Ζώα και άνθρωπος

και πολλα εξ αυτων εξαιρετικα ημερα..
κακο αυτο για τα κομπλεκικα καφροειδη που ακομα υπαρχουν..

σκέφτηκα να ανοίξω καινούριο νήμα. αλλά δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει ήδη ή αν έχει νόημα

οπότε το ποστάρω εδώ, και αν νομίζει κάποιος διαχειριστής ότι υπάρχει λόγος ας το κάνει

το θέμα είναι

Γάτα και διαμέρισμα

είχα παλιά μια φίλη που είχε γάτα σε ένα μικρό διαμέρισμα στην αθήνα, αλλά έχουμε χαθεί

η κόρη μου με πιέζει για γάτα, αλλά για την ώρα (μάλλον αρκετά χρόνια τώρα) κρατάω άμυνα
έχει μάλιστα επιχείρημα "ξέρω ότι κατά βάθος θέλεις και εσύ γάτα., να πάρουμε μία;"
τις γάτες τις συμπαθώ πολύ σε αντίθεση με τα σκυλιά που δεν μου αρέσουν καθόλου

αλλά κολλάω στο πρακτικό του θέματος,
πως είναι η συμβίωση με μία γάτα σε διαμέρισμα,

και για τους ανθρώπους,
αλλά και για το ζώο,
καθώς οι γάτες είναι λίγο ανεξάρτητες
και οι σπιτίσιες αν μπορούν να βγαίνουν έξω, έχουν διπλή ζωή,

αλλά στο διαμέρισμα;
η γατα μπορει να μεινει μονη σε ενα χωρο , ευκολα για 1-2 μερες
αν της εχεις ολα τα βασικα
και μερικα παιχνιδακια
μια γατα ακομα και μονη ποτε δε θα παθει καταθλιψη
η γατα ειναι μοναχικο ζωο
και δενεται ΦΟΒΕΡΑ με τον χωρο

Τα ψάρωσε! :flipout:

Τι υπέροχα πλασματάκια!

Εμένα με κάνουν ότι θέλουν τα ζώα, δεν μπορώ να τα μαλώσω!

Πω πω... Μου θυμισες τη μαμα Σιαμ που ειχαμε σπιτι (μαζι με τον μπαμπα σιαμεζο...Τον Γατο!) που καποια στιγμη μαθαινε τα γατακια να πηγαινουν στο χωμα. Ηταν 4 ή 5 δεν θυμαμαι. Ενα λοιπον ηταν πισω απο τα αλλα κι επαιζε με την ουρά του μπροστινου του αντι να κοιταει τη μαμα του. Αφου του νιαουρισε και δεν συνετιστηκε, εφαγε 2 καλες στο κεφαλι απο τη μαμα του και μετα καθοταν σα βρεγμενη γατα... Κυριολεκτικα!

ΥΓ. Αν μου το ελεγαν δεν θα το πιστευα, αλλα 1) εχω μαρτυρα και 2) ζησαμε τοσα πολλα με τα Σιαμ απο το '93 εως το '08 που μας πεθανε η Σισυ (η μαμα γατα) που ακομα τα συζηταμε. Μιλαμε για απιστευτα εξυπνα πλασματα. Η δε μαμα, ηταν πολυ καλο πλασμα (και κουκλάρα). Ειχε κι αυτο την ιστορια του. Εφυγε απο ενα σπιτι που ετρωγε ξυλο, κι ηρθε σε ενα αλλο που αγαπηθηκε με το παραπανω. Να φανταστειτε για μηνες αφοτου ηρθε, αν εκανες να τη χαιδεψεις, χαμηλωνε το κεφαλι σαν να ετοιμαζοταν να δεχτει χτυπημα. Ευτυχως της περασε γρηγορα, κι οταν πεθανε ο Γατος μου (2001) εγινε ακομα πιο κοινωνικη

Τα ψάρωσε! :flipout:

Τι υπέροχα πλασματάκια!

Εμένα με κάνουν ότι θέλουν τα ζώα, δεν μπορώ να τα μαλώσω!

