του χωριου.

Με τις υγειες μας :icon15:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπορείς να πετάξεις 4 ψυχές στα σκουπίδια;

Ρε συ, δεν ισχυρίστηκα οτι είμαι ο Σωκράτης ή θα θυσιαστώ σαν αυτόν... Την μέθοδό του χρησιμοποίησα μόνο. Εσύ μπερδεύεσαι. Του δράστη θα άλλαζα αντισυνταγματικά τον αδόξαστο αν δεν με έβλεπε κανείς.
Πες μου όμως τώρα μια και επανειλημμένα μου λες να ρωτήσω... Να εφαρμοστεί το μπουκοταζ σε όλη την επικράτεια όπου υπάρχουν κρούσματα, ναι ή όχι ?

Εξαρτάται από την περισταση/περιπτωση.

Η πραγματικότητα σπάνια μπορεί να ανταποκριθεί σε ένα ναι ή όχι.

Εγω καταλαβαινω κατι αλλο :
την χελωνα δεν την εφαγε ο σκυλοπνιχτης.
Την χελωνα την εφαγαν οι λεπτες ισορροπιες του χωριου.

Με τις υγειες μας :icon15:

Μάνο σε κάποιο χωριό της Χαλκιδικής έχουν γίνει πολύ χειρότερα και δεν αφορούσαν ζώα ,δυστυχώς .
Ολοι βλέπανε ,όλοι ξέρανε

Re: Απάντηση: Re: Μπορείς να πετάξεις 4 ψυχές στα σκουπίδια; Κι όμως μπορείς....

Μάνο σε κάποιο χωριό της Χαλκιδικής έχουν γίνει πολύ χειρότερα και δεν αφορούσαν ζώα ,δυστυχώς .
Ολοι βλέπανε ,όλοι ξέρανε

Ε ναι!

Η πιο παλιά ιστορία στις μικρές κοινωνίες.
Και μη μιλώντας καταντάνε όλοι συνένοχοι...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπορείς να πετάξεις 4 ψυχές στα σ

Εξαρτάται από την περισταση/περιπτωση.

Η πραγματικότητα σπάνια μπορεί να ανταποκριθεί σε ένα ναι ή όχι.

Τι απάντηση είναι αυτή τώρα?... Μια βολική αοριστολογία είναι.

Δηλαδή ποιά περίσταση/περίπτωση θα επιβάλει το ναι και ποιά το όχι ? Εχει να κάνει με το αν αφορά φώκια, αρκούδα, αγριοκάτσικα ή μπεκάτσες?
Εχει να κάνει με το ειδεχθές του πράγματος, αν σκοτώθηκαν με τουφέκι ή αποκεφαλίστηκαν ή τα άφησαν χωρίς νερό ?
Και ποιός θα το αποφασίσει ? Θα ψηφίσουμε μεταξύ μας ή όποιος προλάβει θα αναρτήσει το μακρύ του και το κοντό του ?
Η θα το αφήσουμε στον μπλόγκερ που ανέβασε για τα 2 νησιά στο σάιτ που το διέδωσε διεθνώς ? - Διότι στην περίπτωση των 2 νησιών υπήρξε καταπληκτική ταύτιση απόψεων των απανταχού φιλόζωων μαζί του.
Δεν νομίζω όμως να έκανε το ίδιο με συνθήματα για τις περιοχές των περιστατικών που ανάρτησα πιο πριν...

Η πραγματικότητα που αναφέρεις μπορεί να μας εκπλήξει όλους αν ποτέ επιλυθούν τα ποιός που πότε των εγκλημάτων αυτών. Και όπως είπα και χτες, Το σύνθημα για κάποιους τόπους, έπεσε. Οποιαδήποτε διόρθωση στο μέλλον δεν θα επαναφέρει τα πράγματα στην αρχική κατάσταση, ακόμα κι αν οι δράστες ήταν απο διπλανά νησιά ή αν ήταν Αθηναίοι που είχαν πάει για τριήμερο στην Ιο...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπορείς να πετάξεις 4 ψυχές σ

Καλά πλάκα μας κάνεις?
Τι απάντηση περιμένεις?
Ένα φάρμακο "δια πάσαν νόσον και μαλακίαν"?
Τι βολική αοριστολογία λες?
Αόριστα και βολικά δεν ρωτάς? Δες το:

...
Να εφαρμοστεί το μπουκοταζ σε όλη την επικράτεια όπου υπάρχουν κρούσματα, ναι ή όχι ?

Σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά υπάρχει κοινή λογική και κρίση.

Στα δικαστήρια για παράδειγμα υπάρχει για ότι γίνεται στην επικράτεια μία ποινή?
Στα νοσοκομεία για ότι γίνεται στην επικράτεια υπάρχει ένα φάρμακο? είτε πρόκειται για λουμπάγκο είτε για καρκίνο?
Μιλάς σοβαρά τώρα? Ή απλά έχεις κολλήσει και το τραβάς από τα μαλλιά?

Η απάντηση που σου δώθηκε είναι απολύτως συγκεκριμένη και εντελώς σωστή: Εξαρτάται.
Και εξαρτάται από πολλά πράγματα. Δεν θα κάνω το κόπο να στα εξηγήσω γιατί απλά δεν θέλεις να τα δείς.
Έχεις άρνηση.

Και η πραγματικότητα που εξακολουθείς να παραβλέπεις είναι απλή:
Δεν είπε κανείς να πάει εκεί και να τους τιμωρήσει. Δεν είπε κανείς να πάει εκεί και να τους αρχίσει στα χαστούκια.
Το τι συμβαίνει όμως εκεί είναι δικαίωμα να το ξέρουν όλοι.
Όποιος χαλιέται, απλά δεν πάει.
Όποιος δεν χαλιέται με γειά του και χαρά του και καλές διακοπές.
Το έχεις αντιληφθεί εντελώς λάθος το πράγμα και προβάλλεις άλλα αντί άλλων.
Άλλο ενημέρωση και ελεύθερη επιλογή στον καθένα (που το δικαιούται στο κάτω κάτω) και άλλο τιμωρία και απόκρυψη της αλήθειας (που αυτό ζητάς)
Κανένα ψέμα δεν λέγεται.
Ας αλλάξουν λοιπόν την αλήθεια τους αν τους φαίνεται τόσο βρωμερή που θα διώξει κόσμο.