Γιάννης Χατζηγεωργίου
AVClub Fanatic
- 19 June 2006
- 35,670
Το μιαου μιαου μου!
...
Crisssb, κουδουνάκι είναι αυτό που γυαλίζει στο περιλαίμιό της ? Αν και είναι βολικό γιατί μπορείς να την εντοπίζεις που βρίσκεται, αποφεύγοντας ατυχήματα και προλαβαίνοντας καταστάσεις, δεν είναι άβολο για το ζώο στην παραμικρή του κίνηση να έχει μόνιμα τον ήχο απο το κουδουνάκι ? - ειδικά για την γάτα που η ακοή της είναι η ισχυρότερή της αίσθηση ?... Τον συνηθίζουν γρήγορα και τον αγνοούν ?
Είχα σκεφτεί μια περίοδο να βάλω κι εγώ κουδυνάκι στις 2 γάτες που έχω στην αυλή μου γιατί έρχονται και μπλέκονται συνέχεια στα πόδια μας (δεν περπατούν στο πλάι όπως οι σκύλοι, αλλά ακριβώς μπροστά διασταυρώνοντας μάλιστα την πορεία μας όταν αλλάζουμε κατεύθυνση)) και το βράδυ κινδυνεύουν να τις πατήσουμε (χωριό είναι, άπλα υπάρχει γύρω απο το σπίτι και η σχετική δραστηριότητα). Αλλά επειδή την μισή τροφή τους την παίρνουν απο το κυνήγι, το κουδουνάκι τους στερει το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού γι'αυτό και δεν τους έβαλα...
Το μιαου μιαου μου!
![]()
Μάνο αυτό και αν είναι θαυμαστό.. Όχι κοντά μας φυσικά όπως είπες.
Για εμένα το πιό θαυμαστό ζώο του πλανήτη...
........
Η ... κατι αλλο αντιλαμβανονται (σχετικα με μας) !:hmmmm2:
Mε καποια αλλα ... https://thenypost.files.wordpress.com/2019/06/great-white-shark.jpg?quality=90&strip=all
φρονιμο ειναι να τα εκτιμουμε εξ αποστασεως (.... κοσμικης αποστασεως, 4 ετη φωτος :flute![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.