Χρηστο εμας δεν μας βυζαινουν 7..
ειναι μεγαλος ο πονος που τραβανε οι μανες εκει.. ολες οι μανες

Πω πω... Μου θυμισες τη μαμα Σιαμ που ειχαμε σπιτι (μαζι με τον μπαμπα σιαμεζο...Τον Γατο!) που καποια στιγμη μαθαινε τα γατακια να πηγαινουν στο χωμα. Ηταν 4 ή 5 δεν θυμαμαι. Ενα λοιπον ηταν πισω απο τα αλλα κι επαιζε με την ουρά του μπροστινου του αντι να κοιταει τη μαμα του. Αφου του νιαουρισε και δεν συνετιστηκε, εφαγε 2 καλες στο κεφαλι απο τη μαμα του και μετα καθοταν σα βρεγμενη γατα... Κυριολεκτικα!

ΥΓ. Αν μου το ελεγαν δεν θα το πιστευα, αλλα 1) εχω μαρτυρα και 2) ζησαμε τοσα πολλα με τα Σιαμ απο το '93 εως το '08 που μας πεθανε η Σισυ (η μαμα γατα) που ακομα τα συζηταμε. Μιλαμε για απιστευτα εξυπνα πλασματα. Η δε μαμα, ηταν πολυ καλο πλασμα (και κουκλάρα). Ειχε κι αυτο την ιστορια του. Εφυγε απο ενα σπιτι που ετρωγε ξυλο, κι ηρθε σε ενα αλλο που αγαπηθηκε με το παραπανω. Να φανταστειτε για μηνες αφοτου ηρθε, αν εκανες να τη χαιδεψεις, χαμηλωνε το κεφαλι σαν να ετοιμαζοταν να δεχτει χτυπημα. Ευτυχως της περασε γρηγορα, κι οταν πεθανε ο Γατος μου (2001) εγινε ακομα πιο κοινωνικη

οταν η γατα μαλωνει (χτυπαει) με την πατουσα της κατι (το μικρο της πχ.. ή το ανθρωπινο χερι που το παρακανει) εχει πολυ γουστο!! το κανει τοσο γρηγορα..

Οταν το κανει πολλες φορες (γρηγορα και απανωτα) θελει να παιξει.
Οταν το κανει ΜΙΑ φορα (με τα νυχια μισο-προεξεχοντα) σου λεει ... "φευγα".
Τραβαει και τα αυτια πισω. Εντελως ξεκαθαρο μυνημα οτι θελει να φυγεις !!!

Re: Απάντηση: Ζώα και άνθρωπος

Οταν το κανει πολλες φορες (γρηγορα και απανωτα) θελει να παιξει.
Οταν το κανει ΜΙΑ φορα (με τα νυχια μισο-προεξεχοντα) σου λεει ... "φευγα".
Τραβαει και τα αυτια πισω. Εντελως ξεκαθαρο μυνημα οτι θελει να φυγεις !!!

Αμ δε...(για το τελευταίο) Έτσι παίζει κιόλας..Επίσης αν σε πιάσει με τα δυο μπροστινά,σε κλωτσαει με τα πίσω...Είναι μέρος του παιχνιδιού..Το κάνουν από μωρά...Το κάνουν και όταν μαλώνουν έντονα μεταξύ τους (συνήθως τα αδέσποτα) αλλά εκεί δεν μπαίνεις στην μέση.

Τον δικό μου τον έπαιρνα αγκαλιά στον καναπέ και του πείραζε την κοιλιά η σύζυγος..Έπεφταν τα κλωτσιδια σύννεφο..Έκανε πως πάει να με δαγκώσει (και καλά) αλλά τον έβλεπες ότι γουστάρε..Αυτό που απεχθανόταν ήταν οι χειρονομίες..Αντιδρούσε λοιπόν κάπως έτσι...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ζώα και άνθρωπος

Αμ δε...(για το τελευταίο) Έτσι παίζει κιόλας..Επίσης αν σε πιάσει με τα δυο μπροστινά,σε κλωτσαει με τα πίσω...Είναι μέρος του παιχνιδιού..Το κάνουν από μωρά...Το κάνουν και όταν μαλώνουν έντονα μεταξύ τους (συνήθως τα αδέσποτα) αλλά εκεί δεν μπαίνεις στην μέση.

Ξεχασα να επισημανω .... "Οταν το κανει ΜΙΑ φορα και μονο με το ΕΝΑ ποδι ...."
Το οτι τραβαει τα αυτια πισω ... ουτε που το συζηταω ! Ξεκαθαρο "ΦΥΓΕ" !